Nie jesteś zalogowany.
wiem, ale B4RT3K robi teraz sałatke na wielkanoc i sprząta pokój ... Nie będe mu preszkadzać:-D
Mam takie pytanie... Jesli macie np. sasuke vs 2 innych po np 20hp i 100hp a do wyboru 1 atak chidori to uzywacie go na tym ze 100 hp czy tym z 20hp?
No i drugie -> te przerzucanie chakry po wcisnieciu press when ready...To na lewo przerzucamy chakre ktora chcemy zawochac czy ta ktora chcemy stracic?
odp 1 - zalezy od tego jakich zawodnikow ma rywal, jezeli np. ten co ma 20 HP to powiedzmy Tenten albo Saitaime to lepiej mu przywalic nim pierwsza walnie ci atak an wszystkich 30HP albo Saitaime walnie kamikadze... jezeli jest to np. Kabuto to moze lepiej oslabic kogos kto ci bardziej zagraza a pozniej go dobic.
2. pytanie, wciskajac plus przesylasz chakre rywalowi ;] ta ktora zostaje po lewej stronie jest twoja
...
Spokojnie ma prawo nie wiedzieć a co do pytnia
[cytuj]No i drugie -> te przerzucanie chakry po wcisnieciu press when ready...To na lewo przerzucamy chakre ktora chcemy zawochac czy ta ktora chcemy stracic? [/quote]
przesyłasz czakre rywalowi
Ostatnio edytowany przez Tronki (2007-04-07 20:47:58)
Mam takie pytanie... Jesli macie np. sasuke vs 2 innych po np 20hp i 100hp a do wyboru 1 atak chidori to uzywacie go na tym ze 100 hp czy tym z 20hp?
No i drugie -> te przerzucanie chakry po wcisnieciu press when ready...To na lewo przerzucamy chakre ktora chcemy zawochac czy ta ktora chcemy stracic?
men o_O tą która poświęcamy oczywiście, wszystko jest przecież opisane... nawet chyba na pierwszej stronie tego tematu a co do Twojego pytania o chidori to zależy jakie masz chakry zamiast tych co pójdą na chidori jak również od tego kto jest Twoim przeciwnikiem i od tego kiedy ostatnio był invulnerable i jakie ma inne techniki krycia. Jakie prawdopobieństwo jest ich użycia, kiedy je użył ostatnio:> to nie jest takie simple:D musisz podać więcej szczegółów:P ale zazwyczaj lepiej walnąć w tego co miał 20 żeby zmniejszyć przeciwnikowi przypływ chakry.
2. pytanie, wciskajac plus przesylasz chakre rywalowi ;] ta ktora zostaje po lewej stronie jest twoja
Co to za głupota? Chakry się niestety nie przesyła rywalowi;] Po prostu się ją zużywa na technike a jeśli to był dowcip, to średnio śmieszne wprowadzać kogoś w błąd.
przesyłasz czakre rywalowi
Następny co powtarza głupote! o Matko! skąd wy niby macie takie informacje co?
Ostatnio edytowany przez mastah (2007-04-07 20:52:19)
[cytuj]Nie no, ja zaraz czegos dostane...[/quote]
Kto mowil ze swiat jest lagodny (lol wiem ze to przeze mnie ale kto mowil ze ja jestem lagodny? )
A z ta chakra to dobrze myslalem ^^
DZIeki za speedy odp
;D nie kazdy musi wiedziec ze wywalasz chakre jako random na technike ;p szczerze to wiedzialem o tym a czemu napisalem co innego ? troche mnie zamulilo chyba ;D ... trudy calego dnia wychodza czas spac chyba.
zostaw kabuto przy życiu to cie wnerwi jak paczka dropsów...szczególnie jeśli mu podejdzie chakra a tobie nie...
Walka B4RT3K vs Kaleh na razie zakończona wynikiem 1:1 - jutro kończymy
(jak przegram resztę to już nie mam co marzyć o dalszym graniu - a ja wygram to będzie remis w tabeli miedzy mną, khadzadem i skamem123 )
ej dokończcie dzisiaj xD bo mnie ciekawość zeżre xD
BTW ale to znaczy że ze skamem już moge jechać dogrywke czy jak to załatwimy s0n1c??
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-04-07 21:10:02)
~Aizen masz wszystkie postacie odblokowane już?
Nie , a powodem tego jest to że nie chcę jechać surrenderami tylko walczę z każdym kto się nawinie ;D
[cytuj=khadzad]BTW ale to znaczy że ze skamem już moge jechać dogrywke czy jak to załatwimy s0n1c??[/quote]
To znaczy khadziu ze natepnym razem masz wygrywac albo automatic kick z ligi ansi dostaniesz
[cytuj=Aizen]Nie , a powodem tego jest to że nie chcę jechać surrenderami tylko walczę z każdym kto się nawinie ;D[/quote]
I tak juz jestes wysoko a taka gra ot tak sobie zaraz nudna bedzie...zajmij sie misjami
[cytuj=Aizen]Nie , a powodem tego jest to że nie chcę jechać surrenderami tylko walczę z każdym kto się nawinie ;D[/quote]
Popieram taki styl walki, nie rozumiem ludzi dających surrendery tylko dla ukończenia questa.
A liga a eliminacje pucharowe to co innego. Jakby była liga to by był większy problem z aktualizacją itd.
I tak juz jestes wysoko a taka gra ot tak sobie zaraz nudna bedzie...zajmij sie misjami
Robię je , jeszcze jeden sound i mam Kakashiego
Popieram taki styl walki, nie rozumiem ludzi dających surrendery tylko dla ukończenia questa.
Wiesz tu chodzi o czas jaki się spedza grając jednym składem.
Weźmy np Team 7 którym trzeba pokonać 50 soundów aby odsłonić Kakashiego. Nudne to trochę dlatego czasem z wyrachowania dawałem surrendery ludziom którzy mieli w teamie np Shikamaru i Temari lub Kibę i Kankuro aby im pomóc poodsłaniać soundów którymi być może oni by później grali .
Potem doszedłem do wniosku że statystyka moich wygranych i przegranych zaczyna wyglądać beznadziejnie więc zacząłem normalnie grać.
A maksymalna koncentracja jest jak trafiam na typków z napisami w avatarach którzy biadolą aby im dać surrendera bo kogośtam akurat odsłaniają .
Poprostu NO MERCY , uwielbiam takich bić
Brawo Dragant
A ja mam już Kakashiego
Dzieki Aizen
Dzieki s0n1c naprawde fajny meczyk
P.S ja musze juz tylko Saninow odblokowac
Ostatnio edytowany przez Dragant (2007-04-07 22:08:52)
Dzieki Aizen
Dzieki s0n1c naprawde fajny meczyk
P.S ja musze juz tylko Saninow odblokowac
Powodzenia w dalszych grach
[cytuj=Aizen]A ja mam już Kakashiego [/quote]
Że tak zapytam... Jakie on ma właściwie skille/techniki/nazwij to jak chcesz/ ?
[EDIT]
Fakt... Zapomniałem o tym. Mój błąd.
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-04-07 22:21:56)