Nie jesteś zalogowany.
Ciekaw jestem czy nam czegoś moderatorzy nie szykują
Niczego pewien być nie mogę po tym co teraz widziałem na ACP - przykład
DJUK 4EVER
PRIMA APRILIS
piszcie tu jak i kogo nabraliście w ten dzień, pośmiejemy się
mogą to być zdarzenia z dzisiejszego dnia (wszak trwa już 2 i pół godziny) bądź z lat wcześniejszych.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-04-01 02:22:01)
No to tak własnie skonczyła sie imprai moj kumpel popełnł udawane samobujstwo[rip] obudzilismy wszystkich spiacych imprezowiczów i powiemdziałem ze rzydu wyskoczył przez okno oni w to uwiezyli i wyskoczyli na dwur zobaczyc co mu jest i było lachane jak wstał i okazało sie ze to ściema
[URL=http://img95.imageshack.us/my.php?image=primaht5.jpg][/URL]
Niezły prima aprilis.
Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
ja rozumiem, ze mozna nie pisac pl liter ale zeby robic takie orty najbardziej rozbawil mnie "RZYDU" mam nadzieje ze to nie od naszych starszych braci w wierze . Za Winged'em powtorze "niezly prima aprilis" tak akurat do poduszki.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Rzydu to ksywa mojego kumpla i przyjeło sie tak że pisze sie przez "rz":) a za resztę ortów z góry przepraszam :)
Rzydu to ksywa mojego kumpla i przyjeło sie tak że pisze sie przez "rz":) a za resztę ortów z góry przepraszam :)
Pisz lepiej "obywatel państwa Izrael", w ostateczności "kosmopolita", bo nadawanie tu (w sensie iż na Tym Forum) otwartym kodem pewnego słowa na "Ż" może zostać poczytane za Antysemicką Wypowiedź (w skrócie AW). Jeden donos autorstwa Troskliwego Informatora (w skrócie TI) - i lecisz stąd, normalnie.
P.S. Nie myśl sobie, że ortograficzne wybiegi w rodzaju zamiany "Ż" na "rz" i dodawanie kolokwializującej końcówki "-u" uchronią Cię przed Powszechnym & Nieomylnym Zrozumieniem co Poeta Chciał Powiedzieć.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-01 03:51:52)
TokyoTosho sobie jaja zrobiło ;> podobne jak w zeszłym roku
Ja w bułce na śniadanie miałem dżdżownice żelkę
Waneko też sobie z fanów jaja robi. JPF mógłby napisać teraz, że z tym Death Note to też był prima aprilis. By się działo.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Ech, spodziewałem się jakiś jaj na AniDB, ale się zawiodłem
Okropne te okładki w negatywie xD Ale joke całkiem niezły, ciekawe, czy ktoś dał się nabrać
cholera ;/
siotra przestawiła mi budzik w kompie i zamiast spokojnego ring-ring, z glosnikow poszedł Dark Funeral ;/
i jescze głośnosc na maxa dała xP prawie zawału dostałem XD
KDE4 ssie
Mnie obudził mój dzwonek w komórce Blog 27 Uh Lalalala*czy jakoś takoś xD* przez przypadek z nerwów wylądowała za oknem...odwdzięczyłem sie...poszedłem do kina domowego głośniki na maksa i leci Ichirin no Hana...co tam domownicy...nabrałem pół ulicy xD
Ja dziś matuli i starszemu wkręciłem, że Kaczyński dostał drugi list z pogróżkami i chce rozwiązać rząd, bo się boi. Łyknęli jak zły. Siostrzenicy wkręciłem, że miałem wirusa i Ranma oraz Pita Ten się same usunęły i nie będzie już oglądania anime. Kumplowi nagadałem, że z komórki wczoraj dzwonił znajomy i mówił, że gliniarze wbili mu się na chatę i zabrali kompa, bo miał pirackie Winścierwo, a dzisiaj będą u nas chodzić. Biedak dziś robi format i instaluje Linuxa
Z wcześniejszych lat pamiętam jeden fantastyczny joke
Scenka
Zjadacz wchodzi do domu. Minę ma nietęgą, widać, że jest załamany. Po kuchni krząta się Mamuśka. Widząc syna pyta:
-Coś się stało?
-Mamo, tragedia
-Co jest?
-Jak się dziś dowiedziałem, to myślałem, że zawału dostanę
-No mów
-Dobrze, ale usiądź (Mama siada)
-No powiesz wreszcie?
-Będziesz babcią
-(szok)
Oddałbym wszystko, żeby zobaczyć jej minę jeszcze raz. Jak się dowiedziała, że żartowałem, to myślałem że mnie zabije
"Skazany na zajebistość"
hehe prawie się dałem zrobić jak w zeszłym roku z trailerem nowej serii z cyklu Gundam SEED podtytuł standardowo ETERNITY
http://tokyotosho.com/details.php?id=62979 w zesłym roku dali OVA Beetwen Stars, a w tym...
Jak ktoś wie z jakiego to anime niech da znać
To też pewnie niezła ściema
http://www.tokyotosho.com/details.php?id=63005
Ostatnio edytowany przez Emlug (2007-04-01 16:11:30)
Dattebayo zamknięte
Ministerstwo Sprawiedliwości zamknął im stronę? A to Ci strata...
BTW ściągnął już ktoś rzekomy film Memories of Nobody?
Spójrzcie na tytuły utworów na gendou
nie wiem czy z powodu 1 kwietnia ale to już nie jest śmieszne - torrentz.com - 500 - Internal Server Error
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-04-01 17:08:03)