Nie jesteś zalogowany.
aha dobrze wiedziec
~Gacek wnioskuje po Twojej wypowiedzi że jesteś posiadaczem owej gry xD... mam pytanie tylko czy grasz na PC czy PS2?? jezeli na PC to był bym wdzięczny gdybyś rzucił jakimś dobrym emulatorem... i linkiem do samej gry też nie pogardzę
mam na ps2. dobrego emulatora ps2 nie ma. a link jest na blackcats-games
Ostatnio edytowany przez gacek21 (2007-04-05 13:55:19)
A dzisiaj ukazało się Naruto Shippūden: Narutimate Accel
.
tylko szkoda ze po jap. wie ktoś może czy bedzie po ang?
Yaqb napisał:A dzisiaj ukazało się Naruto Shippūden: Narutimate Accel
.
tylko szkoda ze po jap. wie ktoś może czy bedzie po ang?
Raczej w ogole, NH3 też po ang nie było.
będzie po ang. ale pewnie za okolo 2 lata jak juz o ps2 sie zapomni . 1 juz jest w ang. 2 ma być zaniedługo to i 2 kolejne będą.
Ps. Mam wielką ochotę w to zagrać, lecz niestety ściąga mi się jak krez z nosa, średnia prędkość ściągania w 11h to 11kb i mam dopiero 20%
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
a to kicha bo ja ps2 nie mam :/ a z chęcią bym sobie popykał jiraya vs 5 hokage
PS; naruto dziś normalnie wychodzi jak mniemam??
a nie 12 czasem? cos mi sie tak zdaje ze na koncu epa o tym było
faktycznie mój błąd... znowu tydzień więcej czekania + podwójny ep więc więcej czekania na napisy... Jaaaa Cie
Już jest!!!
mało tego, że jest, był już 5 godzin temu:P
mogę śmiało powiedzieć, że jest całkiem fajny:D
U mnie wyląduje na dysku dopiero za około 20 min., więc mam pytanko poprawiła się coś kreska i animacja ? Bo coraz bardziej brzydnie mi ten shippuden przez tą kreske i właśnie animacje (i np. spieprzenie walki garry .vs. dei'a)
Na czym polegało Twym zdaniem to spieprzenie walki?
w tym epku jest nawet dobra krecha ale to moje zdanie :P:P
Ogólnie choć były momenty które mi się podobały lecz to nie to samo co w mandze. Cała walka jakoś była pozbawiona dynamizmu i jeszcze dodać do tego kreskę i animacje która też często była partolona. Jak się nie mylę w mandze walka trwała zaledwie 1,5 chapta a tu 4/5 epów. Wiem, wiem, że to potrzebne żeby nie zobaczyć znów fillerów ale mogli się bardziej postarać. I nie chodzi mi tu o momenty których nie było w mandze ale też np. Moment w którym gaara podnosi ręce i powstaje pustynia, w mandze wyglądało to bosko zaś w anime kiczowato. Ale najbardziej to mnie rozbawił moment gdy Gaara wskakiwał na piasek wyglądało to jak by się potknął i miał zaraz zaliczyć glebę...
Już jest!!!
Był już wczoraj o 11:30, a raw hoho o 16 chyba.
A mnie ta walka zachwyciła . Właśnie dynamizmu tam było od groma , podkreslonego dodatkowo świetną muzyką.
No do osta się nie mogę doczepić bo naprawdę jest świetny...
mordii napisał:Już jest!!!
Był już wczoraj o 11:30, a raw hoho o 16 chyba.
Może był o 16, ale nie widziałem na tym ftp z którego ja ściągam;)
Mam małe pytanko czy ktos robi moze juz napisy do naj. odcinak Naruto ? bo od kiedy niektóre osoby zniecheciły Itachiego do robienia napisów trzeba czekac caly dzien by obejrzec odcineczek ;/