Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
To nie tak, że nic poza nim nie widzimy, ale na myśl, że aby znaleźć napisy do czegoś musiałbym przeglądać strony grup je robiących to aż mnie ciarki przechodzą. Przecież nie każdy ma możliwości, aby (z Anfo) ściągać (gdy już są) polskie hardki niekiedy mające po nawet 300 mega.
No to upadnie... max 4 lata jeszcze pochodzi [jezor]Napisy pójdą się rypać... Nie będzie mnie i nie będzie was... nie będzie was i kłótni [yahoo]Ale będę się cieszyć jak upadnie i ci co poza ansi nic nie mają doła dostaną(Chodzi o tego doła)[papa]Na szczęście komp to nie moje życie[papa]Przynajmniej moderatorzy nie będą modkować i niesłusznie dawać ostrzeżeń...
Powróżyłem z tarota... I wiem, że Ansi napotkają różne choroby:D[YESYESYES]:P Tak pozatym to Taipan jest MuchMore-best-admin i życzę mu żeby jak najdłużej administrował:)
Ps. Każdy osobnik chodzący po ziemi ma prawo napisać na jakim kolwiek forum co mu się żywnie podoba pod warunkiem, że jest to zgodne z tematem...
Edit" Zmieniam zdanie i myślę, że Ansi długo pożyje ;)I będzie bardzo mi miło gościć na tym forum...[cool]
Ostatnio edytowany przez Sansiro (2007-04-08 13:28:17)
nie wiem czy chodzi wam o Forum.ANSI czy może napisy które z tego portalu ściągacie. ; )
co do napisów to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, napewno niektórych z was brak napisów, i chęć oglądania Anime zmobilizowały by niektórych do nauki J.Angielskiego ; )
a co do Forum, hmmmm, fakt faktem panuje tutaj b.przyjemna atmosfera, ludzie są naprawdę mili i sympatyczni... i napewno szkoda by było znieść ANSI, jednak napewno coś by się wymyśliło : P
A co bedzie jesli Japonce przestana wydawac animce, po co wtedy baza ANSI?
@khazad, i cała reszta ekipy (tyczy się tez sansiro) - może w końcu przestaniecie z tymi postami i tą nagonka na sansiro, takie rzeczy załatwia się na PW, a na forum niczego nie musicie udowadniać, bo poziom waszych postów mówi sam za siebie. Wasze dyskusje z sansiro są żenujące, tak samo jak udowadnianie, że on to "zło". Juz mnie powoli ta nagonka zaczyna denerwować, poza tym, mam juz dość czytania off topów na temat sansiro i jaki to on "głupi". Jak dzieci... ja wiem że poziom postów sansiro nie jest za wyskoki, ale moze w końcu przestaniecie za każdym razem wypisywać swoje racie co do sansiro, bo to sie juz robi nudne
a co do Forum, hmmmm, fakt faktem panuje tutaj b.przyjemna atmosfera, ludzie są naprawdę mili i sympatyczni... i napewno szkoda by było znieść ANSI, jednak napewno coś by się wymyśliło : P
Mogło by tak być gdyby nie te częste dyskusje z sansiro
Ale większość czasu jest tak jak napisałeś Tion, no i ludzie są bardzo mili.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-04-08 12:46:30)
Wielu ten wątek przeczyta, więc nie będę pisał na pm. Koniec z wszelkiego rodzaju nagonką na Sansiro i koniec debilnych uwag przez Sansiro czynionych. Od tej pory, nie patrząc na to kto i z jakim stażem, złamie tę "zasadę" zostanie NATYCHMIAST nagrodzony warnem, bez możliwości odwołania. EOT!
Ostatnio edytowany przez gracol (2007-04-08 13:00:12)
Wracając do tematu to uwazam że tylko Czak Noris mógłby zamknąć animesub, ale póki co nie chce mu się
A nawet gdyby ANSI zniknęło to myslę że bym to przeżył, cos pewnie pojawiłoby się na jego miejsce, póki co zresztą nie ma powodów do czarnowidztwa, serwis ma się dobrze... chyba że o czymś nie wiem.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Ale wy dziwni jesteście, poza tym serwisem nic nie widzicie? To cały was sens życia? Bez niego umrzecie lub wyschniecie jak roślinka bez wody? Ech...
pierdzenie! sam jestes dziwny skoro nie zalezy ci na czyms, co tutaj sie przez lata rozwijalo i co wspolnie razem tworzymy[ostrzezenie]
A co bedzie jesli Japonce przestana wydawac animce, po co wtedy baza ANSI?
