Nie jesteś zalogowany.
Heh, wyjeżdżam jutro na kilka dni na Litwę i jestem ciekawy czy macie jakieś porady, spostrzeżenia itp. które mogą mi się przydać.
Heh, wyjeżdżam jutro na kilka dni na Litwę i jestem ciekawy czy macie jakieś porady, spostrzeżenia itp. które mogą mi się przydać.
Jeśli jesteś "wysoki inaczej", możesz się tam czuć wyobcowany.
mam 1,8 metra więc chyba będzie ok
Na Litwie fajnie jest:D Lubie tam jezdzic:)
Ludzie zyczliwi sa, poza tym ceny niezawysokie...
Jedz w ciemno moim zdaniem:D
Czuję, że jak nowa władza wejdzie, to znikną takie tematy.
A coś o Litwie? Hmm... Podobno ile Litwę trzeba cenić, ten tylko się dowie, kto ją stracił.
EDIT:
Obiwanshinobi napisał:Za to wazelina zostanie.
To bylo piekne
Prześliczne. Miałem na myśli to, że mnie wkurzają. I mam nadzieję, że ta "polityka twardej ręki" zostanie wreszcie wprowadzona (bo jakoś jej nie widzę). Ale odczytuj to jak chcesz. Zresztą nie wiem nawet komu miałbym się podlizywać, bo nie znam nowego admina.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-04-10 23:05:31)
Temat jak temat, to jest Hyde-Park[szpan]
Wiesz ~lb333, wspolczesna Litwa sie troche rozni od tej z czasow "Pana Tadeusza":D:D
Czuję, że jak nowa władza wejdzie, to znikną takie tematy.
Za to wazelina zostanie.
lb333 napisał:Czuję, że jak nowa władza wejdzie, to znikną takie tematy.
Za to wazelina zostanie.
To bylo piekne
Ostatnio edytowany przez Ociesek (2007-04-10 22:38:58)
Działaj szybko, staraj sie nie potknąć przy ucieczce i nigdy nie oglądaj sie za siebie.
Czy coś w tym stylu.
na Litwie maja bardzo dobre lacza... (srednia krajowa ponad 6mb) mam kumla litwina ktory ma 44mega down i uploadu :| jak bede mial dostep do kompa to wrzuce screna z wynikiem jego predkosci z testspeed.org czy jakos tak oO
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Do większej wiochy jakiejś, Wilno na to mówią czy jakoś tak...
A co do wazeliny to 1:0 dla Obiego
na Litwie maja bardzo dobre lacza... (srednia krajowa ponad 6mb) mam kumla litwina ktory ma 44mega down i uploadu :| jak bede mial dostep do kompa to wrzuce screna z wynikiem jego predkosci z testspeed.org czy jakos tak oO
Do swojego kompa, chciałeś napisać. Bo z twojego posta wynika, ze telepatycznie go napisałeś XD
dokladnie mowiac to z przegladarki smartphonu ... Symian rlz xD
DiamondBack napisał:na Litwie maja bardzo dobre lacza... (srednia krajowa ponad 6mb) mam kumla litwina ktory ma 44mega down i uploadu :| jak bede mial dostep do kompa to wrzuce screna z wynikiem jego predkosci z testspeed.org czy jakos tak oO
Do swojego kompa, chciałeś napisać. Bo z twojego posta wynika, ze telepatycznie go napisałeś XD
A tam, czepiasz sie:P
przypomnialo mi sie ze juz wrzucalem screena na serwer oto link www.republika.pl/symbian_s60/speed.jpg
Do większej wiochy jakiejś, Wilno na to mówią czy jakoś tak...
Fakt, w końcu Warszawa to też jakaś większa wiocha
I nawet czasem można spotkać tubylców chodzących w skórach
Podobno na Litwie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała i panieńskim rumieńcem dzięcielina pała, cokolwiek to znaczy