Nie jesteś zalogowany.
Tak to wygląda jak byście pisali na gg.
Przypominam ze jest specjalistyczny chat do Naruto Arena
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-04-06 00:03:14)
"Kiedys zostane Hokage tak jak Ty staruszku" :]
Tak tak , młodzi powinni sie wzorować na starszych <zgrzybiały głos>
Tak to wygląda jak byście pisali na gg. :F
Grunt że na temat
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-06 00:02:23)
[cytuj=Nevistus]JA tak miałem kilkakrotnie ale w końcu się udało Kwestia dobrze dobranego skłądu i odbrobiny szczęscia z chakrą[/quote]
Mysle ze sklad dobrze dobrany za to chakre mam do dupy ^^
Nalezy jeszcze dodac: dobrze trafiony przeciwnik bo teraz z kakashem walcze ^^
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-04-06 00:02:27)
właśnie odblokowałem kurenai [szpan]i mam jeszcze gaja, teraz kolej na asume, trzeba sie śpieszyć bo faza pucharowa coraz bliżej
wow ja ciagle walcze sam ze swoja chakra xD
Stanęło na Streak +27 i wtopa
właśnie odblokowałem kurenai [szpan]i mam jeszcze gaja, teraz kolej na asume, trzeba sie śpieszyć bo faza pucharowa coraz bliżej
Gratulacje
Grupa C
Nevistus 0 : 3 Kamyl
Dwa ostatnie mecze zacięte, kto pierwszy dostanie taka chakre którą potrzebuje. Dzięki za meczyk Nevistus.
mastah napisał:Hmm no gratuluje gratuluje:D ale gdybyś to zrobił innym składem to byłby większy respekt:P bo temu to sporo ludźi się poddaje jak szukają soundów albo czegoś innego:)
Jest 25 wygranych pod rząd z czego poddało się może z 10 , przebij to jakimkolwiek składem i wjedź na Hokage to pogadamy
PS: Dzięki za gratulacje
Aktualnie mam 31 wygranych z rzędu i nikt z tych osób się nie poddał:)(mam sounda w drużynie) Do Hokage co prawda trochę brakuje ale myśle, że i tak jest nie najgorzej:D
[URL=http://imageshack.us][/URL]
edit: no i na tym niestety passa się skończyła;] ehh a jeszcze 2 wygrane i byłbym na głównej... W dodatku z tym kolesiem co mi przerwał streak'a miałem rewanż od razu po pierwszej walce i go zmiażdzyłem... kurcze a miało być tak pięknie:D
ps. Miał ktoś na ANSI większego streak'a??
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-04-06 01:59:08)
[cytuj=mastah]ps. Miał ktoś na ANSI większego streak'a?? [/quote]
Ja mialem -3 podskoczysz?
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-04-06 09:05:02)
[cytuj=mastah]ps. Miał ktoś na ANSI większego streak'a??
Ja mialem -3 podskoczysz?
Nie no szacunek:D ale ja miałem gdzieś z -20 hehe:>
irytujace jest to szukanie soundow -_- oddaje mecze tym co takowych nie maja w teamie i szukam dalej... i szukam... oddaje i szukam... i tak zataczam kolo ;/ nie moge zebrac kompletu by odblokowac misje z kimimaro a co dopiero pokonac 50 czy 25 by odblokowac jouninow ;/
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-04-06 09:24:27)
[cytuj=mastah]Nie no szacunek ale ja miałem gdzieś z -20 hehe:>[/quote]
No wiesz... Ja zamierzam miec conajmniej +5 dla misji narazie
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-04-06 09:35:18)
mozna jakas postacia zniwelowac lub zaatakowac z pelna moca jezeli sasuke ma uzytego sharingana? (50% mniej dmg mu zabieram atakiem :/)
mozna jakas postacia zniwelowac lub zaatakowac z pelna moca jezeli sasuke ma uzytego sharingana? (50% mniej dmg mu zabieram atakiem :/)
są ataki typu trucizny(np. Kankurou) i inne co olewają jego obrone a po prostu ją wyłączyć to można za pomocą Kabuto;]
to nie miał nikt tego większego streak'a??:P
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-04-06 10:09:00)
to jakie to sa te inne ataki, ktore "olewaja jego obrone" ?
to jakie to sa te inne ataki, ktore "olewaja jego obrone" ?
Np mentalne ataki Ino
Atak kiby 3x20 tez chyba nie bierze pod uwage redukcji.
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-04-06 10:26:58)
Panie i panowie mam zamiar pobić największego minusowego streaka...bede cholera jasna sie poddawał PÓKI NIE ZNAJDE CHOLERNEGO GAARY!!
Cienki jestes to sie poddajesz xD Oszukalem was chyba z ym streakiem -3 -3 to mialem jak walczylem normalnie a z -30 mialem dzieki surrenderom
dwie głowy podlegają redukcji^^ redukcji nie podlegają wszelkie trucizny za to;P(obrona też nie;P)