Nie jesteś zalogowany.
To było do mnie Kaleh>?? a poza tym będzie powiedziane po walce jeśli wykonam jakiś quest>??
PS. pisze się chyba ŁUD a nie ŁUT...
Mysle ze po skonczeniu tego turnieju bedzie mozna zaczac od razu kolejny:)
Mysle ze po skonczeniu tego turnieju bedzie mozna zaczac od razu kolejny:)
Heh... nie no bez przesady, ewentualnie co miesiąc by można organizować. W końcu ten mistrz nad mistrzami ANSI powiniem móc troche nim pobyć i pocieszyć się sławą:) albo zrobić tak, że korone mistrza się dostanie jak się wygra kolejną edycje konkursu i później jeszcze się wygra ze zwycięzcą poprzedniej:)
grupa c
szpila 3:1 nevistus
PS. pisze się chyba ŁUD a nie ŁUT...
Piszę się ŁUT!;][baka]
...a ja mam Tsunade a wy nie:P wczoraj udało się odblokować ostatnich teamleaderów teraz lecą Sannini^^
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-04-03 16:53:24)
Mam pytanie co trzeba zrobić aby wykonać questa.Chodzi mi jak wejść w tryb wykonywania questa.
nie trzeba wchodzic nigdzie, po prostu normalne walki liczą się do questów ( oprócz privów)
acha wielkie dzięki
Grupa C
Po ciezkiej przeprawie z SZpila:
Kamyl 3 - 1 SZpila
Troche mialem szczescie do chakry
Ostatnio edytowany przez Kamyl (2007-04-03 21:31:31)
grupa A
Budyn2h 3:1 Szual
Przy stanie 2:1, Szual doszedl do wniosku ze nie ma sensu grac dalej bo i tak nie wyjdzie.Oddal walke i poszedl robic misje(trenowac pod wodospadem).
Ps.10pkt[szpan]
Tak to chwalicie, mysle se, zagram :] 1 walka przegrana (winstreak) chyba jakis pro :D:D
Moj ncik to l(o)(o)k
^^
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-04-03 22:06:41)
Przy stanie 2:1, Szual doszedl do wniosku ze nie ma sensu grac dalej bo i tak nie wyjdzie.Oddal walke i poszedl robic misje(trenowac pod wodospadem).
eee to mój tekst:P zostaw mój wodospad hehe:>
Szual... Zawiodłeś mnie :< gdybyś jeszcze wygrał chociaż 1 bitwe to bym wyszedł z grupy z pierwszego miejsca :]
hah a ja nadal noobek w tym jestem... No ale sie ciesze... Bo moja 7 walka (nie mam zadnej taktyki ) a wygralem z gostkiem co mial Kimimaro, Zabuze i Gaia w teamie... Niby nic a cieszy
hah co za adrenalinka zostal mi Gaara (dzieki za takiego ludzika xD) z 13hp i przez pol godziny chyba tak nim sie trzymalem ^^ Przeciwnik doprowadzony do szalu - win :D
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-04-03 23:08:37)
[cytuj=dkai2218]Szual... Zawiodłeś mnie :< gdybyś jeszcze wygrał chociaż 1 bitwe to bym wyszedł z grupy z pierwszego miejsca :][/quote]
Ciesz się, że w ogóle wychodzisz
a ja mam jeszcze szanse wyjść xD zależy czy bartek wygra z kalehem czy nie xD
łoł ależ bęcki dostałem
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-04 12:52:18)
tu był cienisty klon poprzedniego posta czyli błąd do usunięcia
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-04 12:52:43)