Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Wreszcie wyszedł 1ep School Rumble 3 sezon przed chwilą go oglądałem i muszę przyznać że zajebisty nie będę zdradzał szczegółów
aaa nie wiedziałem w którym dziale to dać to dałem w tym
Ostatnio edytowany przez Orphen (2007-04-01 08:47:07)
Jeśli możesz to powiec o tym coś więcej, bo na Ani DB tego nie widać?????
sprawdze na torrentz ale jak na mój gust to prima aprilis
1 kwietnia xD
z której strony sciągaliscie bo ja obszukałem wszytkie strony z torretami i niemoge znalesc linka
"Wreście"? Chyba "Wreszcie" się pisze .
sprawdz date ahahahaha
z której strony sciągaliscie bo ja obszukałem wszytkie strony z torretami i niemoge znalesc linka
Taak, to jest bardzo dziwne...:-D
eeeeeeeee Prima Aprilis ?:x
[roftl]
~Orphen ale z ciebie bardzo mądry człowiek... PrimaAprilis;]
Kurde, dałem się nabrać. Nawet sobie pomyślałem, że czas ściągnąć drugą serię w końcu, bo tu już trzecia.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
patrząc na tytul myslalem ze wyszla kolejna czesc tego badziewia ale czytając dalej poczulem ulgę...
nabrałem sie cholera, juz drugi raz dzisiaj XD
KDE4 ssie
ftp://194.71.11.70/pub/anime/school-rum … le-3rd.avi
ja pobrałem z tond jak nie chcecie wierzyć to nie a nie rozpisze bo nie jestem spojlerem powiem tylko że mają fajny op OP oglądałem z 5 razy
Ostatnio edytowany przez Orphen (2007-04-01 11:55:15)
Jak zobaczyłem tytuł tematu to obudziła sie iskierka nadziei, ale szybko ochłonąłem, bo przypomniało mi się że 1 Kwiecień Eh.. tak nabierać fanów SR, na stos Orphen
Ale że mamy dzisiaj wyjątkowy dzień, to ci wybaczę, w końcu mam dobre serce
PS. Ale nad ortografia powinieneś popracować
Strony 1