Nie jesteś zalogowany.
Ja typuję na zwycięzcę sezonu "Darker than Black" - po pierwszym epku i poczytaniu technikaliów (twórcy, obsada, itp), mam bardzo mocne przeczucie, że to będzie przyszły klasyk i evergreen.
A co do Heroic Age postacie rzeczywiście przypominają stylem rysowania te z Fafner in the Azure i Gundama (choć po super operacji)
no i nic dziwnego, przecież za postacie odpowiedzialny jest Hisashi Hirai, który również był za nie odpowiedzialny w gundam seed i fafnerze...
Mi się po openingu Seto no Hanayome podoba, przewiduję że będzie kolejna walnięta komedia, ale takich zawsze im więcej tym lepiej .
Mi się po openingu Seto no Hanayome podoba, przewiduję że będzie kolejna walnięta komedia, ale takich zawsze im więcej tym lepiej
.
Ty nie przewiduj, tylko czytaj co napisałem, bo już to widziałem i napisałem kilka postów wstecz
3/4 z nowego sezonu to średniaki...
Heroic Age - może jeszcze coś z tego będzie, choć jak to ktoś określił - Tarzan w kosmosie
Claymore - związek Berserka z Blue Gender. Schemat na schemacie. Ale nie mam zwyczaju skreślać po pierwszym epie, może jeszcze zabłyśnie...
Tengen Toppa Gurren-Lagann - To nawet nie próbuje być poważną produkcją, pokręcone jak nomen omen, wiertło
A absolutnym hitem sezonu jest... Hayate no Gotoku! Czysty komediowy geniusz, dawno się tak nie uśmiałem przy oglądaniu czegokolwiek Po prostu obowiązkowy tytuł
Więcej z sezonu raczej nie obejrzę...
przeczytaj komenta do tego torrenta
Niewiem co tam pisze bo strone laduje mi ino do polowy
Fake name;P Its a Blue Dragon RAW(w skrócie;P)
Gdyby kogoś interesował hardek Darker than Black:
http://mishicorp.org/
Całkiem miłe suby.
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2007-04-10 15:07:34)
No i zobaczyłem "Darker than Black" z subami...
Powiem tak: rasowe kino na światowym poziomie.
Więcej wrażeń tutaj: link do zajawek nowych serii
Zgadzam się Filippiarzem naprawdę świetne anime, czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki...
Ostatnio edytowany przez Rast (2007-04-10 23:01:59)
ja obejrzalem jak na razie
claymore-bardzo fajne anime z ze akcja sie dzieje w srediowieczu spodziewam sie duzo po tym anime
hayate no gotoku- tez bardzo fajne
darker than black super a samym poczatku szybka akcja zapowiada sie kolejaa obowiazkowa pzoycja
tenge toppa -kaze fajne
blue dragon -troche dziwa kreska ale postacie sa ok
heroic age - to juz jest odjechane niemoge sie doczekac nowego odcinka zeby sie wiecej dowiedziec o tym mechu
Dzisiaj obejrzałem hayate no gotoku i Heroic age.
Jesli chodzi o Hayate no gotoku, co moge powiedziec po pierwszym odcinku... Kicha i tyle, nie wiem, moze pozniej sie rozkreci i uraczy nas jakims humorem, ale jak narazie przez caly odcinek zalatywalo nuda. Jedyna scena, na ktorej sie usmiechnalem przez kilka sekund, to jest jak parodiowali evangeliona.
A co do Heroic age, jestem fanem super mocy, mechow, kosmosu etc. No i bardzo mi sie podobalo, jedynie co mnie odstrasza to kreska postaci, czulem sie jak bym ogladal Gundam, nie lubie tych twarzy. Podoba mi sie wprowadzenie w serie inteligentnej rasy robali. Nie niszcza co im stanie na drodze, tylko mozna bylo zobaczyc, ze maja jakas taktyke.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-04-11 00:21:40)
Dzisiaj obejrzałem hayate no gotoku i Heroic age.
Jesli chodzi o Hayate no gotoku, co moge powiedziec po pierwszym odcinku... Kicha i tyle, nie wiem, moze pozniej sie rozkreci i uraczy nas jakims humorem, ale jak narazie przez caly odcinek zalatywalo nuda. Jedyna scena, na ktorej sie usmiechnalem przez kilka sekund, to jest jak parodiowali evangeliona.
zaspoileruję,że w 2gim masz parodię black lagoon i one piece ;]
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2007-04-11 05:58:10)
moglbys odkreslac co spoilerujesz -.-.
co do Heroic Age He he he. cos mi to przypomina Giniro no olynssis jak ofcorse Gundama ale to nic dziwnego . a ze jestem fanem tych twarzyczek ;] to mi sie podobalo
O mój Boże... Wzruszyłem się... Obejrzałem pierwszy epek Moonlight Mile i czuję, że to będzie numer jeden tego sezonu. Anime dla dorosłych, Jezusie, nawet bohaterowie są dorośli!
Do tego eksploracja kosmosu, brak widocznych oznak super powerów i uczennic z wielkimi oczami, jest szansa, że nie będzie nawet de czołzen łan ratującego cały świat przed inwazją pomidorów-zabójców...
W tym miejscu pragnę podziękować Bestrariuszowi, bez którego pomocy mógłbym to anime przegapić
Jedyny minus jest taki, że, jak ze wszystkimi seriami, które najbardziej mi się podobały w ostatnich latach (Tex, Zipang, Sunabozu, Flag), tak i w przypadku MM już widać, że epki będą się ukazywać raz na miesiąc (albo rzadziej Plus jest taki, że będę miał więcej czasu na zrobienie napisów
Naprawdę tak wam się podoba Heroic Age? To chyba ze mną jest coś nie tak, bo pierwszy odcinek był po prostu tragiczny
i uczennic z wielkimi oczami
to akurat minus
A Heroic Age ogladam właśnie ze względu na jego pustotę, licze że będzie to czysta akcja, bez cech dzieła silącego się na ambicję.
Obejrzałem Hayate no Gotoku i rzeczywiście śmieszne, nie w sposób głupawkowy (ala Exel Saga) ale niektóre nawiązania do anime są zabójcze (przy Black Lagoon wymiekłem):D
Moon light mile się sciaga, zobaczymy.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Ja oglądając pierwszy ep miałem właśnie wrażenie, że to się sili na ambicję
Pojawił się już torrenty do 2 epka Claymore od grupy Eclipse
[Eclipse] Claymore - 02 (XviD) [3B883489].avi
[Eclipse] Claymore - 02 (h264) [7D99A30B].mkv
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2007-04-11 14:37:12)