Nie jesteś zalogowany.
Pod TYM linkiem znajduje sie krótka instrukjca jak korzystać z bardzo ciekawej opcji na forum. Niech każdy użytkownik który ma napisać kolejny nowy temat o naruto zapozna sie z nią
Niestety na naszym forum coraz mniej osób używa tej wspaniałej opcji
Szkoda ze nie da rady zmuszac uzytkownikow chcacych zakladac nowe watki, do obejrzenia najpierw "instrukcji obsugi"
A ogolnie to swietny pomysl AKUMA
Proponuję modyfikację Forum tak, aby wykrywało ono słowo Naruto (regexp) w temacie i/lub treści i przy kliknięciu na wyślij dawał tekst w stylu:
Jeżeli pytasz o to, skąd ściągnąć Naturo, to wiedz, iż kwestia ta była poruszana na tym Forum już chyba z miliard razy. Użyj funkcji Szukaj. Ale tak porządnie!
Jeżeli pytasz o coś innego związanego z Naruto, kliknij na poniższy przycisk Wyślij, aby twój wątek pojawił się na Forum. Ale oczywiście pamiętaj o tym, że istnieje funkcja Szukaj. Tam u góry, po prawej
PS. Proszę w żadnym razie nie traktować powyższej treści jako czegoś na serio, po prostu mam dziś dobry humor i wpadł mi do głowy taki głupkowaty pomysł
Lol dobre
Imperare sibi maximum est imperium
TO ja proponuje by skrypt sprawdzał czy w zapytaniu są łańcychy: Naruto, napisy i kiedy. Jeśli tak to skrypt powinien wygenerować stronę która spowoduje przepełnienie bufora przeglądarki i tym samym umożliwi uruchomienie dowolnego kodu na komputerze ofiary. Tym dowolnym kodem byłby kod zwiększający prędkość obrotów napędu tak by płyta w środku nie wytrzymała i pękła z dużym hukiem
LOL
Może głupkowaty pomysł ale jak najbardziej na miejscu.
Nie no suchy bez przesady ja bym nie mógł tego zrobić Wkońcu ci uzytkownicy dostarczają najwięcej rozrywki na forum
Dobra, mała uwaga. Przy tej informacji o kliknięciu na link, proponował bym dać wskazówkę by właczyć dzwięk. Uwierzcie mi, że ta lekcja bez głosu już tak fajna nie jest .
Siwienta racja Yang , Akuma świetny pomysł
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład