Nie jesteś zalogowany.
mam mały problem z torrentem Jade empire a mianowicie ściągałem wersje
Jade Empire Special Edition Part 1 CLONEDVD-PROCYON.rar ale niestety zabrakło seedów na torrencie, jeśli ściągał to ktoś to mógł by się skontaktować ze mną w sprawie seedowania?
Podejrzewam, że tak sformułowana wypowiedź może naruszać regulamin forum.
A rozwiązania poszukaj na innym trackerze, dodaj go i gotowe.
Wersja xboxowa czy PC?
a właśnie jakoś cicho o tej girce niech ktoś napisze cośo tym ja chiałem pograć ale na moim kurniuku to tylko cs chodzi:P
Wersja xboxowa czy PC?
Special Edition... Procyon... CloneDVD...
a właśnie jakoś cicho o tej girce niech ktoś napisze cośo tym ja chiałem pograć ale na moim kurniuku to tylko cs chodzi:P
Bardzo przyjemna. Fabuła trzyma poziom, dużo postaci do wyboru, ciekawy i rozbudowany system walki, przyjemna grafika i to, co najlepsze - klimat:) Jedyny minus, ale bardzo duży, to czas gry - tylko 14-17 h na przejście głównego wątku:/
Ogólnie dałbym 8/10:) Polecam zagrać, mimo iż krótka, jednak warta kupna:]
Zgadzam się, gra jest przyjemna (choć w dużej części to prawie że hack'n'slash). Krótkawa, to fakt (co jest normą w ostatnim czasie). Natomiast nie zgodzę się, że:
a) dużo postaci do wyboru
Są trzy - szybka, "magiczna" i zbalansowana (w wersji męskiej i żeńskiej, przy najbardziej optymistycznym spojrzeniu można uznać, że postaci do wyboru jest 6, co nijak ma się do "dużego wyboru").
b) ciekawy i rozbudowany system walki
Jeśli wściekłe klikanie w lewy przycisk mychy przerywane od czasu do czasu kliknięciem w prawy można uznać za ciekawy i rozbudowany system walki, to owszem, wtedy tak Tak naprawdę walka jest dość prymitywna i nużąca, bo klepie się tylko LMB, co jakiś czas wciskając którąś z cyfr (wybór stylu), najpowszechniejsza kombinacja to walenie w LMB - skok za plecy - walenie w LMB.
Mimo tego warto zagrać, bo (co bardzo ważne) gra ma ciekawą fabułę, chociaż Bioware zdaje się eksploatować w kółko te same motywy, co staje się nieco nudne (niech tylko DragonAge spróbuje się tak zacząć!), czyli jesteśmy tajemniczym wojakiem, który nie pamięta, skąd pochodzi ani kim jest, ale najwyraźniej jest jakimś de czołzen łan.
heh, gdyby zmiana trackera wystarczyła nie zawracał bym nikomu głowy, jednakże najwyraźniej na wszystkich trackerach nie ma seedów i ogulnie wygląda na to że torrent jest jak by martwy bo są tylko peery.
Zgadzam się, gra jest przyjemna (choć w dużej części to prawie że hack'n'slash). Krótkawa, to fakt (co jest normą w ostatnim czasie). Natomiast nie zgodzę się, że:
a) dużo postaci do wyboru
Są trzy - szybka, "magiczna" i zbalansowana (w wersji męskiej i żeńskiej, przy najbardziej optymistycznym spojrzeniu można uznać, że postaci do wyboru jest 6, co nijak ma się do "dużego wyboru").
b) ciekawy i rozbudowany system walki
Jeśli wściekłe klikanie w lewy przycisk mychy przerywane od czasu do czasu kliknięciem w prawy można uznać za ciekawy i rozbudowany system walki, to owszem, wtedy tak Tak naprawdę walka jest dość prymitywna i nużąca, bo klepie się tylko LMB, co jakiś czas wciskając którąś z cyfr (wybór stylu), najpowszechniejsza kombinacja to walenie w LMB - skok za plecy - walenie w LMB.Mimo tego warto zagrać, bo (co bardzo ważne) gra ma ciekawą fabułę, chociaż Bioware zdaje się eksploatować w kółko te same motywy, co staje się nieco nudne (niech tylko DragonAge spróbuje się tak zacząć!), czyli jesteśmy tajemniczym wojakiem, który nie pamięta, skąd pochodzi ani kim jest, ale najwyraźniej jest jakimś de czołzen łan.
Każdy ocenia według własnego uznania;] Dla mnie był ciekawy, nie sprowadzało się to do samego wciskania A, B krzyżak itd.:] ładnie dobrane są możliwoście względem wybranej ścieżki(dobra i zła), dlatego uważam to za rozbudowany system:] Co do postaci, wziąłem pod uwagę również te, które dochodzą w trakcie gry, w końcu też wybieramy, która ma nam towarzysyć:)
A jeśli chodzi o Bioware i wybór głównego bohatera... to nie graj w gry z serii "Tales of..." od Namco;D Tam to dopiero jest kilku The Chosen One;D
Ostatnio edytowany przez Starfox (2007-04-03 17:02:05)
Jako że "Tales..." to jrpg na konsolę, to zagranie w te tytuły raczej mi nie grozi