Nie jesteś zalogowany.
A uwierz mi, ze to jest spoiler. Bo wiedza to tylko osoby co czytaja mange.
no coz -_-" jesli nikt z ogladajacych anime nie wie kim jest ten ow pan z dziwna twarzyczka wychodzacy z Samehady ? (o ile to Samehada bo raczej jednak nie) to ok ;] nie odpowiadajcie ;]
EDIT :
faktycznie ... troche sie zapedzilem ;] szczerze to przez glowe mi przeszedl Itachi i Kisame sam nie wiem czmeu bo koles jest zupelnie kims innym i tylko ze wzgledu na to glupi skojarzenie zadalem pytanie, ale jednak bedzie trzeba poczekac ;]
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-03-26 14:45:44)
A uwierz mi, ze to jest spoiler. Bo wiedza to tylko osoby co czytaja mange.
Tal ale imię nic ci nie powie a on tylko to chciał wiedzieć. I ma rację co do tego plucia co chwilę, że ktoś wrzucił spoiler spoiler!! omg gonna kick him!
tak jakby ktoś chciał to dam tłumaczenie openingu(bez rymów etc zwykłe tłumaczenie)tłumaczone z języka japońskiego(by me)może brakować trochę sensu bo z nudów robiłem to późno wieczorem;P jak sie ruszę to jakoś to po dopasowuje;P
w oddali słyszę stłumiony głos
towarzysze powstający jeden za drugim
towarzysząc w powtarzanych zwyczajach
niszczone przygotowania, już JESTEŚ GOTÓW??
ciało przeszył dreszcz
agresywnie huknij ODCHODZĄC
ciągle pobudzony wołaj mnie
zmieniająca się, chwiejna, głęboka HISTORIA
ref.
DALEJ!
WSZYSCY WSTAJEMY!
powstań, dziś jest najlepszy czas
nie oglądając się za siebie kieruj się szybkością
walka, której wszyscy są więźniami
YEAH DALEJ!
WSZYSCY PODNIEŚCIE RĘCE!
bohater jutra już powrócił
wielkie odliczanie wysoko na niebie
chodźmy/ruszajmy 3-2-1 DAJCIE SIĘ PONIEŚĆ
chyba już mniej więcej zdecydowałeś co ryzykujesz
upadałeś niezliczoną liczbę razy, ale wstawałeś
delikatne negocjacje nie są zmową
skomplikowane uczucia formują decyzje
wznoszone okrzyki stają się odwagą
jeśli powstaniesz, coś więcej niż ból będzie ci towarzyszyć
ale mimo wszystko z pewnością na końcu będziesz się śmiał
zabierz wszystko, zwycięstwa i okrzyki
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-03-30 13:14:53)
~khadzad : jakoś nietrzyma się całość kupy ;/
Ostatnio edytowany przez Satoshi (2007-03-27 17:40:59)
Podobno ktos zajmuje sie tutaj robieniem napisow do naruto? Dlatego mam pytanko. Kiedy mniej wiecej ukaza sie napisy do nowego Shippuudena?
czytaj ze zrozumieniem napisałem że nie podopasowane jest jeszcze i że może brakować sensu^^ jednak tłumaczenie jest dobre bo dawałem japoniście i sprawdzał mi^^ choć pół godziny śmiał sie z tego że na początku chciałem dać:
Bohater Ashita już wrócił xD ale sie zreflektowałem dość szybko ^^
Kiedy będzie 6 ep naruto shippuden? Podobno miał być wczoraj, ale narazie ani widu ani słychu.
Coś się zmieniło i nie będzie?
