Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Dziś do 17:30 ściągnąłem 7 epków "Becka". Ĺťyć, nie umierać![okej]
Stronka bardzo mi się podoba Bardzo przyjemna i schludna szata graficzna. Poruszanie się po serwisie bardzo wygodne.
Ĺťyczę wiele przyjemności z prowadzenia serwisu. Dajcie z siebie wszystko!
Moja ocena to 5+, a dlaczego nie 6? Bo mam nadzieję, że stronka będzie jeszcze lepsza niż dotychczas Co do szczegółów, dużym plsem jest szybkie ładowanie się strony, i spory wybór anime do ściągnięcia
Nowy dzien i nowe serie do pobrania
Dodaliśmy również dział Redakcja i możliwość dołączenia do nas !
Jeszcze raz zapraszamy do pisania na forum.
[edit] włąsnie mamy jeszcze jeden problem a mianowicie interpretacje polskiego prawa xD Czy jeśli na naszym serwerze niema żadnych plików to możemy zamieszczać linki do zlicencjonowanych w polsce anime czy nie ?
Ostatnio edytowany przez Rezor (2006-10-14 12:30:38)
Ja powtórzę raz jeszcze... STRONA SUPER! Ĺciągnąłem wczoraj 17 epków "Becka".
Gdyby było tam jeszcze Aria The Animation...
[edit] włąsnie mamy jeszcze jeden problem a mianowicie interpretacje polskiego prawa xD Czy jeśli na naszym serwerze niema żadnych plików to możemy zamieszczać linki do zlicencjonowanych w polsce anime czy nie ?
Temat rzeka. Z mojej stony powiem tak: z ansi wszystkie takie linki będą kasowane.
cos nie tak ze stroną?
gdy chce sie zalogowac lub wejsc na forum widze białą stronę z info:
"System overloaded. Please visit as later..."
Ĺťeby to było dzien.. ale to juz drugi !
włąsnie mamy jeszcze jeden problem a mianowicie interpretacje polskiego prawa xD Czy jeśli na naszym serwerze niema żadnych plików to możemy zamieszczać linki do zlicencjonowanych w Polsce anime czy nie ?
Jeśli są to linki bezpośrednio do plików, to jest to nielegalne, poza tym to jest lamerstwo i przynajmniej przestrzegalibyście netykiety (chyba ze macie zgodę administratorów serwisów gdzie prowadzą te linki). Jeśli są to linki do podstrony serwisu, z której można ściągać, to sprawa jest bardziej dyskusyjna, a jeśli są to linki do strony głównej serwisu, z którego można ściągać takie anime, to nie macie się o co martwić.
Ale i tak w polskim prawie nie ma pojęcia zlicencjonowane czy nie, to jest tylko i wyłącznie tłumaczenie fanów. Wg prawa nie można udostępniać żadnych filmów/muzyki bez zgody ich producentów.
Co do samej strony to się jej przyjrzę, ale chyba korzystać nie będę, bo i tak download mam zapchany czym innym.
Gdzie te obietnice i aktualizacje? Warto było tracić czas? anime-enjoy do 19 pażdziernika 2006 roku bo z tego dnia jest ostatni news. Amen! Mam, nadzieję, że chociaż umrzecie z godnością.
czepiasz sie - to było szesc pełnych cudow dni xD
hehe download w ogole nie dziala,,, ale kicz...
kozystajac, czy ktos wie co sie dzieje z anime-ultimate.net?? moze inna nazwe juz maja???
Jak będziecie potrzebowali jakiejś pomocy z systemem php-fusion to piszczie do mnie pozdro .
KurNa... a ja nawet zapomniałem jak się ta strona nazywała xD hehehe
Ale syf Już nic nie działa...
A nie... Anime TV nadal można "włączyć"
EDIT HAHAH a jednak nie "This Video Has Been Removed"
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-04-14 12:26:38)
Strony Poprzednia 1 2