Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Dzieki Wasiu ale i tak jeszcze to nie to coc chciałem....ale dzieki...
Nadal nikt nie wie??
Ostatnio edytowany przez Nevon (2007-04-02 08:44:43)
Ja bym bardzo prosił o mp3 albo chociaz nazwe kawałka, który leci na początku tego filmiku
xDDD
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
tez dobre , :D:D <-- moze to jest tego przerobiona piosenka
Całkiem fajny kawałek Co do Bokko Dance i muzyki z nim związanej, to się ciężej szuka niż Eurobeatu (widać lekkie nawiązanie pomiędzy stylami tancu, choć para para dance opiera sie w większości przypadków na schematycznym tańcu)
Ed: Dobry kawałek od 1:40 i dalej Tutaj
Ed: A oto poszukiwany kawałek DJ PETER PROJECT - DOO BE DOO, to jest dowód na to ze przez google można znaleźć wszystko (btw był tytuł na którejś stronie (tej z koreańsko-chińskich ) wcześniej podawany ), emulek sie napracował
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2007-04-02 20:25:40)
A oto poszukiwany kawałek DJ PETER PROJECT - DOO BE DOO, to jest dowód na to ze przez google można znaleźć wszystko (btw był tytuł na którejś stronie (tej z koreańsko-chińskich ) wcześniej podawany ), emulek sie napracował [/quote]
Oooooo dzieki wielkie[respekt][respekt][respekt] i mam tez nowy link Dance 4
tak wiem znam, nie chce się ściągnać , najpierw leci DJ KC - Free Storm, a potem Digital Orgasm - Hello Hurray :P
ed: oczywiscie sciagnąć nie moge tego 2, za to 1 kawałek jest na poprzedniej stronie
btw ten sam link co Ty podałem w poprzednim poście
ED2: No dobra oto ten kawałek -> DIGITAL ORGASM - HELLO HURRAY, da się posłuchać, ale jakość to nie żyleta (64kbps ). Ważne że jest , ten akurat znalazłem na jakiejś chińskiej stronce (link był ukryty w gęstych krzakach )
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2007-04-02 22:00:24)
:**** kochany jestes wasiu
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
juz nikt nie bedzie taki 'kochany' jak wesiu?
te trzy utworki jakiepodaliscie sa pierwszej klasy. Polska 'scena' techniczna pozostaje wiele lat z tyłu
Kolejny SZOK! Tym razem Idol z Khazachstanu - zierajcie od 28 sek.
Ma ktoś pełną wersję w wykonaniu tego azjaty?
Spoiler (czytaj od tyłu):
!uinanokyw mikat w ezczsej ot i ecjałałab an onhcet - edruK
Kolejny SZOK! Tym razem Idol z Khazachstanu - zierajcie od 28 sek.
Ma ktoś pełną wersję w wykonaniu tego azjaty?
Spoiler (czytaj od tyłu):
!uinanokyw mikat w ezczsej ot i ecjałałab an onhcet - edruK
On nie gra na bałałajce. Tu zdjęcie bałałajki.
No wiem wiem Obi-nobi wie wszystko. Nastepny jak ktos nie bedzie czegos wiedział niech wali do Obiego on wszystko wytłumaczy
Strony Poprzednia 1 2