Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Szukam ludzi z Kielc - nie chodzi o wymianę zbiorami (chociaż to może być przy okazji) Czujący się na siłach do wzięcia udziału w "projekcie" zapraszam na GG:3177450 Mogą to być też ludzie przybywający czasowo w Kielcach (np. studiujący)
Eee... naoglądałeś się "NHK ni Yuokoso"?
Do tej pory siostrze nie mogę wybaczyć, że zaciągnęła mnie na Świętokrzyską Polibudę. Łeee. Znów ten koszmar
Eee... naoglądałeś się "NHK ni Yuokoso"?
W sumie oglądałem tylko pierwszy odcinek, ale nie chodzi bynajmniej o wyciąganie kogoś ze świata anime
lb333 napisał:Eee... naoglądałeś się "NHK ni Yuokoso"?
W sumie oglądałem tylko pierwszy odcinek, ale nie chodzi bynajmniej o wyciąganie kogoś ze świata anime
Fandub?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
nie... takie coś to sam mogę zrobić (lol) ale nie jestem tym nawet zainteresowany... chodzi o coś lepszego...
Ostatnio edytowany przez R4Zi3L (2007-03-30 16:24:13)
Wielkie saprajs, aaj? xP Dałbyś jakąś podpowiedź co to xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
A nie nazywasz się przypadkiem "Antek" i "Też masz 13 lat"?
sorry ale wtajemnicze w to tylko osoby zainteresowane... nie, nie mam 13 lat...
tam był chyba Wojtek xD a jak wtajemniczysz w to osoby zainteresowane to dasz im pozwolenie na uchylenie rąbka tajemnicy
jak sie juz spotkamy to tak
Chce się spotkać i nagrać anime live, podobne do Ichi the Killer i Higurashi Tylko nie każdy uczestnik przeżyje
Ostatnio edytowany przez Aaron (2007-03-31 10:08:50)
Strony 1