Nie jesteś zalogowany.
Coś mnie podkusiło żeby zobaczyć anime Soul Link..nie wiem co mnie do tego natchnęło..i co mi dało siłę przetrzymać 12 odcinków tego gówna.
Pisze takie rzeczy o tym anime ale już czemu wyjaśniam..
z Założenia Soul Link ma być anime SF i takie tam....
Lecz w rzeczywistości to sie przeradza w a jakieś niepojęte coś...
w 12 odcinkach mamy napchane rzeczy że to jakieś nieporozumienie, a mimo to seria się ciągnie a akcji to chyba więcej w pokemonach jest.Cóż gra jest na postawie gry Eroge, co rzuca się w oczy. Jednak na postawie takich gier robiono już świetne anime tu pech chciał ze się nie udało. od 1 odcinka jesteśmy zalewani kiczem,tandetą i nawet osobowości postaci zostawiają wiele do życzenia. ścieżka dźwiękowa jest cienka..graficzna strona jest przeciętna... BA oto przykłady pewnych tandetnych bajerów
dwójka bohaterów ma dziecko..niby nic tylko ze oni maja taj na oko około 19-21 lat a dzieciak 12-14 lat...ba 1 stosunek para miała właśnie na terenie stacji kosmicznej gdzie anime się obywa.....Nawet tego nam nie wyjaśniono....
Baka która zabijała towarzyszy tych dobrych z zimną krwią i bez skrupułów, i tak zaprzyjaźnia się z dobrymi ba są kuplami a za czyny nie ponosi konsekwencji.....
Zabi jest więcej niż było ciał na pokładzie......
chyba jedyny plusem była śmierć najemnika który poświecił się dla delikatnej niezdarnej dziewczyny....
Gdyby twórcy zamiast tego czegoś zrobili z tego hentaia wyszło by im to an dobre(ba ta seria krzyczy wręcz ze chce być hentaiem), a to nie jest nic trudnego bo w tym anime jest wiele typowych rzeczy na miarę hentaia (np. KICZ).Grzebiąc w internecie moje zdziwienie było dość duże gdy okazało się ze anime ma dość dobre noty co jest kosmicznym nieporozumieniem...
A wy co sądzicie o tej produkcji, podobała sie wam?
Soul Link...kicha jakich mało...
No ba...
Ja nawet tego nie oglądałem i nie zamierzam. Wystarczy że przejrzałem kilka odcinków i to co zobaczyłem od razu mnie zniechęciło. Mieszanka SF z ecchi + jakaś niby akcja, gdzieś tam w którymś odcinku się walą, postacie żeńskie są zdecydowanie za słodkie (czyli za duzo lukru, kawaii egr ), akcja śmieszna aż do bólu, aż nasuwa sie na usta "co to kuwa jest?!"[mruga]. Zresztą co ja sie będę rozpisywał... jest recenzja na tanuki z która się zgadzam.
Omijać szerokim łukiem
[cytuj]Cóż gra jest na postawie gry Eroge, co rzuca się w oczy[/quote]
A odnośnie tematu to zgodzę się ze to shit ;d
Soul Link...kicha jakich mało...
zgadzam się
Gdyby twórcy zamiast tego czegoś zrobili z tego hentaia wyszło by im to an dobre(ba ta seria krzyczy wręcz ze chce być hentaiem), a to nie jest nic trudnego bo w tym anime jest wiele typowych rzeczy na miarę hentaia (np. KICZ).
znów się zgadzam.
Seria ze wszech miar tragiczna, zresztą pisałem gdzieś tutaj wczesniej by ją omijać szerokim łukiem... Jeszcze początek nie zapowiadał się najgorzej, ale od 2 epka to jest parada absurdów i gagów... niestety nie są one śmieszne.
Ostatnio edytowany przez opcy (2007-03-28 23:52:33)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Nie oglądałem, ale ocena 5,5 na anidb mówi sama za siebie. BTW czemu ten temat jest w Hyde Park(?) Poza tym przydałoby sie zredagować troszkę pierwszy post. Jest mało czytelny.
Ocena faktyczne niska to może i częściowo to prawda że to słabe anime.