Nie jesteś zalogowany.
mich102 ale to jest dopiero początek tego anime i myślę, że anime zaskoczy nas ciekawymi, dynamicznymi itd. walkami.
Co do anime jest to jak na razie jedyne anime z nowego sezonu które oglądam (reszta czeka na dysku), ale już wiem, że jest to jedno z lepszych naprawdę anime bardzo dobre, które może nie posiada oryginalnej fabuły, ale naprawdę bardzo miło się je ogląda, i wprost nie mogę doczekać się kolejnego epa
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Wie ktoś może, jaki tytuł ma opening?
"Raison D'être" by Nightmare
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Z tą ślicznością grafiki to trochę przesadzacie, pierwszy odcinek był nawet ładny, ale w drugim już są niedoróbki - czasami brzydkie dłonie, twarze i ogólnie ubożej...
Hje hje hje xD jak wam machne spojlera o walkach to sie pozabijacie;P bedzie mieć takie walki że to nie pojete;P a grafika nadal jest na wysokim poziomie tylko masz inny gust:P
2 odcinek nuuudny!!!!!!!!!!.
Kolejny tez nie będzie najciekawszy podejrzewam, już pisałem na poczatku tematu że akcja w mandze rozkreca się dopiero 5 tomie, do tego czasu jest poprostu jednostronne ciachanie potworów i poznawanie bohaterów.
Co do walk, z oceną wstrzymam się do czasu aż dadzą walki między wiedźminkami (zwłaszcza z udziałem niejakiej Teresy) wtedy będzie można powiedzieć czy są one tak dobre jak byc powinny, czy nie.
Zresztą to dośc trudno dogodzić każdemu, mi będzie się podobała walka jeśli bedzie w takiej formie jak w Kenshinie OAV (czyli realistyczna, dwa ciecia mieczem i po sprawie) a ktoś inny preferuje rozwałke na trzy odcinki w czasie której bohaterowie niszczą pół miasta, trzy razy doprowadzają się nawzajem na granicę śmierci i przeskakuja na dwa poziomy wtajemniczenia wyżej niz byli przed.
Raki, racja kolejny ciapowaty, na szczeście przechodzi mu to.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
w mandze jest troche mniej ciapowaty i mnie w anime z lekka wnerwia...nie moge sie doczekać teresy the faint smile;P a nastepny ep to Holy City no nie??
ja już nie będe tego oglądać. Drugi odcinek był marny. A Raki jest beznadziejny
ja jeszcze z musze sie do ok 10 epow jak nie rozkreca akcji do tego czasu to se daruje jak dzibril
Kolejny tez nie będzie najciekawszy podejrzewam, już pisałem na poczatku tematu że akcja w mandze rozkreca się dopiero 5 tomie, do tego czasu jest poprostu jednostronne ciachanie potworów i poznawanie bohaterów.
Co? To ile jeszcze odcinków anime zanim dojdzie do ciekawszych akcji... swoja droga musze ściągnąć i zobaczyć, bo jeszcze tego nie zrobiłem
Szybsza (czy ciekawsza to zalezy od gustu) akcja powinna juz się pojawić w następnym odcinku, poznamy kilka nowych postaci, trochę świata i zwyczaje yoma. Ogólnie twórcy lecą dosc szybko, jesli utrzymają tempo to już w 5, 6 epku powinno sie robic dynamicznie, a w 7 już właściwa intryga powinna sie rozpocząć, ale pamiętajcie że opieram się na mandze a ta jednak różni się od anime (bestia ze skrzydałmi pojawia się zdaje się dopiero w 3 czy w 4 tomie)
Ostatnio edytowany przez opcy (2007-04-13 19:08:35)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
hmm sądze że przeskoczą jak w mandze po holy city(czyli chyba po nastepnym odcinku)do teresy of faint smile czyli przeszłość clare...no i jesli nie przerwa akcji w połowie to bedzie moment kulminacyjny:P
Pewne bedzie podobnie jak w Bleachu akcja rozkręci sie dopiero pózniej
Akurat w Bleachu początek był ciekawszy niż ciąg dalszy .
mam tylko nadzieje że nie zrobią tasiemca...genialne 26 epków pierwszej serii albo mocne 52 epki pierwszej serii i to jest maks;P
Obejrzałem 2 epek i mi się podoba jeszcze bardziej od pierwszego - i to pod każdym względem:D.
No ktoś kto w końcu uważa jak ja xD
ale pamiętajcie że opieram się na mandze a ta jednak różni się od anime (bestia ze skrzydałmi pojawia się zdaje się dopiero w 3 czy w 4 tomie)
Mhm , pierwszy tom , drugi rozdział . Tam był latający potworek
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-13 22:21:37)
Dokładnie;P nawet to zadziwiajacy układ chapterów na dwa odcinki anime 1 odcinek = 1 i 3 chapter mangi 2 odcinek = 2 i 4 rozdział mangi...