Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
hehe też grałem w Warhamer"a ale mi się z nudził po co będe chodził do kawiarenki skoro mam kompa w domu.....
hehe też grałem w Warhamer"a ale mi się z nudził po co będe chodził do kawiarenki skoro mam kompa w domu.....
aaa on mnie zabił...
^^ Jak można przekładać kompa nad stare pożądne RPG xD UJa już siedzę te ładne parę lat i też jestem za sesjami bardziej na myślenie niż "gwałcić, palić, rabować". Raz na jakiś czas miło mieć sesję w której możesz trochę pożezać, ale robić to cały czas? gdzie tu niby "Role Playing"? Chyba, że kogoś interesuje granie koksa z wielkim mieczem.... Ale to chyba mało ambitne^^
Wracając do wyboru D&D vs WH to wybieram Warha:) Hmmm, jest mniej.... epicki:) Lubię grać, nie mając super wypasa, co jednym machnięciem miecza zabija cały garnizon:) A tak osobiście i tak gram w Aphalona:)
Jezu ledwo przeżyłem. Haker Przemyś sobie zanim coś napiszesz albo chociaż przeczytaj posta
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2007-04-01 20:38:28)
Nie chcę tworzyć nowego tematu, dlatego zapytam sie w tym. Czy ktoś ma namiary na torent do podręcznika do Młotka, albo D&D( ale tylko druga wersja)?? Podajcie cos co da się pobrać PLZ.
Strony Poprzednia 1 2