Nie jesteś zalogowany.
Już niebawem bo za niecały miesiąc, a dokładnie 4 kwietnia ma sie ukazać w sprzedaży trzecia część z serii Hellsing Ultimate. Co oznacza ni mniej ni więcej że pojawia sie ona też na naszych HDD . Puki co pozostaje cierpliwie czekanie które na pewno zostanie sowicie wynagrodzone. Wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenie. Na szczęście nie ma sie o co martwić, wytwórnia SATELITE zapewni nam wszystko co najlepsze w anime, a pan Hayato ukoi nasze zmysły odrobiną poetyckiej muzyki...[to porównanie chyba mi nie wyszło]...end[brakslow]
czekam z niecierpliwoscia[yahoo]
Jak zwykle miesiąc opóźnienia, zero szacunku dla widza, trza na nich Andersena nasłać.
Dzis na Tokyo Toshokan pojawil sie nowy Hellsing
ale cholera dostałem prezent na urodzinki xD(wyszedł 4 kwietnia xD)
Ma ktoś linka do Rawa? Onegai!
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
Odcinek świetny:) mam tylko nadzieje że następny epizod wyjdzie szybcjej
Ostatnio edytowany przez Mateuss (2007-04-05 14:17:48)
nie będzie następnego epizodu już:)
hmm??? nie bedzie OVA 4?? przecież miało byc tyle OVA ile tomików(na dzień dzisiajeszy 9 i troche 10)...jest już jakaś ENG wersja tego??
nie będzie następnego epizodu już:)
skąd masz takie informacje?
ktoś kiedyś p[pisał, że miały tylko 3 odc wyjść, ale mogę się mylić.
Ta jasne, z tego co wiem to będzie więcej niż 3 epki. Z założenia miał to być projekt podajże 3 letni, z tym że zapewne z powodu ciągłych opóźnień zrobi się z niego projekt 30 letni[deprecha]. Ale w każdym razie z całą pewnością będzie więcej odcinków.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-04-05 14:46:33)
Napewno będzie 4, w tle napisów końcowych widać scenki z następnego epka
ang suba jeszcze nie ma ja tam czekam aż mahou wyda
Napewno będzie 4, w tle napisów końcowych widać scenki z następnego epka
Też racja, kolejny dowód że seria będzie liczyć więcej odcinków.
Odcinek świetny:) mam tylko nadzieje że następny epizod wyjdzie szybcjej
Nadzieja to dobra rzecz, można się przynajmniej oszukiwać w tej kwestii do czasu podania daty wydania kolejnego epka. A później oszukiwać się że wydany zostanie zgodnie z zapowiedzią, oczywiście do czasu kiedy zostanie ogłoszony fakt przesunięcia terminu wydania Vol. 4. A później modlić się żeby nie przesuwali wydania drugi raz .
Jedynie można się cieszyć że Hellsing Ultimate dzięki dopracowywaniu przez tak długi okres czasu trzyma dobry, wysoki poziom. Chociaż oczywiście można się doczepić do niektórych rzeczy(głównie to drobiazgi) ale liczy się wrażenie ogólne - które przynajmniej w moim przypadku jest pozytywne.
ang suba jeszcze nie ma ja tam czekam aż mahou wyda
Ja bym nie wytrzymał, już jestem po seansie OVA 3 w wersji raw , potem będzie mnie czekać ponowny seans wersji ang-hardsub. A w wolnym czasie jak będą już jakieś dobre polskie napisy, do czekać będzie mnie 3 seans z polskimi subkami .
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2007-04-07 09:02:27)
A ja tam czekam na polskie napisy
Ja tam obejrzę i z angielskimi napisami ;D Hellsing już czekam na 4 epk
[Q-R] HELLSING ULTIMATE OVA Vol.3 (DVD XviD 768x432 24fps AC3 5.1ch)
http://tracker.danomac.org/torrents/%5B … vi.torrent
ed2k://|file|[Q-R]%20HELLSING%20ULTIMATE%20OVA%20Vol.3%20(DVD%20XviD%20768x432%2024fps%20AC3%205.1ch).avi|536176640|FA951F0E4A7D7ECFDC9D50DFAAD45A44|/
Ostatnio edytowany przez Solar (2007-04-07 08:56:47)
[cytuj]Ja bym nie wytrzymał, już jestem po seansie OVA 4 w wersji raw[/quote]
OVA 4 to raczej wychodzi w sierpniu/wrześniu.
Solar, zdaje mi się, że każdy już Hellsinga na dysku ma, a jak nie ma to chyba nie problem wyszukać.
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-04-07 08:57:54)