Nie jesteś zalogowany.
[cytuj=Aizen]A ja mam już Kakashiego
Że tak zapytam... Jakie on ma właściwie skille/techniki/nazwij to jak chcesz/ ?
Ja juz sie bawilem w tym i wszystkie dodatkowe postacie obczailem Wyglada na to ze wiekszosc jest slabsza od podstawowych... To jest blad :/
słabsza?
jeśli mówisz to w sensie że mimo wszystko podstawowymi da sie ich pokonać to wg mnie to jest zaleta;P
Nie nie o to mi chodzi... Ale np chidori sasuke jest sliniejsze niz ririkiri kakashiego :O I nie widzialem zadnych rewolucji np 25dmg a z tego co wiem uderzenie Tsunade powinno zabic ;>
lol Raikiri Kakashiego jest duzo silniejsze bo zazucasz psy wypalasz Raikiri i nie ma kolesia
własnie zauważyłem że lee pasuje do kabuto...
SZpila vs Apriori (0:3)
Wredotek(Mastah) vs Apriori (1:3)
Nevistus vs Apriori (2:3)
Kamyl vs Apriori (3:0)
Ejj w tej misji na kakashiego to trzeba 50 walk wygrac O_o?
Ostatnio edytowany przez apriori (2007-04-08 12:05:14)
druzyna Sasuke, Naruto i Sakura wygrac 50 walk z soundami -_-" misja dla prawdziwych nalogowcow tej ze gry
Grupa C
Apriori 0 : 3 Kamyl
nie było łatwo w szczególności w drugiej walce gdy czekaliśmy oboje komu przyjdzie chakra
[cytuj=kasagrande]druzyna Sasuke, Naruto i Sakura wygrac 50 walk z soundami -_-" misja dla prawdziwych nalogowcow tej ze gry[/quote]
Większa jatka by była jakby trzeba było 50 walk pod rząd wygrać
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-04-08 12:14:45)
dzisiaj dobiłem do konca składem naruto-haku-sakura i zabuza oraz shizune odblokowani, teraz sie zabiore za kimmimaru
[cytuj=kasagrande]druzyna Sasuke, Naruto i Sakura wygrac 50 walk z soundami -_-" misja dla prawdziwych nalogowcow tej ze gry
Większa jatka by była jakby trzeba było 50 walk pod rząd wygrać
To by dopiero było wyzwanie
a potem dogrywki??
na forum tez zamieszczalem, chcialem ulatwic robote ale jak nie to nie
Extra mecze do rozegrania:
Mastah vs Kamyl. Dogrywka na zasadach grupowych kto wychodzi na 1, a kto na 2 miejscu.
Khadzad vs skam123 (Jesli B4RT3K nie wygra z Kaleh'em 3:1, to ten pojedynek decyduje od przejsciu do fazy pucharowej i ponizsze mecze juz nie sa rozgrywane)
Khadzad vs B4RT3K
skam123 vs B4RT3K
mam nadzieje że już grają;P
Nie grają Kaleh niedostępny
Kamyl'a też nie łatwo dorwać. Chyba z 5 próśb o nr gadu po prostu nie zauważył albo udał, że nie widzi:) W związku z czym kontakt jedynie przez pm na ANSI lub na NA... Coś mi się zdaje, że jeszcze chwile te eliminacje potrwają:P