Nie jesteś zalogowany.
mi tam tylko problem sprawia znalezienie ninja dzwieku, tayuye calkiem latwo spotkac ale z reszta jest ciezko...
Ja jeszcze dosyć często trafiam na Sakona , a poluję na Jiroubou
ja poluje ciągle na shino i tenten...
2 razy trafilem i wygrałem ale nie miałem sasuke w teamie:(
ja poluje na sakona i tayuye
Szukam POmocy .Ktos na Poziomie Legendary Sannin. Zgadalibysmy sie.Ty bys mi sie podlozyl z Ino, Kidoumaru, Jiroubou w skladzie, a pozniej ja Tobie w dowolnie wybranym przez Ciebie skladem. Slowo honoru.
Kontakt najlepiej na gg. Naprawde bede szalenie wdzieczny.
To nic nie da, prywatne walki nie licza sie do rankingu i misji.
No a jesli nie chodzi o prawatne walki, to zgadanie sie takie jest praktycznie niewykonalne.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-03-30 01:30:10)
To nic nie da, prywatne walki nie licza sie do rankingu i misji.
No a jesli nie chodzi o prawatne walki, to zgadanie sie takie jest praktycznie niewykonalne.
Nie mowie o prywatnych.Trafic na Siebie w laddarze jest dosyc prawdopodobne.Grajac spotykam czasami kogos 4 razy w ciagu 10 walk.
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-03-30 01:42:31)
W sumie racja...z aizenem na siebie trafiliśmy^^(chyba mój win wtedy był;P)no i ze znajomym jak byliśmy w saninnach(grudzień:P)to jechaliśmy przeciwko sobie co chwila xD
Budyń dojdźcie do hokage i drugiego miejsca xD będziecie ze sobą walczyć co mecz o ile nie spadniecie^^
Oczywiście khadzadzie że Twój win był . Miło mi niezmiernie że o tym pamiętasz na tyle aby to tak podkreślać . Zaiste jesteś my hero od tamtego czasu
Gah znów to robisz...
Gah znów 4 winy i jedna przegrana...gah
Gah znów to robisz...
A to jest chyba zbyt "głębokie" abym mógł to zrozumieć.
Wytłumacz o co w tym chodzi
Gah znów to robisz...
Znów to robisz odnosi sie do twojego stylu wypowiedzi(którego nie trawie)jak popełniam jakiś dziwny bład xD
o 4 winach i przegranej chodzi O TE CHOLKERNA MISJE Z TAYUYĄ GRRR
Yupi wbiłem się do pierwszej 10
Gratki^^
Doprawdy khadzadzie i cóż ja na to pocznę że mam taki styl wypowiedzi a nie inny , mnie on zachwyca dlatego go używam
Gratulacje Yaqb , ja byłem w pierwszej dziesiątce w nocy , doleć do 1
Gah tayuya jest mordercza...chyba zrobie pisanego avka i poprosze o poddawanie sie;P
No 3 już jestem
A żeby być 1 to trzeba pokonać tego co jest obecnie 1 ?
Łe, to zanim ja go upoluję to zdążę spać ze 100 miejsc.
Ed:
Już na 13 spadałem:( Ciężko się utrzymać w pierwszej 10, bo niezłe kabany tam latają :/.
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-03-30 14:11:22)
tzn chyba nie bo jak se koles pojdzie w...pis...du to nic byś nie poradził;P trzeba mieć ino wiecej pkt od niego;P i jak jestes na drugim a 1 jest online to chyba od razu z nim walczysz
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-03-30 13:42:24)