Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
[cytuj][EDIT] Tia ...Black Sabbat się kłania ...[/quote]
Jaki black SABBATH tam grał Tonny
powaliło mi się xD to był Deep Purple...
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-03 21:57:23)
W Black Sabbath udzielał się pewien pan z Deep Purple, ale nie ten.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-10-03 21:58:19)
Jak to kiedys ujal moj kolega: "Przesluchasz jedna piosenke Iron Maiden, znasz cala dyskografie." Hehe sie usmialem wtedy, ja tez nie trawie tego zespolu. Ale wiadomo, panowie to umiejetnosci tam tez maja nie male Tylko wykorzystuja je w sposob, ktory mnie sie nie podoba
Kat, w czym Ty nagrywałeś swoją mptrójkę? Bo moja wyszła kiepskiej jakości, gdyż była nagrywana w rejestratorze dźwięku.
PS. MistrzuSztuki, mam nadzieję, że Twoje słowa nie były skierowane do mnie, gdyż uznam to za obrazę i naśmiewanie się z moich umiejętności rejestracji dźwięku... nie moja wina, że nie posiadam żadnego programu typu Sound Forge...
Eee?? Co?? To było do autora tematu i to miałbyć komplement. Naprawdę mi się podoba. Pozostanę niezrozumianym chyba na zawsze ... odpukać!
EDIT: Nie czytałem całego tematu i dopiero teraz zauważyłem "twoją grę". A ten kawałek znam, bo mam na kompie... zaraz... ach ten MEGAUPLOAD! nie umiem tym ściągać... wytłumacz mi ktoś jak obejść to COŚ tam, żeby ściągnąć. :/
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-10-03 22:33:04)
Mam takie pytanie, ale niedokońca związane z tematem ( a niechciałem nowego zakładać )
Znacie może stronke, gdzie można za free ściągnąć taby na guitar pro 4/5
Chodzi mi o polskie piosenki, takie jak:
"tylko jeden raz odwiedzamy świat" - Wilki
"Na zawsze i na wieczność" - Wilki
"Bo ja bez ciebie zginę" - Farba ( chyba )
"wciąż bardziej obcy" - leady pank
"Aisha" - Magma <- na tym mi bardzo zalezy
"piła tango" - Strachy na lachy
"Słońce pokonał cień" wilki
jeśli ktoś nie zna stron z tabami, a ma jakieś na kompie ( i chciałby się podzielić ) byłbym BARDZO wdzięczny
PS. pisałem już na forach "gitarowych" , ale nie dostałem żadnych odpowiedzi ( przez tydzień ;( ), więc postanowiłem tu napisać.
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2007-05-01 13:50:44)
Oczami Fana Blog ;]
Niesteyty nie bardzo
A jak o Maiden chodzi to Kacie twoje podejście do nich jest takie jak moje do Kata nie trawie tego zespołu . Głównie za jeden tekst który mi kumpel próbował zaśpiewać. O mało się nieporzygałem ci kolesie powinni się w wariatkowie znaleźć. A jakbyś przesłuchał dyskografie Maiden ot np 1 płyte The number of the beast Seventh sona Virtual XI Brave new world i ostatni album to zaręczam że ani jeden utwór nie będzie podobny.
Koniec tematu
Strony Poprzednia 1 2 3