Nie jesteś zalogowany.
jedyne co ratowało Luise to jej charakter i to że może używać zapomnianej magi(bo reszta to "Zero" biustu , umiejętności, wdzięku, itd)
Ale seria mi się podobało jak co. I Saito i tak czuje się dobrze z każdą(i tego nie kryje)
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-03-31 19:12:27)
reszta to "Zero" biustu , umiejętności, wdzięku, itd
Ma to swój urok
http://www.tvk-yokohama.com/anime/index.html
Premiera Tsukaimy przypada na 26:15 czasu japońskiego (otakusy nie wiedzą co to sen? lokalny -7), czyli pierwszych RAW'ów możemy spodziewać się o 21:00 jak nie wcześniej, zgadza się?
Premiera Tsukaimy przypada na 26:15 czasu japońskiego
Ile tam trwa doba?
co tego co się orientowałem, to ZnT miało tam lecieć coś koło 19 a to co podał kingston, to chyba planowany czas trwania wraz z reklamami, tak mi sie wydaje
edit: a jednak nie:/ widać japończycy używają innego zegara;]klik
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-04-02 18:01:22)
Premiera Tsukaimy przypada na 26:15 czasu japońskiego
Przyłączam sie do zdziwienia - jak to się liczy? Jako 02:15 po północy?
Może oni liczą od 6.00?
kingston napisał:Premiera Tsukaimy przypada na 26:15 czasu japońskiego
Ile tam trwa doba?
"Telewizyjna" doba trwa znacznie dłużej niż można by przypuszczać ^^
Ten temat był już gdzieś na forum poruszany... nie daję głowy, że 26:15 to 02:15, ale po łopatologicznemu taka opcja wysuwa się na prowadzenie xD
co tego co się orientowałem, to ZnT miało tam lecieć coś koło 19 a to co podał kingston, to chyba planowany czas trwania wraz z reklamami, tak mi sie wydaje
W takim razie.. dlaczego o RAW'ach ani widu ani słychu? Yokahama słynie z tego, że nadaje o porach nierealnych dla zwykłego wyjadacza anime
Ostatnio edytowany przez kingston (2007-04-02 19:50:33)
Zgrzyt napisał:kingston napisał:Premiera Tsukaimy przypada na 26:15 czasu japońskiego
Ile tam trwa doba?
"Telewizyjna" doba trwa znacznie dłużej niż można by przypuszczać ^^
Ten temat był już gdzieś na forum poruszany... nie daję głowy, że 26:15 to 02:15, ale po łopatologicznemu taka opcja wysuwa się na prowadzenie xDPrzemek3 napisał:co tego co się orientowałem, to ZnT miało tam lecieć coś koło 19 a to co podał kingston, to chyba planowany czas trwania wraz z reklamami, tak mi sie wydaje
W takim razie.. dlaczego o RAW'ach ani widu ani słychu? Yokahama słynie z tego, że nadaje o porach nierealnych dla zwykłego wyjadacza anime
dlatego sie potem poprawiłem:)
kurde no, mam nadzieje, że jutro będzie już jakiś ang hardsub, bo nie wytrzymam chyba:)
ps. chyba jeszcze na żadne anime tak nie czekałem jak na te:P[szalony]
a robić będzie ktoś suby?
ja zdeklarowałem, że się tym zajmę:)
fajnie choć i tak wole rozmiar miseczki z przedziału od C do DD+E/F (bo G to przesada) niż bardzo małe A
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2007-04-02 23:08:35)
fajnie choć i tak wole rozmiar miseczki z przedziału od C do DD+E/F (bo G to przesada) niż bardzo małe A
też wole takie, ale Luise jest słodka z takimi jakie ma;]
Zgrzyt, czy tylko rozmiar sie liczy? Dla mnie charakterek jest najważniejszy (rozmiar na drugim miejscu xD - przyznam się, podobają mi sie duże - no dobra, średnie, bo jak za duze to też nie za bardzo...). W każdym bądź razie, desing postaci mimo że z małymi bardzo mi sie podoba. Na koniec powiem... za dużo sie ecchi naoglądało z dużymi atrybutami
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-04-02 23:13:17)
KuroNeko potwierdziło, że będą tłumaczyć znt2 więc teraz tylko czekać na ich harda:)
Yes Yes Yes! Wczoraj wieczorem miałem taką chrapkę na RAW'a, już poczułem ten przypływ adrenaliny .. ale niedoczekanie, zawiodłem się Na ANIDB łaskawie ktoś ruszył tyłek i poprawił datę rozpoczęcia emisji, można wystawiać już pierwsze oceny i komentarze
Ostatnio edytowany przez kingston (2007-04-03 13:58:50)
Na ANIDB łaskawie ktoś ruszył tyłek i poprawił datę rozpoczęcia emisji, można wystawiać już pierwsze oceny i komentarze
Ładne te oceny kurde aż chce się zobaczyć
czemu teraz na anidb i ann podają premierę w lipcu?:(
A miało być tak pięknie... No cóż trza czekać do lipca:(
na oficjalnej stronie pisze, że emisja zaczyna sie o drugiego kwietnia i to samo można znaleźć na stronie stacji która nadaje ZnT:)