Nie jesteś zalogowany.
Ja na razie wiem ze będę oglądał dalej
Heroic Age - mój bohater sezonu
Claymore - Moja bohaterka sezonu
Tengen Toppa Gurren-Lagann - Cud miód i zapas red bulla (przewlekanych panienkami i koniakiem)
Murder Princes - Dziiwne ale ujdzie
Cazador de la Bruja - może się rozkręci
Jeszcze kilka mam na oku ale nie wiem czy oglądać : /(np. Hayate the combat butler!)
Ach Rok 2007 będzie wspaniały XD
Do swej listy dodaje
Hayate the combat butler! - Za nie nieskomplikowanie śmieszna seria
Darker than Black - dopiero ściągam ale już zaliczam do oglądania dalej
A gdzie tam jeszcze drugi sezon Zero no tsukaima, Higurashi no Naku Koro ni czy seria DMC i kto wie jeszcze co, Rok 2007 jest wspaniały na dodatek do tych anime są wypuszczane spoko polskie suby XD
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … e&aid=4861
Wie ktoś może czy jakaś grupa będzie to subować? Całkiem fajna fabuła, a i kreska mi po plakacie odpowiada :]
No to ja zaznajomiłem się z kilkoma tytułami.
Murder Princes - nudne, nie śmieszne i za duże oczy
Claymore - jestem właśnie po 2 ep i na tym skończę, nic nowego, a te 24min nie zleciały szybko i przyjemnie
Tengen Toppa Gurren-Lagann - tutaj pierwsza seria, która przypadła mi do gustu, ciekawy pomysł, śmiesznie wyglądający robocik, no i akurat tutaj te 24min upłynęły szybko i przyjemnie
Darker Than BLACK - numer 1 jak na razie, pomysł, wykonanie i jeszcze sporo można by tego wymieniać... z niecierpliwością czekam na kolejny epizod
Jak na razie więcej mi się nie chce oglądać, no może jeszcze się skuszę na Moonlight Mile.
Ostatnio edytowany przez Pan Bzium (2007-04-11 15:48:35)
A ja właśnie jestem po drugim epku Moonlight Mile i po raz pierwszy od dość dawna nie mogę się doczekać następnych
a ja wlasnie obejrzalem sobie Seirei no Moribito. Przyjemne. Kreske i cala otoczke anime podciagnalbym pod Samurai7, eliminujac mechy. Subuje to Ani-Kraze, wiec calkiem niezla grupa, ktos sie zabiera za tlumaczenie? [jak na razie nie wygladalo na zbyt trudne, ale ze mam kilka innych rzeczy na glowie to ja odpadam (]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
mi się z jakiegoś powodu Darker than Black nie podobało ale poczekam może sie jakoś rozwinie^^
Mnie osobiście zaciekawiło jeszcze anime Touka Gettan. Ta seria podchodzi mi pod pewną mistykę i tajemniczość z nutką romansu, a bardzo lubię takie motywy w Anime Opening i Ending bardzo mi wpadły w ucho. Spodobała mi się też scenografia i mam nadzieję że w późniejszych odcinkach będzie równie ładna. No i nie sposób nie wspomnieć o rysunkach postaci w wykonaniu CARNELIAN...
No i czekam na następne odcinki
Ostatnio edytowany przez Deshirey (2007-04-11 16:32:41)
Mnie dopiero jakoś dzisiaj wzięło na ściąganie i przeglądania nowych animców na pierwszy odstrzał lecą
-Claymore
-Cazador de la Bruja
-Murder Princess
-Tengen Toppa Gurren-Lagann
-Darker Than BLACK
-Seirei no Moribito
-Romeo x Juliet
Mam nadzieję, że większość mnie zainteresuje bo nie licząc parę shonenowych animców które wychodzą na bieżąco nie mam co oglądać...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
A ja właśnie jestem po drugim epku Moonlight Mile i po raz pierwszy od dość dawna nie mogę się doczekać następnych
Hehe ... anime świetne... szczegolnie drugi epizodzik
... Mam to samo uczucie co ty... a ze mam wersje od DA-RAW to robie do niego timing z napiskow które udostępnia Uruner Red
... mam jak narazie 5 epizodzików od tej grupy i mam nadzieje ze jakosc w ich wykonaniu co do tego anime nie spadnie
Ostatnio edytowany przez Bestrariusz (2007-04-11 16:55:46)
Też będę robił napisy do tego, potrzebuję jakiejś miłej odskoczni od Ghosta
no to jak na moje oko to trafiłeś w dziesiątkę
Edit: A mozna wiedziec na podstawie jakiej grupy bedziesz to tłumaczył ??
Ostatnio edytowany przez Bestrariusz (2007-04-11 17:26:24)
Edit: A mozna wiedziec na podstawie jakiej grupy bedziesz to tłumaczył ??
Przeciez tyko SHS-Fosu to subuje, chyba że Freeman bedzie tłumaczył z japońskiego...
@Freeman - w Darker than Black bohaterowie tez są dorośli, no i nie ma uczennic z wielkimi oczami, ale fakt - mamy tu super bohatera.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-04-11 17:36:56)
Zgadza się, nie widziałem innego releasu niż FoSu-SHS. W każdym razie będę tłumaczył na jego podstawie.
Sorry nie wiedziałem ... mnie tylko interesi wersja od grupy DA-RAW
...heh ale wpadka
Sorry nie wiedziałem
... mnie tylko interesi wersja od grupy DA-RAW
...heh ale wpadka
oni wydaja rawy
To ze DA-RAW wydaje rawy to wiem
coz za slabe zainteresowanie Seirei no Moribito ( moim zdaniem to anime ma potencjal)
co sie tyczy Moonlight Mile to wudaje to wg. tokyotosho wydaje to jeszcze: Formula. Jednak nie wiadomo czy im wierzyc.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2007-04-11 17:51:37)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
To jest, zdaje się, to samo.
Co moje oczy widzą! Ktoś jednak zauważył Moonlight Mile Fajnie, że nawet napisy się szykują.
Co do aktualnych "nowości"(MM wyszło już jakiś czas temu) to na dzień dzisiejszy Darker than BLACK jest pozycją której drugi epek zagości u mnie na dysku.
ma ktoś torrenta do Moonlight Mile