Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Yo zioms :/
poszukuje jakiś w miare tani hosting, który można brać na miesiąc (żeby wypróbować...). Pojemność musi być minimum 3 GB, oraz dobry transfer, hosting będzie poświęcony serverze gry Ragnarok Online
Nie wiem jak Ci, ale mi google działają.
Ostatnio edytowany przez Lompi (2007-04-05 18:38:37)
nie wiem dlaczego ale uwielbiam poziom postów "ero sanina"
That is why @taipan left
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-04-05 18:47:31)
Ciekawe czy coś z tego wyjdzie. Przydałby się serwer RO dla użytkowników ANSI :]
nie wiem dlaczego ale uwielbiam poziom postów "ero sanina"
Wprowadzam troche świeżości do forum
Serwer jakby co extreme, all commands 999 max lvl & stats i itemki zmodyfikowane, inaczej mówiąc server robiony pod PK
sorki ale na Google.pl szukałem, nieznam się na płatnych hostach, pisząc topica oczekiwałem że ktoś bardziej doświadczony coś poleci bo niechciałbym płacić za coś co wogle nie pasi do postawienia serva RO
Ostatnio edytowany przez Ero sannin (2007-04-05 20:09:36)
dreamhost.com
Takich serverów jest na pęczki, dlaczego właśnie uważasz, że ludzie przyjdą na twój?
Zgarniesz ponad 10 osób - prócz tym co powiesz i znajomym to gratuluję.
IMAO Pomysł Chybiony.
A jak chcesz robić serwer dla tylu osób to postaw go na domowym komputerze - nie umiesz? To nie bierz sie do tego nawet! Do tego na czym? EAthena? Aegis? Czy jeszcze inny? Nie powiem o stabilności i gtw.
Takich serverów jest na pęczki, dlaczego właśnie uważasz, że ludzie przyjdą na twój?
Zgarniesz ponad 10 osób - prócz tym co powiesz i znajomym to gratuluję.
IMAO Pomysł Chybiony.
A jak chcesz robić serwer dla tylu osób to postaw go na domowym komputerze - nie umiesz? To nie bierz sie do tego nawet! Do tego na czym? EAthena? Aegis? Czy jeszcze inny? Nie powiem o stabilności i gtw.
Dlatego bo to właśnie na prośbe innych osób robie server RO z konkretnymi możliwościami jakich nie ma na innych servach. Nie postawie serva na moim kompie gdyż mój komp to item z II wojny światowej i nie zawsze mam go włączonego
Strony 1