Nie jesteś zalogowany.
[cytuj]Boże.. ale sie Bleach żałosny zrobił.[/quote]
Zacząłem oglądać Bleacha i pierwsze co mi sie nasunęło to łot_de_fak? Myślałem że wrócą do klimatu z początków anime, ale się zawiodłem. Strasznie denerwuje mnie muzyka stylizowana niby na hiszpańskie klimaty, a faktycznie brzmi strasznie badziewnie i kiczowato. Porównując to do "powrotu" Naruto, Bleach wypada cieniutko.
hiszpańsa muza nawiązuje do Arancarów gdyż wiekszośc rzeczy z nimi związanych jest po hiszpańsku(np ich zanpakutou)jak sie espada przedstawia(np w mandze)to jest na przykład noveno espada(czyli dziewiaty espada jakiś tam)
wszystko w hueco mondo ma nawiązanie do hiszpańskiego:) dlatego mi się bardzo podoba ta muzyka z hiszpańskim motywem:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2007-03-30 09:57:40)
ja może potem się przyzwyczaje do tej muzy jak narazie to mi się podobał początek epa 119 ta muzyczka i strasznie nie lubie nocnych walk w bleachu bo są jakoś takie mniej poprawne pod względem graficzki już lepsze były na samym początku serii.
wlasnie ta muza jest swietna... naruto to wysiada przy tym. Dla mnie nawet super kwintesencja Naruto jest gorsza od fillerów w bleachu
Ale tu też jest wyjasnione;P jest vaizardem^^ vaizardzi są prawie tak potezni jak te najsilniejsze menosy o ile pamiec mnie nie myli^^
SPOOOOOOOJLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
Przykład?? Hirako rozwalił grimjowa bardzo szybko^^ Co tam ze był bez reki i tak jest dużo potezniejszy od niego;P
EEEEEEEEEEEND OF SPOOOOOOOOOOOOJLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
Spoiler Spoiler Spoiler
Niby w jakim momencie Grimmjow dostal od Hiraku, bo sobie nie przypominam... Moze chodzi Ci o ta walke 3 vs 1?
Spoiler Spoiler Spoiler
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-03-30 14:26:21)
To co wyżej czyli spojler!!
Jeśli dobrze pamietam(ale wole sobie przypomniec wiec gomen jeśli sie pomyliłem)to po treningu u vaizardów i jak sie ichigo skończył czas to hirako przyszedł i wywalił grimjowa(zmusił do ucieczki^^)
To co wyżej czyli spojler!!
Jeśli dobrze pamietam(ale wole sobie przypomniec wiec gomen jeśli sie pomyliłem)to po treningu u vaizardów i jak sie ichigo skończył czas to hirako przyszedł i wywalił grimjowa(zmusił do ucieczki^^)
Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler
Walczyl z Ichigo, pozniej wpadla Rukia, a na sam koniec Hiraku. I Grimmjow mial juz uwolnic miecz, ale przyszedl Urukiora (nie chce mi sie sprawdzac jak sie pisze dokladnie jego imie) i go powstrzymal. Walka nie zostala rozstrzygnieta.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-03-30 15:06:39)
thx za przypomnienie;P
jednak IMO vaizardzi są bardzo potężni(wiekszosc potezniejsza od nr'ków 5-10;P)i to jest powód dla którego Ichigo jest taki silny i tak łatwo staje się silniejszy;P
Kiedy będzie Bleach 121 ???
Ostatnio edytowany przez Rammstein (2007-04-06 11:42:37)
w następnym tygodniu
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Wyjasni mi ktos czemu Ichigo pobil Ikkaku na "lajcie" prawie. Mimo ze Ikkaku posiadal bankai. A pozniej Ichigo mial wieksze problemy z Abarai, ktory byl tak jakby uczniem Ikkaku.Kupy sie to nie trzyma.
Wyjasni mi ktos czemu Ichigo pobil Ikkaku na "lajcie" prawie. Mimo ze Ikkaku posiadal bankai. A pozniej Ichigo mial wieksze problemy z Abarai, ktory byl tak jakby uczniem Ikkaku.Kupy sie to nie trzyma.
Nom... a może Ikaku nie chcial skopać dupska Ichigo, albo (co bardziej prawdopodobne) nie chciał pokazać, że umie bankaii
Nie szukaj logiki. ;p
Ikkaku nie był w formie, k?
Moim zdaniem, to chciał go zostawić dla swego kapitana. Bo Ikkaku wiedział, że Ichigo jest najsilniejszym z tych, którzy przybyli do Soul Society. Poza tym, to by była trochę hańba dla niego, by używał bankai na ryoka. Renji natomiast nie powstrzymywał się, stąd ta różnica. To moje zdanie tylko.
Swoją drogą jutro pewnie na torrencie pojawi się 121 odcinek, mam nadzieję że dadzą coś konkret, bo 120 to jakaś chała była.
Kurde, czekać co tydzień za nowym odcinkiem... to juz wolę sie na mange przzucic, tam przynajmniej fillerów nie ma.
[cytuj]Moim zdaniem, to chciał go zostawić dla swego kapitana. Bo Ikkaku wiedział, że Ichigo jest najsilniejszym z tych, którzy przybyli do Soul Society. Poza tym, to by była trochę hańba dla niego, by używał bankai na ryoka. Renji natomiast nie powstrzymywał się, stąd ta różnica. To moje zdanie tylko.[/quote]
Zgadzam się z powyższą opinią. Użycie Bankai przez Ikkaku to dla niego ostateczna ostateczność
Fabuła bleacha w ogóle jest pełna dziur. Np. taki Byakuya. Przecież jest jednym z tamtych nobelów, ale to co ?
On urodził się w SS, czy jak ? Przecież tam ludzie idą po śmierci. Albo skoro są już martwi, to jak mogą umrzeć ?
[cytuj]Moim zdaniem, to chciał go zostawić dla swego kapitana. Bo Ikkaku wiedział, że Ichigo jest najsilniejszym z tych, którzy przybyli do Soul Society. Poza tym, to by była trochę hańba dla niego, by używał bankai na ryoka. Renji natomiast nie powstrzymywał się, stąd ta różnica. To moje zdanie tylko.
Zgadzam się z powyższą opinią. Użycie Bankai przez Ikkaku to dla niego ostateczna ostateczność
Ostatecznosc wlasnie, a byl blisko smierci, przegrywal. To chyba odpowiednia chwila na tego typu zagrania.
Fabuła bleacha w ogóle jest pełna dziur. Np. taki Byakuya. Przecież jest jednym z tamtych nobelów, ale to co ?
On urodził się w SS, czy jak ? Przecież tam ludzie idą po śmierci. Albo skoro są już martwi, to jak mogą umrzeć ?
Czesc ludzi trafia tam po smierci, ale Ci co tam zyja to chyba moga zyc ze soba i zakladac rodziny.
Ostatnio edytowany przez budyn (2007-04-11 20:41:45)
A cholera go tam wie, ważne że walki trzymają poziom (oprócz tych z sagi bounto), w takim tytule jak Bleach fabuła schodzi na dalszy plan, ale fakt faktem - dziurawa jest, jak ser szwajcarski.
Rawy do 121 już są
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-04-11 20:51:04)