Podobno ktos zajmuje sie tutaj robieniem napisow do naruto? Dlatego mam pytanko. Kiedy mniej wiecej ukaza sie napisy do nowego Shippuudena?
lol zas sie zaczyna
ściagnij sobie [yhbt] naruto shippuuden 6 xD co tym razem tam jest??
moglby ktos zapodać plik torrenta ponieważ nie da sie go chyba pobrać
Raw [Chakra-RAWS]​_NARUTO​_SHIPPUUDEN​_006-007​_(wmv9 640x480 LameVBR)​_[1BE85B75].​avi
oczywiscie mam nadzieje ze to nie tracker down tylko ich stronka
moglby ktos zapodać plik torrenta ponieważ nie da sie go chyba pobrać
Raw [Chakra-RAWS]​_NARUTO​_SHIPPUUDEN​_006-007​_(wmv9 640x480 LameVBR)​_[1BE85B75].​avi
oczywiscie mam nadzieje ze to nie tracker down tylko ich stronka
nie wiem jakiej grupy chcesz/chciałeś ale mam torrent S^M mam nadzieje ze wystarczy
torrent">http://rapidshare.com/files/23505106/_S … ml]torrent S^M
Bohater Ashita już wrócił xD ale sie zreflektowałem dość szybko ^^
LOOL! A sie tak wychwalasz jak to tam znasz japoński XD A nawet JA wiem, że mata ashita, to coś związane z jutrem, do jutra itp. XD
A co do englisza:
1. DB już wydało, ale DB sux (każdy obeznany chyba to przyzna)
2. fansubberzy to nie wasi słudzy... i nie są po to, by na nich narzekać... Gdyby brali kase za suby, to zrozumiałbym takie zachowanie, za jak najbardziej na miejscu.
mata to znówu,także, ale można też odczytać w tym znaczeniu co podałem;P xD a robiłem to w nocy xD i mu dałem bohater ashita już wrócił xD ale jak sie roześmiał to poprawiłem xD co do brania kasy...dobra jak zapłacicie to zrobie chocbym miał se flaki wypluć xD
nie nie ... od SM to ja nie chce bo te ich rawy to o kant dupy roztrzasć ale dzieki za starania
khadzad napisał:Bohater Ashita już wrócił xD ale sie zreflektowałem dość szybko ^^
LOOL! A sie tak wychwalasz jak to tam znasz japoński XD A nawet JA wiem, że mata ashita, to coś związane z jutrem, do jutra itp. XD
A co do englisza:
1. DB już wydało, ale DB sux (każdy obeznany chyba to przyzna)
2. fansubberzy to nie wasi słudzy... i nie są po to, by na nich narzekać... Gdyby brali kase za suby, to zrozumiałbym takie zachowanie, za jak najbardziej na miejscu.
...
A dla tych ktorzy te napisy sciagaja nie jestescie bogami [chyba...], nie przesadzaj...
jesteśmy jesteśmy, bo robimy to ZA DARMO... a jak ktos coś robi za darmo w dzisiejszych czasach to nic tylko go po stopach całować
o kurde... ludki byscie podziekowali ze ktos wam robi te napisy, wsadzili latajace lapy w tylek i cierpliwie czekali bo ukazanie sie subow to kwestia czasu...
co do samego odcinka to znowu mam mieszane uczucia ;] szczerze to mam wrazenie ze dopiero od nastepnych epkow akcja zacznie byc odpowiednio wciagajaca... chyba poczulem spora ulge [SPOILER]gdy scena z Deidara i Gaara dobiegla konca [/SPOILER] mam nadzieje ze teraz wszystko bardziej nabierze tempa
licze ze teraz nikt sie nie bedzie czepial o "spoilerowanie" ... -_-"
Podobno wyszedł już Naruciak Film 3. Zna ktoś może jakiegoś torrenta skąd możnaby go ściągnąć??
A moze ma ktoś chociaż linka do jakiegos działajacego trailerka od Naruto the Movie 3 ?
Ostatnio edytowany przez Jamatano Orotchi (2007-03-31 23:20:26)
Jest jakis polski przeklad osatniego wydanego chapteru naruto?Jeslo jest to moglby ktos rzucic linkiem.THX