przynajmniej po to, by miec dostep do tego, co juz wydali:P
Poza tym, oferta "na sprzedarz" jest juz nieaktualna, co oznacza, ze najgorsze za nami[yahoo]
[cytuj]~songoku napisał(a):
A co bedzie jesli Japonce przestana wydawac animce, po co wtedy baza ANSI?[/quote]
Cos mi sie wydaje że Japońce nie przestaną wydawać anime to już część ich kultury:)
co do napisów to nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, napewno niektórych z was brak napisów, i chęć oglądania Anime zmobilizowały by niektórych do nauki J.Angielskiego ; )
So desu, j. japońskiego także
Myślę, ze upadek ANSI nie zrobiłby większego wrażenia na osobach, które znają angielski, jednak z forum byłoby już gorzej, chociaż to nie problem założyć nowe.
A tak w ogóle - z jakiego powodu strona miałaby zostać zamknięta?
Masowy zakup licencji na anime przez Polskę? Brak zainteresowania?
Jak widać, obie opcje są niemożliwe :] "Popyt" na napisy będzie zawsze (chyba, że a) Japończycy przestaną wydawać anime b) Polacy nauczą się angielskiego ), a co do licencji - będzie ich coraz więcej, ale na pewno nie w takim tempie, żeby zamknąć stronę.
Ostatnio edytowany przez Nevar (2007-04-08 13:55:51)
jak ktoś powiedział "polak potrafi" więc jaeśli ANSI przestanie istnieć to wtedy powstanie jakiś nowy serwis
dużo ludzi pod natchnieniem Taipana zacznie tworzyć nowe strony żeby zapełnić lukę
a jak co to zawsze można pozbierać nr.gg od wszystkich i wymieniać sie napisami
"coś sie kończy, coś sie zaczyna-nic nie trwa wiecznie":)
Ale ANSI istnieje i jak narazie nic nie wskazuje na to by coś sie zmieniło wiec bez sęsu snuć jakieś hipotezy na temat upadku ANSI a jak powiedział dragon91pl: [cytuj]coś sie kończy, coś sie zaczyna-nic nie trwa wiecznie[/quote]
Najdalej w 2015 roku ANSI obejmie w kraju rządy i poprowadzi Polskę do pozycji głównego kraju UE (oczywiście dużą rolę odegrają wciąż aktywni członkowie GTW i pierwsi członkowie Klubu Premium
Tomeku napisał:Ale wy dziwni jesteście, poza tym serwisem nic nie widzicie? To cały was sens życia? Bez niego umrzecie lub wyschniecie jak roślinka bez wody? Ech...
pierdzenie! sam jestes dziwny skoro nie zalezy ci na czyms, co tutaj sie przez lata rozwijalo i co wspolnie razem tworzymy[ostrzezenie]
Nie napisałem, że mi nie zależy, tylko że nie będę rozpaczał, jeżeli serwis ten zostanie zamknięty (do czego raczej nie dojdzie).
Popropstu to wasze zachowanie i panika mnie rozbawia.
Ech no nie mam siły na niektórych. Kurcze nikt słowem nie powiedział, że serwis padnie. Jak niewiele trzeba żeby panikę wzbudzić.
Freeman: a nie dojdzie po padnie ^^
Tomeku: no dziwny jesteś, a kto nie jest a już na pewno Ci co panikują
Nie ma co już na ten temat pisać. Poczekajcie spokojnie na jakieś konkretne informacje.
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
właśnie poczekamu zobaczymy
nie ma sie co martwić
zawsze jest jakieś wyjście
jak nie to to co innego proste
a tak jeden panikując wzbudza panike u innych
i po co to??
tylko sie to rozszerza
Wiecie co miała być przyszłość ANSI jak na razie to większość pisze o jego upadku.Proponowałbym zamknąć temat bo on do niczego nie prowadzi tylko wzbudza w niektórych panikę.[cytuj]ANSI nie upada!!!!!!![/quote]
MuGen napisał:A pozatym weźcie się za napisy a nie rozważanie nad błachostkami
Bardzo dobrze powiedziane
Dzięki za przyznanie mi racji
Mimo wszystko dyskusja trwa a moim zdaniem jest to conajmniej głupie w końcu animesub ma nowego własciciela więc czym w sięmartwicie ??[shithappens]
właśnie
powidziano już że ten ktoś też lubi anime więc o co sie martwić:D
no wiec pomyslcie nad dobra przyszłością ANSI a tak włąsciwie to kto jest nowym właścicielem???
właśnie
powidziano już że ten ktoś też lubi anime więc o co sie martwić:D
Gdyby nie lubił anime, nie brałby się za prowadzenie strony z napisami, to chyba normalne?
Ostatnio edytowany przez Nevar (2007-04-08 22:51:39)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna