Nie jesteś zalogowany.
Tak ! Proszę państwa, doczekaliśmy się!
Nowe Anime Blue Dragon, w którego tworzeniu brał udział sam mistrz Akira Toriyama miało już premierę! Oprócz tego, od dzisiaj dostępny jest odcinek w wersji Raw na torrentach (mininova).
Mało wiem o tej serii, tylko to, że jest na podstawie gry na platformę Xbox 360 i jej współpracownika
Za to fabuły ni znam... Może ktoś będzie w stanie wyjaśnić o czym to anime jest ?
Właśnie dane mi było zobaczyć, jak wygląda - drugi Dragon Ball normalnie.
Czekam na hardka i chyba się wezmę za tłumaczenie.
Jak drugi Dragon Ball to ciesze się jak cholera... Nie moge się doczekać subów
Miałem na myśli kreskę, bo fabuły też ni w ząb nie rozumiem.
To jest na podstawie gry no nie? bo jakoś tytuł mi świta
A może to bedzie drugi Slump
Na podstawie gry, która ukazała się na x360. Swoją drogą bardzo przyjemnej:] Fabuła na pewno wam się spodoba:] Teraz tylko czekać na hardka^^
Sorry, ale nie podchodzi mi kreska... powiem tak: już mi sie przeżarła, poza tym, patrząc na ten plakat, widzę coś dla młodszego widza... Ja wiem że Akira Toriyama jest dla niektórych mistrzem i wzorem, a to wszystko pewnie z powodu DB, ale mi się jego styl nie podoba.
Ja wiem że Akira Toriyama jest dla niektórych mistrzem i wzorem, a to wszystko pewnie z powodu DB
Dla mnie jest mistrzem z powodu Dr.Slumpa(glownie za mange ) chociaz DB tez bardzo lubie
Maniack napisał:Ja wiem że Akira Toriyama jest dla niektórych mistrzem i wzorem, a to wszystko pewnie z powodu DB
Dla mnie jest mistrzem z powodu Dr.Slumpa(glownie za mange ) chociaz DB tez bardzo lubie
Uogólniłem do DB - ma więcej fanów nić Dr.Slump w końcu (swoją drogą Dr.Slump nie był taki zły).
Chciałem sam założyć ten temat a tu proszę
Na podstawie gry, która ukazała się na x360. Swoją drogą bardzo przyjemnej:] Fabuła na pewno wam się spodoba:] Teraz tylko czekać na hardka^^
Jeszcze nie ma tej gry no i podobno ma być na trzech płytach double layer
Właśnie dane mi było zobaczyć, jak wygląda - drugi Dragon Ball normalnie.
Czekam na hardka i chyba się wezmę za tłumaczenie.
No to ASS już masz i jednego korektora
Nie ma na rynku UE i USA:> Potęga torrenta, przeróbki, gamefaqs i można grać;]\
btw. i jest na 3 płytach double layer:]
Ostatnio edytowany przez Starfox (2007-04-08 09:45:33)
Po samym plakacie widać te kreskę do której sie przyzwyczailiśmy w DB:P Tylko że ta kreska mi nie odpowiada...ale jak wyjdzie hardek to wtedy obejrzę i ocenie.
Mi tam kolejnego shounena nie potrzeba, a anime po trailerze mi się nie podoba (co z tego że lubię j-rpg, po prostu rysunki Toriyamy są proste, a DBZ wyglądało fajnie tylko w kinówkach dzięki porządnej animacji). A co do fabuły, wygląda na to że ta seria rzeczywiście będzie skierowana do dzieciaków.
Mi tam kolejnego shounena nie potrzeba, a anime po trailerze mi się nie podoba (co z tego że lubię j-rpg, po prostu rysunki Toriyamy są proste, a DBZ wyglądało fajnie tylko w kinówkach dzięki porządnej animacji). A co do fabuły, wygląda na to że ta seria rzeczywiście będzie skierowana do dzieciaków.
-_-
Kwestia gustu. xD Mi się bardzo podoba, ponieważ ta "plastelina" jest super ^^
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-04-08 11:11:08)
Jak to się dzieję, że po emisji nowego Naruta po 3 h wychodzi wersja RAW, a po 5 h już hardsuby , a w anime w którego tworzeniu brał udział sam mistrz masta Akira nadal musimy czekać na suby :/..
proste...to się nazywa popularność...Naruto ma ugruntowaną pozycje a w Blue Dragona nikt niechce inwestować czasu bo może sie naciąć
Jak to się dzieję, że po emisji nowego Naruta po 3 h wychodzi wersja RAW, a po 5 h już hardsuby , a w anime w którego tworzeniu brał udział sam mistrz masta Akira nadal musimy czekać na suby :/..
Ale spójrz jaka jest jakość tych hardsubów...
Tak naprawdę to mi nie przeszkadza " jakosc " subow... Ważne, że wiem o co chodzi i co się dzieje...
Musisz się pogodzić że jeśli anime nie odniesie jakotakiego sukcesu albo sie nie spodoba żadnej grupie to możesz wogóle nie mieć subów