Nie jesteś zalogowany.
A ja bym się chciała zapytać, co z D.Gray-manem? Bo już dość dawno nie było nowych odcinków.
Udostępniliśmy 8 napisy do Jigoku Shoujo Futakomori. Pozdrawiamy^^
Napisy do piątego epka Saiunkoku Monogatari są już dostępne na ansi
Od dnia dzisiejszego dołącza do nas Winged, jako nowy członek grupy.
U SHS ruszył Hitman Reborn, będziecie kontynuować??
U SHS ruszył Hitman Reborn, będziecie kontynuować??
Nie mamy zamiaru przerywać żadnego z naszych projektów, więc proszę nie zadawać takich pytań KRuSTy na bank dokończy serię
radziocd napisał:U SHS ruszył Hitman Reborn, będziecie kontynuować??
Nie mamy zamiaru przerywać żadnego z naszych projektów, więc proszę nie zadawać takich pytań KRuSTy na bank dokończy serię
Czy ja powiedziałem, że przerywacie?? No ale jak za rok oglądne epizod 5 czy 6 to nie będzie dobrze, co nie??
cieslak napisał:radziocd napisał:U SHS ruszył Hitman Reborn, będziecie kontynuować??
Czy ja powiedziałem, że przerywacie?? No ale jak za rok oglądne epizod 5 czy 6 to nie będzie dobrze, co nie??"będziecie kontynuować??" --> jak można to zrozumieć Nie będę się tutaj wdawał w beznadzieją dyskusję więc musisz poczekać jak wypowie się KRuSTy
A tak przy okazji xD
Można pobierać już piąty epek Tokyo Tribe 2
Dziewiąty epek Jigoku jest już na ansi. Pozdrawiamy^^
Napisy do szóstego epka Saiunkoku Monogatari oraz do 7 i 8 epka Kenichi są już dostępne na ansi
Ostatnio edytowany przez Sagiri (2007-03-28 20:02:32)
Można pobierać już drugi odcinek Genshikena
Dziękuję za 6 odcinek Saiunkoku Monogatari
Mam pytanie.
Czy wszystkie odcinki tej serii będziecie tłumaczyć dla grupy Shadow Dreams?
DaBiDo: raczej tak, tłumaczenie jest z SD ponieważ Kiss zaprzestał wydawać a Suck ma dość tragiczny przekład.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Dziękuję, czyli mogę ściągać od SD całą serię
Nowy, 10 epek Jigoku Shoujo Futakomori, ujrzał światło dzienne.
Możecie pobierać już szósty odcinek Tokyo Tribe 2. Moim zdaniem odcinek jest miodzio. xD Sporo się dzieje i w końcu jakaś porządna krew. ^o^
Można pobierać już dziewiąty epek Kenichi
po DLUGICH oczekiwaniach oddale w wasze rece 12 juz tlumaczenie do Sumomomo, oczywiscie do sciagniecia TUTAJ
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2007-04-06 23:22:56)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Możecie już ściągać napisy do 10 epka Kenichi. Pozdrawiamy^^
Czasami troska o zwierzę staje się przyczyną konflktu...
Do pobrania 11 epek Jigoku Shoujo Futakomori.