Nie jesteś zalogowany.
A to dobre hasło jest Chociaż tak właściwie to i tak jest nadal "od fanów dla fanów". W zasadzie, to nawet robienie napisów do DVD jest "od fanów dla fanów" czasem
Cholera... Ale co cycki mają wspólnego z napisami do anime...
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-04-09 22:02:35)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Przecież nam się wszystko kojarzy z cyckami To napisy też
Freeman... you pervert XD
Taipan sie wypowiedział, napisał, ze opłat nie bedzie i koniec.
Ja się cieszę, z tego co jest, bo napisów nie robie dla pieniędzy i robić raczej nie będę. Chyba że mnie w jakiejś tłumaczarni zatrudnią :]
PS: Tłumaczarnie to wszystkie wydawnictwa wydające anime z Napisami na DVD. Nie znam sie na nich dokładnie XD
Przecież nam się wszystko kojarzy z cyckami To napisy też
~Freeman tworzył suby do GITSa z wizją cycków w głowie. To wyjaśnia ich jakość.
U niektórych wizja przybiera obraz takich, pomiędzy którymi zamiast wisiorka jest pępek, albo takich męskich. Wtedy otrzymujemy słabe napisy.
Tajemnica dobrego fansubbingu rozwiązana.[yahoo]
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Jakieś aluzje do "Darling"? xD
Co z moim pytaniem? Miałem nadzieję, że Admin wspomni coś o tym, a jednak się zawiodłem.
Freeman napisał:Przecież nam się wszystko kojarzy z cyckami To napisy też
U niektórych wizja przybiera obraz takich, pomiędzy którymi zamiast wisiorka jest pępek, albo takich męskich. Wtedy otrzymujemy słabe napisy.
Tak jest, dobre cy... to znaczy napisy to są takie, które są pełne, dopieszczone i miłe dla oka
Freeman napisał:Przecież nam się wszystko kojarzy z cyckami To napisy też
Dobra, w takim razie, robiac nastepne suby, postawie z boku obrazek przedstawiajacy dorodne, młode, jędnre piersi damskie w wydaniu "naked" XD
Tak jest, dobre cy... to znaczy napisy to są takie, które są pełne, dopieszczone i miłe dla oka
Później ~Freeman rzekł: "Uczyńmy napisy na podobieństwo miłych dla oka cycków... wskutek czego stały się pełne i dopieszczone."
Winged napisał:Freeman napisał:Przecież nam się wszystko kojarzy z cyckami To napisy też
Tajemnica dobrego fansubbingu rozwiązana.[yahoo]Dobra, w takim razie, robiac nastepne suby, postawie z boku obrazek przedstawiajacy dorodne, młode, jędnre piersi damskie w wydaniu "naked" XD
Mam nadzieję, że myślałeś do tej pory o takich z pępkiem pośrdoku, bo jak o męskich... no, to niedobrze.
Mam nadzieję, że myślałeś do tej pory o takich z pępkiem pośrdoku, bo jak o męskich... no, to niedobrze.
Szczerze powiedziawszy, to o cyckach nie myślałem podczas tłumaczenia Anime. Czasem myślałem o sprawdzianie, czasem o obiedzie, czasem o... innym anime ale o cyckach, to nie
Winged napisał:Mam nadzieję, że myślałeś do tej pory o takich z pępkiem pośrdoku, bo jak o męskich... no, to niedobrze.
Szczerze powiedziawszy, to o cyckach nie myślałem podczas tłumaczenia Anime. Czasem myślałem o sprawdzianie, czasem o obiedzie, czasem o... innym anime ale o cyckach, to nie
Jeszcze max dwa lata i będziesz o nich myślał nawet siedząc na leczeniu kanałowym u dentystki
Srogi offtop się zrobił swoją drogą, ale rozumiem, że skoro taipan definitywnie (i bardzo dobrze) się wypowiedział w temacie, to część oficjalna została zakończona. Mimo wszystko może skończmy, bo zaraz dojdziemy do tezy "kasa za cycki"
Tłumaczysz Bleacha... i nigdy nie myślałeś o cyckach Rangiku... ja to nawet jak nie występuje w odcinku to o nich myślę xD shame on you ziooom
No ale tak jak napisał Freeman - jeszcze trochę...
Jeszcze max dwa lata i będziesz o nich myślał nawet siedząc na leczeniu kanałowym u dentystki
Srogi offtop się zrobił swoją drogą, ale rozumiem, że skoro taipan definitywnie (i bardzo dobrze) się wypowiedział w temacie, to część oficjalna została zakończona. Mimo wszystko może skończmy, bo zaraz dojdziemy do tezy "kasa za cycki"
U dentystki... Ciężko o nich nie myśleć.
Inna konkluzja - "suby za cycki".
Jeden plus z tego OT ~Arry już wie, jak robić dobre suby.
To wszystko. Bez odbioru.
To dlatego miałem trochę roboty przy korekcie Bleacha by ~Arry xD
Myśleć o cyckach podczas robienia subów można, a nawet trzeba przy jakiejś dennej serii xD Ale za to tłumaczenie, gdy ma się je blisko siebie jest niewykonalne
Ostatnio edytowany przez Quithe (2007-04-09 23:31:09)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To co ty, chcesz mieć cycki na kolanach?!
Po szukajcie na alegro, może jakiś używany cycek sie znajdzie
To co ty, chcesz mieć cycki na kolanach?!
Stary, zdarza się, że ich właścicielka na nich siada przy robocie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
I jeszcze może posówa się się dalej?
Co do tematu.
"Od fanów dla fanów" to już nie łaska?
Ten temat to takie gadanie o niczym. Ot ludziom się nudziło, to wymyślili, co by było gdyby... I to wszystko. Żadnej kasy za suby nie będzie.
Jak to nie będzie kasy??? A ja już te pieniążki włączyłem do przyszłorocznego budżetu domowego Ciekawe ile z tego tym złodziejom z ZAiKSa trzeba byłoby oddać.
A może po prostu dotacje na serv kto chce to płaci i nic sie z tego nie stanie. Po prostu bierzesz i kto może robi przelew z jakąś tam kwotom. To by było coś w rodzaju wspomożenia serva (datku charytatywnego ) ;] mi sie ten pomysł by spodobał ;]
Pozdrawiam Zmora