Nie jesteś zalogowany.
W przyszłym odcinku Grimma fajnie ktoś ukara ale nie bede spoilerował
Btw: Grimmjow to Vastolorde ?
Ostatnio edytowany przez Cascader (2007-04-12 22:29:26)
W przyszłym odcinku Grimma fajnie ktoś ukara ale nie bede spoilerował
Btw: Grimmjow to Vastolorde ?
Nie, Grim jest Arrancarem i także członkiem Espady (elita Arrancarów).
Nie ma co naprawdę konkretny odcinek.
Odcinek całkiem ciekawy, ale opening jakoś mi nie leży... Szczególnie morda Kona na dzień dobry
~Wie ktoś może w którym chapterze mangi dzieją się te wydarzenia?
A tak z ciekawosci, bedzie moze jakas akcja z glownodowodzacym wszystkich oddzialow z SS ?
Opening średni
ending - do dupy muzyka , a animcja jak z endingu z Mai-Otome
Jeżeli chodzi o odcinek : jeżeli animacja jest zasługą tych dwóch tygodni na przygotowanie odcinka , to wolałbym jakby wydawali kolejne epki po takim właśnie terminie.
Odcinek całkiem ciekawy, ale opening jakoś mi nie leży... Szczególnie morda Kona na dzień dobry
~Wie ktoś może w którym chapterze mangi dzieją się te wydarzenia?
To bedzie gdzieś koło 220 , ale pewien nie jestem.
EDIT:
Dokładnie, to stanęli na początku 213
Ostatnio edytowany przez Arry (2007-04-12 23:07:40)
Jeżeli chodzi o odcinek : jeżeli animacja jest zasługą tych dwóch tygodni na przygotowanie odcinka , to wolałbym jakby wydawali kolejne epki po takim właśnie terminie.
I tu się z Panem zgodzę w 100%. Nareszcie poczułem, że oglądam bleach a nie jakieś pomyje. A co do openingu to imo jak na bleacha to jest dość cienki. W endingu, fakt są fajne obrazki, ale oglnie jest do dupy.
Dla mnie op wyśmienity super klimacik zrobili (prawie niczym gra by się zaczynała jakaś Gites ) ending troszke słabszy ale ujdzie, co do epa to sobie tak mange czytnąłem
i kilka szczegółów w mandze nie było to nawet fajnie
że dodali w anime ;P [mini-spoiler(już niedługo Hollow vs Ichi Yoł )]
ehh obejrzalem odcinek wczoraj na rawie od S^M i ODRADZAM tego. Raw jest taki tragiczne ze o malo nie zabilem sie wlasna piescia. CO do samego odcinka to niestety mam pewien niedosyt A na op i ed sie nie za bardzo skupilem. No ale jak sie sciagnie raw od l33t to obejrze jeszcze raz [z innymi napisami, bo moze i one mialy wplyw na jakosc
]
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Hah a ja sie niemoglem powstrzymac i zlapalem sie za mange, jestem na etapie 245 rozdzialu i musze powiedziec ze nie moge sie doczekac aby zobaczyc jak to wszystko bedzie wygladac w anime
Hah a ja sie niemoglem powstrzymac i zlapalem sie za mange, jestem na etapie 245 rozdzialu i musze powiedziec ze nie moge sie doczekac aby zobaczyc jak to wszystko bedzie wygladac w anime
Od kiedy skończyły wychodzić filery , ja przestałem czytać mangę. Powód : nie chce wiedzieć co jest dalej , wolałbym żeby w anime był ten element zaskoczenia.
Jestem zaskoczony ze nikt nie zwrócił uwagi na częstą obecność Inoue w Openingu i to w jakich sytuacjach... czyżby miała zostać miłością ichigo a potem mieli ją porwać[yahoo][yahoo][yahoo]klimat by był[hehe]
[cytuj=Ikari Shingi kun]czyżby miała zostać miłością ichigo a potem mieli ją porwaćklimat by był[/quote]
Jest jego przyjaciółką, a co do tego drugiego to ten teges...
[cytuj=Arry]Z tą miłością, to... Jakby to rzec...[/quote]
Nieodwzajemniona miłość, tak bym to nazwał.
Ostatnio edytowany przez Szual (2007-04-13 17:28:12)
dobrze zrobilem czekając na rawa od l33tów... oni jednak wydają najlepsze
a co do odcinka to naprawde dobry klimat sie zrobil...
ichi jakis taki dupowaty sie zrobil, moze by wreszcie pomyslal o treningu a nie tylko o zamartwianiu sie przegraną...
Nowy ending nie jest wcale taki zły (były już gorsze w tej serii), ale opening jest do niczego, tzn. pod względem wyglądu jest naprawdę fajny, nawet stylistyka kawałka mi się podoba, ale głos tego kolesia... to naprawdę brzmi jak by Kon śpiewał .
Arry... czytalem mange ale udaje jakbym tego nie robil
dlatego nie mow tak bo sobie zaczne przypominac co mi zepsuje cala frajde
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2007-04-13 19:11:36)
Opening nie jest aż taki zly gorsze słyszałem, faktycznie scenka jak Kon śpiewna jest troche śmieszna jakby z badziewnego teledysku ale chyba o to chodziło;)-dało taki lekki humorek, co do częstej obecnosci Inoue w openingu to się wszytko wyjasni niedługo .
Porównujac mange i anime to w mandze walka 6 Espady z Ichigo była chyba znacznie krótsza, aż tak sie nad nim nie pastwił.
Ja tam czekam na kolejny odcinek: niezła akcja się wywiaże z Vizardami
Ktoś już pobrał: [Flomp-Rumbel]Bleach_-_121[X264][52600E42].mkv?
Napiszcie coś o jakośći obrazu i czy jest to softsub, bardzo prosze