Nie jesteś zalogowany.
gdzie?? kurde...jaki pech...4 wygrane i znów przegrana...a już sie cieszyłem na tayuye...
lol...drugi raz grałem z kolesiem który zabrał mi tayuye z przed nosa(tak pod rząd)i tym razem nie mogł mnie nawet dotknąć...nie zabrał mi nawet 10 hp i przegrał...co za życie...
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-04-04 20:17:24)
S0N1C uzupełnij tabele bo już pare meczy masz zaległych nie wpisanych
KALEH odezwij się na gg to zagramy, już tylko ty mi zostałeś i będzie grupa rozegrana chyba
gdzie?? kurde...jaki pech...4 wygrane i znów przegrana...a już sie cieszyłem na tayuye...
lol...drugi raz grałem z kolesiem który zabrał mi tayuye z przed nosa(tak pod rząd)i tym razem nie mogł mnie nawet dotknąć...nie zabrał mi nawet 10 hp i przegrał...co za życie...
A jakim teamem w końcu grasz?
Grupa B
kasagrande 2:3 Dragant
teraz?? kankurou shik i temari...trucizna sie przydaje bo jak ją użyje to potem nic im nie da obrona czy redukcja obrażeń
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-04-04 20:29:04)
teraz?? kankurou shik i temari...
To spróbuj z tenten. Z kankurou mi nie szło, a jak zmieniłem na tenten to odrazu 5 pod rząd
z tenten mi też nie podeszło;P
To możesz jeszcze spróbować z Lee.
a spróbuje;P tylko nie teraz bo znów mam +3 i może wyjdzie^^
a spróbuje;P tylko nie teraz bo znów mam +3 i może wyjdzie^^
Powiem Ci, że z Tayuyą to pikuś był, żebyś wiedział walkę 4/5 jak odblokowywałem kimmimaro
ba xD żebym ja teraz znalazł tayuye i/lub sakona...
YES!! Tayuya unlock!! Teraz teamleaderzy z nadzieją na spotkanie tayuyi i sakona xD
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-04-04 20:46:37)
Żegnajcie drodzy forumowicze[papatki] idę walnąć selfkilla[cholera] streak 6.... brakowało tylko jednego zwycięstwa... i musiała się jakaś menda napatoczyć... zapamiętam jego nick do końca życia... choć wiele go nie zostało.. [cenzura]
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-04-04 21:02:09)
Żegnajcie drodzy forumowicze[papatki] idę walnąć selfkilla[cholera] streak 6.... brakowało tylko jednego zwycięstwa... i musiała się jakaś menda napatoczyć... zapamiętam jego nick do końca życia... choć wiele go nie zostało.. [cenzura]
Don't be so emo Dopadniesz go jeszcze . BTW co miał ? 3 sanninów, albo Kakashi, Sandałme i Gej czy jeszcze coś innego ?
czy jest gdzies mozliwosc zobaczenia jakie warunki zostaly juz spelnione, aby odblokowac dana postac?
Co miał?? mega farta w przeciwieństwie do mnie;/ Jego team: naruto sasuke sakura... ja natomiast nie miałem, żadnej niebieskiej ani bialej chakry przez 4 rundy:| a on miał multum zielonej bo blokowal caly czas kankurou sakurą, że żadnego ruchu nim nie wykonałem... później doszło do stanu, że ja bez kankurou, tylko z kabuto i sasuke przeciw sasuke i naruto... i znów żadnej niebieskiej = porażka.
czy jest gdzies mozliwosc zobaczenia jakie warunki zostaly juz spelnione, aby odblokowac dana postac?
Wystarczy przejrzeć ten wątek pare stron wcześniej. Odpowiadałem już na identyczne pytanie. Ale niech będzie powtórze się: masz wielki button z napisem ninja missions i tam masz misje podzielone na 4 grupy(możesz klikać na obrazki, żeby wejść) przy każdej misji masz napisane warunki.
edit: znow niechcący 2 posty pod rząd... proszę o wybaczenie... nie bijcie mnie i tak świat mnie nie lubi:>
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-04-04 21:14:36)
ok, dziekuje za odpowiedz.
pfff a ja ciagle 1 misje ciskam ^^ zal.pl juz sie tu nie pokaze
Największy minus Kabuto to to, że jest sound'em i nie ma opcji, żeby jakąś walkę wygrać przez surrender przeciwnika.
Hehe też ich łowię
Mastah nawiń się gdzieś
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-04 22:58:25)