Nie jesteś zalogowany.
Ja zarówno do Choujiego jak i do Nejiego dobierałem Sakurę i Kankuro
Ale ja gram tak ze w teamie musi byc Chouji i Neji czyli 2 wieloryby na 1 ogniu czy cus takiego ;D
Widzieliście ostatniego news'a na Naruto-Arena.com? Można zrobić swojego ninja do gry.
A tak przy okazji napiszę, że wreszcie znalazłem Ino i skończyłem questa Team of Kakashi i Sasukes quest for power. Szczęście mi nie dopisywało gdy jej szukałem, a dzisiaj co? Klikam na Ladder Game, minimalizuję na chwilę okno, wracam a tu uśmiechnięty Naruto i obok wiadomość, że skończyłem dwa questy
zrobić w sensie że zrobisz i może wybiorą^^ kurde zrobiłbym własnego(mam nawet pomysł xD)ale nie umiem rysować wiec pewnie nie dam:P jak znajde osobe która by mi pare rzeczy narysowała(dokładniej to 5 rysunków xD)a miałem taki pomysł co by na bank przyjeli(prawie na bank;P)
Takie konkursy to nie dla mnie sa :] Wg mnie to by dodali wiecej osob z Naruciaka a nie jakies sztuczne :]
Zdaje się Szual że dostałeś właśnie 2 razy pod rząd niezłe lanie - Mój nick Brokul
Tak bywa jak walczy się takim składem jak mój. Trudno, żeby nie wygrać z Temari, Haku i Sakurą, którzy nie mają potrzebnych im zasobów. Ale mówi się trudno i płynie się dalej. Gdyby mi czakra przypisa
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-04-10 16:44:14)
hrhrhrh :)uwierz ze nie tylko tobie chakry nie przybywa ^^ wlasnie mialem walke w ktorej 10 kolejek bez mozliwosci wykonania ataku zalosne to wrecz jest ^^
A wie ktoś wkońcu jak to jest z priv walkami?? tzn kto zaczyna bo od ranku nie zależy...
ja wiem ja wiem;P ale nie powiem;P
CHyba od znajomosci zalezy
Budyn2h 3 vs 0 Kamyl
Moze przyspieszcie troche te rozgrywki.
Czy wszystky ostro graja by zdobyc hokage[kombinuje]??
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-04-12 00:19:14)
Heh jesli ktos wczesniej czytal zostalem chuuninem tylko dzieki temu ze pokonalem innego chuunina, a teraz juz jestem special jouninem bo tez pokonalem special jounina Teraz juz tylko first mission a pozniej sie bede o zabuze staral!
EDIT: kogo polecacie do teamu z HAKU?
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-04-13 15:45:15)
roni to raczej normalna kolej rzeczy -_- ja jeszcze nie przeszedlem na wyzszy poziom tylko ze wzgledu na rank. zawsze sie kiedys trafi na chuunina gdy jestes geninem oraz special jounina gdy jestes chuuninem itd. i po pokonaniu go awansujesz wyzej automatycznie...
szczerze to nawet nie wiem czy jest taka opcja ze osiagasz jakis tam rank i awansujesz wyzej... chyba to juz jest taki system ze na pewnym etapie masz okazje przeskoczyc na wyzsza range pokonujac przeciwnika ktory jest stopien wyzej niz ty i po pokonaniu go osiagasz ten sam poziom co on.
Powiedzcie mi, czy na wyższych etapach (dalej w rankingu) można łatwiej spotkać Shino? Gram w to i gram, czasem resetując sobie konto (z reguły na etapie sp. Jounina) i jakoś nie mogę takowego do misji (tej z Sasuke...) znaleźć...
A może to tylko mój życiowy pech daje o sobie poznać?
Powiedzcie mi, czy na wyższych etapach (dalej w rankingu) można łatwiej spotkać Shino? Gram w to i gram, czasem resetując sobie konto (z reguły na etapie sp. Jounina) i jakoś nie mogę takowego do misji (tej z Sasuke...) znaleźć...
A może to tylko mój życiowy pech daje o sobie poznać?
ja bym pograł dalej - później łatwiej spotkać shino bo potrzebny do kurenai jest to nim grają czasem, pozatym możesz odblokować kabuto i shizune przy okazji
dkai2218 3:0 mastah ( wredotek )
No cóż szczerze powiedziawszy to miałem bardzo dużo szczęścia do czakry. Przeciwnik zaskoczył mnie w 2 last walkach składem no ale... jak mówiłem fart do czakry akurat miałem
Czekam na next walki :]
Ostatnio edytowany przez dkai2218 (2007-04-13 19:28:41)
Ja gram Shino i jestem na poziomie Jounin więc może się spotkamy
Po raz pierwszy w historii , pokonałem kolesia który grał 3 sanninami i to grając geninowym składem (Shino,Kiba,Ino)
A kto powiedział, że te postacie nieodblokowane są lepsze od podstawowych?:)