Nie jesteś zalogowany.
GAAAH miał być tydzień xD może damy bartkowi 3:1 i jedziemy z eliminacjami?? jest jakaś zasada tydzień to tydzień;P B4RT3K jest dostpeny i gotowy na gre a kaleh nie
GAAAH miał być tydzień xD może damy bartkowi 3:1 i jedziemy z eliminacjami?? jest jakaś zasada tydzień to tydzień;P B4RT3K jest dostpeny i gotowy na gre a kaleh nie
To by było dobre
no sory był limit 7 dni...7 dni mineło dzisiaj o 12;P
To co wygrałem ??
s0n1c zadecyduje;P
To ja wychodze na pierwszym miejscu z grupy??;]
dogrywkowe sie nie liczą xD oni ciągle robią eliminacje:(
a faza pucharowa też będzie trwała tydzień czy krócej?
jak nie ma ograniczenia to będziecie czekać, aż odblokuje wszystkich
Ostatnio edytowany przez krecik502 (2007-04-08 16:40:06)
idź do 22 strony i przeczytaj;P nie ma ograniczenia:P
[cytuj=krecik502]jak nie ma ograniczenia to będziecie czekać, aż odblokuje wszystkich [/quote]
To powodzenia...
Ja to już czekam na następny turniej
Patrząc na te wasze dogrywki, to cieszę się, że byłem w Grupie A
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-04-08 16:56:36)
A kaleha jak nie było tak nie ma
No to jedziem:
Dzien sie jeszcze nie skonczyl, wiec narazie nie rozstrzygam niczego.
Ale pojedynek Khadzad vs skam123 mozecie rozegrac. I tu zalezy od was jesli obie storny (tj. Khadzad i skam123) wyrazaja zgode, ze B4RT3K ma miec uznana wygrana (wszak na wasza niekozysc), to jesli nie rozegra pojedynku z Kaleh'em do 20, mozecie rozgrywac kazdy z kazdym (tak jak rozpisalem).
@ mastah troche j/w. Podeslij mi na pw linka z obrazkiem do tych prosb. Jesli sie nie zglosi do 22. To wychodzisz z grupy na 1 miejscu.
@ krecik502 - 5. Na rozegranie meczy pucharowych, nie ma ustalonego limitu czasowego. (No ale bez przesady).
Proste. Umawiasz sie z przeciwnikiem na walke. Jesli sie nie stawisz na ustalona przez was date to walkower. No chyba, ze bedziesz mial dobry powod twojej nieobecnosci.
A niektorzy chcieli/mysleli by to rozegrac w 1 dzien
skama nie ma xD do której rozgrywamy walki rewanżowe na wypadek jakby nie przychodził??
Khadzad 3:0 skam123
skam dał walkowera wiec podaje wynik;P
Ostatnio edytowany przez khadzad (2007-04-08 18:18:50)
O jak fajniutko bylem geninem i trafilem na chuunina pokonalem go i dostalem chuunina
Smiesznie troche bo statami jestem duzo gorszy od innych chuuninow a narazie na 3 walki wygralem 3
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-04-08 19:30:53)
Nie ma Kaleha
za 20 minut jak go nie będzie to jest zdyskwalifikowany a wtedy zagramy dogrywkowy;P
Rozumiem, że też mam walkowera u skama123 ??
spytaj sie xD
AAA jeszcze 10 min
bym sie śmiał gdyby przyszedł na ostatnią sekunde xD i jeszcze jakbyś wygrał 3:2 albo przegrał xD