Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Cóż kreska dużo mocniejsza i ostrzejsza w tej serii Ikitousena, dlatego jest mniej erotyczna. Ja osobiście czekam na swoją ulubioną SONSAKU HAKUFU!!!
Mi najbardziej brakuje jej ząbka.
Wie ktoś może skąd można zassać mangę Ikkitousen po angielsku?
Niestety jeszcze niema żadnego hardka, pozostaje więc tylko czekać.
A jeżeli kogoś interesowałby raw drugiego epka to zapraszam: http://directraws.ovh.org/viewtopic.php?p=494#494
Nie wiem czy to było do mnie, ale jak tak to ja pytam o Mangę.
Lol, ale jestem głupi - nie przeczytałem uważnie twojego posta .
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-03-10 21:09:44)
Niestety jeszcze niema żadnego hardka, pozostaje więc tylko czekać.
Nie wiem czy to było do mnie, ale jak tak to ja pytam o Mangę.
dodałem linki do episode 2 dla wersji [Ayako] [ 49.39 mb ] [ MP4 ] & [Ayako] [ 199,7 mb ] [ AVI ]
Dziś wyszedł pierwszy epek Ikkitousen DG od Shinsen-subs.
Dziś wyszedł pierwszy epek Ikkitousen DG od Shinsen-subs.
Wczoraj już był
radziocd napisał:Dziś wyszedł pierwszy epek Ikkitousen DG od Shinsen-subs.
Wczoraj już był
Ale późno w nocy... a dziś jest już u mnie:D
A teraz napisy będziesz robił właśnie na podstawie SHS czy dalej Ayoko, bo ściągam od l33t-raws i obejrzeć nie mogę:/
A tak btw, dobre jest to wydanie SHS?
SHS jeszcze nie oglądałem, juz robie napisy do IDD ep 2 od Ayako, ale albo mój angielski obnizył się w ciągu kilku dni albo ten hardsub jest nijaki (w najlepszym razie). Postaram się przerobić napisy z ep 1 w oparciu od SHS, wydam też napisy do epku 2 od Ayako a potem też je przerobię w oparciu od SHS
Dodałem synchro do SHS - hardsub moim zdaniem bardzo wysokiej jakości, minusem (choć zależy jak na to patrzeć) jest stosowanie przez SHS chińskiego nazewnictwa - w końcu "Dzieje Trzech Królestw" to książka chińska. Teraz są 2 wersje Endinga - w wersji dla SHS i dla Ayako/l33t-raws.
Ostatnio edytowany przez radziocd (2007-03-13 23:37:33)
A teraz napisy będziesz robił właśnie na podstawie SHS czy dalej Ayoko, bo ściągam od l33t-raws i obejrzeć nie mogę:/
A tak btw, dobre jest to wydanie SHS?
wersji bez cenzury jeszcze nie ma?
jak sadzicie. Ile jeszcze trzeba bedzie na nią czekac?
Chciałem się spytać czy Ikkitousen DD jest powiązane fabułą z 1 serią czy tylko postacie są takie same, bo nie wiem czy mam ją ściągać i czekać z oglądaniem drugiej, widziałem te 2ep co wyszły i chętnie to zobacze
postanowiłem wziasc sprawy w własne rece
moglby mnie ktos nauczyc w jaki sposob mozna znalezc wersje dvd/rip-dvd w wersji bez cenzury?
poszperam po sieci - moze cos znajde
postanowiłem wziasc sprawy w własne rece
moglby mnie ktos nauczyc w jaki sposob mozna znalezc wersje dvd/rip-dvd w wersji bez cenzury?
poszperam po sieci - moze cos znajde
Ale zwykłego czy DD ? Bo zwykłego to spokojnie na torrencie znajdziesz, a DD nie uraczysz dopóki nie wyjdzie na DVD.
DVDrip? Przeciez to dopiero w TV leci :/
gosh.. nie moge sie doczekac drugiego sezonu lecz nie lubie wersji ocenzurowanych. Jesli jedynie wersja DVD bedzie czysta pozostaje na taką czekac. Miło by było znac termin wypuszczenia teges.
W jaki sposob objawia sie tam niby ta cenzura? Niestety nie mialem okazji siegniecia po drugi sezon jeszcze. Moze to taka cenzura kto w wersji DVD wcale nie zniknie hmmm...
była jedna cenzura, jak główna bohaterka wyskoczyła na golasa, xD ale moim zdaniem musiała tam być, więc w wersji DVD też się znajdzie
nie poddam sie.. pozostane przy optymistycznej wersji[URL=www.fotosik.pl][/URL]
Ostatnio edytowany przez Yaku (2007-03-28 18:44:52)
Mam takie ogólne pytanie. Właśnie oglądam III sezony tego anime w wersji DVD (innej nie oglądałem). I sezon właśnie obejrzałem i pod względem ecchi to była rewelacja bo wreszcie nie było ciągle tych durnych majtek itp tylko dużo ciekawsze sceny.
Ale moje pytanie brzmi czy pod względem ecchi II sezon DVD zachowuje podobny poziom co I czy już cenzura jest większa (nawet na dvd) i nie ma takich fajnych scenek jak w I sezonie ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna