Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Chciałbym powiedzić, że na forum www.dragon-bleach.yoyo.pl powstała gra RPG
Jeśli ktoś chcę grać to serdecznie zapraszam instrukcja znajduje sie na forum
ZAPRASZAM
Widziałem to już na jakimś zagranicznym forum. IMO to z deczka głupie ;x
Czyli inaczej wspólne pisanie fan-fikcji. Będzie ciężko...
Inni w to grają dnami i nocami
Dniami i nocami można grać w WoWa, Ragnaroka, czy inne MMO, ale w "pisanie opowiadania"?
Głupie, bikoz: zgłaszają się obcy ludzie. Nie wiadomo jak u nich z polszczyzną, z wyobraźnią i z czymkolwiek. Dodajmy jeszcze że Bleach daje... dosyć ograniczone pole do manewru. W JB mieliśmy coś podobnego, tylko że tam była szeroko pojęta fantastyka, a nowi uczestnicy musieli napisać krótkie opowiadanie sprawdzające ich wyobraźnię i ortografię.
Hmmmz, zglaszaja sie obcy ludzie, fajnie moze kiedys stana sie naszymi dobrymi znajomymi, bledy zawsze mozna poprawic choc mysle ze osobnikom ewidentnie tempym zabronilibysmy grac, pozatym bunio podal bledne informacje, to nie jest rpg bleach, tylko hmmm "free fantasy" czyli wszystko dozwolone (oczywiscie w pewnych granicach),widziales gdzies juz podobne rzeczy? nie dziwne bo sa raczej popularne, i w dodatku jesli ktos chce to naprawde moze byc zabawnie ^^.
no u nas tego raczej nie bedzie , ja jestem mistrzem
a ja zawsze mam wszystko pod kontrola :d wiec zapraszam smialo! niesamowity swiat shiku czeka wlasnie na was!
Strony 1