Nie jesteś zalogowany.
No teamy Orochimaru+Kakashi+ktoś to ja w sumie często tłuke podstawowym składem. Wszystko zależy głównie od umięjętności i taktyki. Nie ma co udziwniać:) Osobiście jestem w trakcie odblokowywania 4ego teamledera.
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-04-03 02:52:40)
yaqb nie kazdy ma tyle czasu co Ty, do tego by miec odblokowanych sanninow trzeba odblokowac wszystkie pozostale postacie by moc cokolwiek w tej kwestii zrobic...
yaqb nie kazdy ma tyle czasu co Ty, do tego by miec odblokowanych sanninow trzeba odblokowac wszystkie pozostale postacie by moc cokolwiek w tej kwestii zrobic...
No ja mam to szczęście (nieszczęście?), że chory jestem aż do końca świąt i faktycznie mam trochę czasu. Ale zdania nie zmienię, że spokojnie do rundy pucharowej da się ich odblokować (no może nie od zera, ale z tego co widzę to większość tych, którzy mają szansę na wyjście z grupy, kilka postaci odblokowanych ma. Nie zapominajmy, że ta 8, która będzie walczyć w finałach to elita ansi i każdy jakąś taktykę musi mieć, a ta 8 postaci nie jest nie do pokonania.
Hej, właśnie zaczynam grac w tę grę i chciałem zapytać czy da sie sprawdzic które misje juz wykonałem i jeśli tak to gdzie>??
Hej, właśnie zaczynam grac w tę grę i chciałem zapytać czy da sie sprawdzic które misje juz wykonałem i jeśli tak to gdzie>??
Po lewej u góry masz wielkie przyciski i na jednym z nich napisane Ninja Missions:) to chyba tam:P
Grupa C
Mastah 3:0 Nevistus
Mastah 3:0 Szpila
edit: ups nie zauważyłem, że ostatni post był mój[baka]
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-04-02 15:55:55)
Moim zdaniem powinno się móc korzystać z all postaci jakies sie ma, dokładnie po to ktos się namęczył, żeby je odblokować, a poza tym ci co wyszli z grupy myślę, że są zdolni do pokonania niektórych przeciwników( wystarczy dobra taktyka , wkońcu jest do 3 winów)
P.S. sam nie mam żadnych jouninów i sanninow
Ostatnio edytowany przez dkai2218 (2007-04-02 16:21:17)
Grupa C
Apriori 3:1 Mastah
Grupa D
krecik502 3:1 skam123
i kolejne zwycięstwo, ale walki trudne, znowu szczęście z chakrą, Kaleh odezwij się na gg
biore się za granie misji, może zdążę odblokować chociaż juninów
Ostatnio edytowany przez krecik502 (2007-04-02 20:15:31)
... hejka mam pytanko i przy okazji jakby cos to prosbe... czy jesli gramy priv to tez sie licza wygrane i losy i czy liczy sie tez do misji? jasli sie licza to blagam.. niech mi ktos napisze i niech mi sie podlozy bo potrzebuje paru wygranych. ( np wygranej z ino.. a nikt ja nie gra.. albo zebny ktos jakby mogl to zrobil tak ze pomoglby mi poodblokowywac postacie => 4 of sound np.... jesli zalkezy wam na statch to podam wam dane do konta mojego qmpla bo zorbilem mu konto a wogule nie gra... blagam pomurzcie.. PLZ.. bede dozgonnie wdzieczny..
Grupa D
B4RT3K 3:0 skam123
... hejka mam pytanko i przy okazji jakby cos to prosbe... czy jesli gramy priv to tez sie licza wygrane i losy i czy liczy sie tez do misji? jasli sie licza to blagam.. niech mi ktos napisze i niech mi sie podlozy bo potrzebuje paru wygranych. ( np wygranej z ino.. a nikt ja nie gra.. albo zebny ktos jakby mogl to zrobil tak ze pomoglby mi poodblokowywac postacie => 4 of sound np.... jesli zalkezy wam na statch to podam wam dane do konta mojego qmpla bo zorbilem mu konto a wogule nie gra... blagam pomurzcie.. PLZ.. bede dozgonnie wdzieczny..
Prywatne się nie liczą i na innych pomoc też nie masz co za bardzo liczyć. Wiele osób też się męczyło z szukaniem różnych postaci i wiele na to nie da się poradzić:) Cierpliwosci nie wszystko trzeba mieć od razu:P
heh..... szkoda.... a mialem taka wielkak nadzieje....
Grupa C
Mastah 3:1 Kamyl
chyba udało mi się wyjść z grupy:) Teraz trzeba się zająć przyśpieszonym odblokowywaniem postaci do fazy pucharowej:P
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-04-03 02:12:06)
Grupa D of course xD
skam123 3:1 khadzad
i tym samym prysły marzenia o pucharze xD
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-04-03 14:28:29)
Mam nadzieję, że będzie rozegrany jeszcze jeden puchar
mastah ma racje... ja się męczyłem z misją "sasuke's quest for power" i w końcu szczęście dopisało.
poszukaj troche i nie proś o pomoc. możesz liczyć tylko na łut szczęscia.( jak ja w wielu przypadkach )