Nie jesteś zalogowany.
ona jest z filmu... wydaje sie ze pozniej w anime sie pojawia moze to miłosc ichigo ? nie moge sie juz doczekac filmu
Oł men! Jeśli tak to niech juz wychodzi ten film bo się doczekać nie mogę... swoja droga to jak tylko w filmie to niedosyt zostanie, eee lypa .
Miłość Ichigo? fajnie by było, bo Rukia już mi się znudziła...
"bo Rukia już mi się znudziła..."
swiete slowa, a ta druga za głupkowata jest... z tego openingu ta wydaje sie baaaaaardzo ciekawa
"bo Rukia już mi się znudziła..."
swiete slowa, a ta druga za głupkowata jest... z tego openingu ta wydaje sie baaaaaardzo ciekawa
Cholernie ciekawa...
nooo teraz sie zacznie... bardzo ciekawy byl ten epek [JESLI NIE OGLADALES NIE CZYTAJ!]
na poczatku sie dziwilem dlaczego tak dostają ale pozniej sobie przypomnialem ze czytalem mange
w kazdym razie na koncu sie dowiadujemy ze zdjeli im cale ograniczenie... a jesli chodzi o ograniczenie ichigo? to jest jakieś ??
niemniej jednak ta wstawka z lalkami bounto byla naprawde kiepska... mogliby zginąć wreszcie
nie ichigo nie ma ograniczenia , bo ograniczenia maja tylko kapitanowie i vice kapitanowie;]
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-03-29 20:30:41)
Spolier Warning Achtung icotamjeszczechcecie
Ta, Ichigo jest po prostu cieńki, no ale walczy z 6, a tamci to dwucyfrówki. Z resztą jak walczył z Renjim w SS i Renji mówił, że jest ileś tam razy silniejszy.
ja to czekam tylko na moment Hollowa i Hirako szczerze to wolałbym jak by zrobili przerwe 2 miesięczną albo pół roku i dopracowali to wszystko ( maskotki out, kreska better, może też blur effect , i bez zapowiedzi co się działo wcześniej no ale trudno ]
Boże.. ale sie Bleach żałosny zrobił.
ojj nie powiedzialbym ze jest cianki...
SPOLERY Z MANGĄ!
powiedzialbym ze jest/bedzie najsilniejszy
szkoda tylko ze kilka sekund... moze uda mu sie kiedys dłużej ?
END OF S.
no ale narazie to nie widzielismy co pokaże walcząc bankaiem
SPOLERY Z MANGĄ!
END OF S.
SPOILER SPOILER NIE CZYTAJCIE TEGO SPOILER SPOILER
Nie zapominajmy, ze Grimmjowa wzial z zaskoczenia, Grimm jest 6 (czyli jest jeszcze 5 silniejszych arrancarow), nie mial jednej reki i byl przez to slabszy (po odzyskaniu reki wrocila mu moc i zabil jednym ciosem arrancara, ktory zajal jego miejsce), nie uwolnil swojego miecza. Dla mnie Ichigo, to cienias. Nie lubie go, bo jak kazdy glowny bohater w niewyjasnionych okolicznosciach i w zastraszajacym tepie staje sie silniejszy. No i na samym koncu, to on uratuje swiat.[kupa] Ichigo byl tylko dla mnie ciekawa postacia przez pustego, ktory siedzi w nim. No ale juz go praktycznie nie ma. Wiec jest totalnym zerem w moich oczach.
SPOILER SPOILER NIE CZYTAJCIE TEGO SPOILER SPOILER
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-03-29 23:27:08)
co byście nie pisali, to ludzie i tak będą to czytać:P
Wiem wiem, sam tez nie moge sie powstrzymac. xD
SPOLERY Z MANGĄ!
END OF S.
Spoiler
No, ale bez maski jest cienki.
To może będziemy pisali spoilery w notatniku i wrzucali do ściągania na megaupload(żeby się ich ściągać nie dało xD).
a nie lepiej ich po prostu tutaj nie pisać? jest specjalny temat o mandze:)
nie bo teraz rozmawiamy o anime z lekkim wyprzedzeniem.
nie mniej jednak... SPOILER OFCOZ
jest synem kapitana i to nie dziwota że ma taki potencjał, to jeszcze mi ujdzie... ale denerwuje mnie to ze on w ogole nie trenuje... a powinien cwiczyc jakies sparingi np gdy sie okaże ze nie może juz wygrać to niech idzie do SS na trening do kogos silnego, a on tak troche to za szybko zdobywa te "levele" w sumie to nie ma sie co dziwic ze on uratuje swiat bo to przeciez glowny bohater, trudno zeby w anime jakis malo znaczący boh mp chad uratował świat zamiast ichigo bo ten sie okazał cieniasem :D:D
Boże.. ale sie Bleach żałosny zrobił.
Muszę się zgodzić, ten epek był naprawdę kiepski, oczywiście z małym (w przenośni i dosłownie) przebłyskiem. Pozostaje czekać do 11 kwietnia, na to żeby się w końcu wzieli do roboty.
nie bo teraz rozmawiamy o anime z lekkim wyprzedzeniem.
nie mniej jednak... SPOILER OFCOZ
jest synem kapitana i to nie dziwota że ma taki potencjał, to jeszcze mi ujdzie... ale denerwuje mnie to ze on w ogole nie trenuje... a powinien cwiczyc jakies sparingi np gdy sie okaże ze nie może juz wygrać to niech idzie do SS na trening do kogos silnego, a on tak troche to za szybko zdobywa te "levele" w sumie to nie ma sie co dziwic ze on uratuje swiat bo to przeciez glowny bohater, trudno zeby w anime jakis malo znaczący boh mp chad uratował świat zamiast ichigo bo ten sie okazał cieniasem :D:D
No i wlasnie to mnie boli, nie lubie takiego czagos jak bez treningu, lub po jedno dniowym treningu glowny bohater staje sie 2x silniejszy. Nawet kapitan kapitanow w SS pewnie musial cwiczyc z 1000 lat jak nie wiecej, zeby do takiego poziomu dojsc, a Ichigowi pewnie by to zajelo miesiac (no moze troche przesadzilem) dwa tygodnie. Przykladowo w Naruto tez mnie to troche denerwuje jak on szybko zdobywa moc, ale on ma przynajmniej w sobie Kyuubiego i mu "kradnie" jego chakre, wiec jakos to jest wyjasnione.
dla mnie to nadal najlepsze anime zaraz zanim One Piece. Zobaczymy jak sie rozkreci ale saga ratowania ruki byla naprawde dobra
No wiesz jesli chodzi o calosc to anime i tak jest bardzo dobre.
Ale tu też jest wyjasnione;P jest vaizardem^^ vaizardzi są prawie tak potezni jak te najsilniejsze menosy o ile pamiec mnie nie myli^^
SPOOOOOOOJLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
Przykład?? Hirako rozwalił grimjowa bardzo szybko^^ Co tam ze był bez reki i tak jest dużo potezniejszy od niego;P
EEEEEEEEEEEND OF SPOOOOOOOOOOOOJLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-03-30 09:00:50)