Nie jesteś zalogowany.
Z.O.E Dolores,i jeśli łaska
Koi Kaze, od ponad pol roku nic od PT/GTW nie wychodzi
czy może ktoś wrzucić lub przesłac na mego meila napisy do
Ghost in the Shell - Stand Alone Complex 2nd Gig, gdyż na stronie jest tylko kilka pierwszych,a potrzebuje wszystkie. dziękuje...
Meil: Estera-r@wp.pl
~estera; Cos mi sie wydaje ze nikt ci nie da, gdyz anime to zostalo wydane w PL. Mozesz sobie kupic w "kinie domowym", calkiem nie drogo.
no szkoda bo potrzebuje od 11 odcinka do 26 napisów do 2 serii Ghost in the shell. Może jakaś dobra dusza wysle mi na meila...narazie dziękuje i za to...
oczywiście dzieki tez za rade..
estera-r@wp.pl
no szkoda bo potrzebuje od 11 odcinka do 26 napisów do 2 serii Ghost in the shell. Może jakaś dobra dusza wysle mi na meila...narazie dziękuje i za to...
oczywiście dzieki tez za rade..
estera-r@wp.pl
mam kompletne gits z napisami. postaram sie przeslac na maila jak tylko je znajde.
czy ktos moglby plz zabrac sie za sister princess
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-01 11:24:41)
będę wdzięczna Marcinie2....
Z.O.E Dolores,i jeśli łaska
To jest projekt APF
"Skazany na zajebistość"
~estera wielkie sorry. przekopalem wszystko i znalazlem tlumaczenia tylko do 1-17 z tej serii [deprecha]
przesylam na maila 11-17.
brakujace suby dodaje do bazy.
EDIT: dodanie ich teraz do bazy, grozi mi stryczkiem, wiec sie wstrzymuje.
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-02 14:41:55)
witam,
szukam szukam ale nie moge znalezc do 4 ost odcinkow stand alone complex 2nd wiec jelsi ktos je ma to prosilbym o przeslanie.
z gory dziekuje za pomoc
pozdrawiam
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto - jesli ;asla bo sa do 12 odc... a potem sie urwalo i nikt juz nie tlumaczy..
Może to nie anime, ale czy mógłby mi ktoś pomóc w miarę możliwości? Potrzebuje synchro do Death.Note.2006.DVDRip.X264.iNT-TLF (wersja jest na 2 CD w mkv), chodzi o dramę z aktorami cześć pierwszą. Sam mam problem ze zrobieniem synchra, strasznie mi sie rozjeżdżają napisy, fps mi nie chce podpasować... nie mam głowy. Jakby ktoś miał chęci lub już miał gotowe synchro na użytek własny to mógłby się odezwać na PM? Z góry dzięki.
Ponawiam prosbe o przetlumaczenie:
Yakitate Japan-Fajna anime o pieczeniu chleba,oraz.....obejrzyjcie sami
Gravion Gravion Gravion Gravion ściągnąłem bo mi sie powaliło z Gravitation i tak teraz leży
może El Cazador??
ja bym prosil o Saiyuki bo jest kilka wiekszych dziur w napiasch...
będzie kto tłumaczył wychodzący aktualnie Heroic Age
Heroic Age Trailer
Heroic Age
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-04-04 14:33:58)
może El Cazador??
Tak, też dołączam sie do prośby.
ale to chyba poczekamy na El Cazador aż do pojawienia sie eng wersji