Nie jesteś zalogowany.
A kto powiedział, że te postacie nieodblokowane są lepsze od podstawowych?:)
Wiesz...zawsze gdy spotykałem takie trio to obrywałem. Więc dzisiejszą wygraną traktuję jako duży sukces
Ja podświadomie sobie wmawiam jak spotkam jakąś nieodblokowana postać, że przegram ale nie zawsze tak jest Wszystko zależy od chakry, taktyki i szczęścia
Masz całkowitą rację
Jasne ze to racja, bo ja (a ja w tym pr0 nie jestem ^^) pokonalem przeciwnika, ktory mial Orochimaru Tsunade i tego 3 Hokage :] Wszystko jest mozliwe, zalezy kto jaka postacia potrafi grac.
[cytuj=kasagrande]roni to raczej normalna kolej rzeczy -_- ja jeszcze nie przeszedlem na wyzszy poziom tylko ze wzgledu na rank. zawsze sie kiedys trafi na chuunina gdy jestes geninem oraz special jounina gdy jestes chuuninem itd. i po pokonaniu go awansujesz wyzej automatycznie...
szczerze to nawet nie wiem czy jest taka opcja ze osiagasz jakis tam rank i awansujesz wyzej... chyba to juz jest taki system ze na pewnym etapie masz okazje przeskoczyc na wyzsza range pokonujac przeciwnika ktory jest stopien wyzej niz ty i po pokonaniu go osiagasz ten sam poziom co on.[/quote]
No coz to chyba nie tak bo gdy bylem special jouninem i trafilem na jounina i wygralem to wcale nie podskoczylem o range wyzej ale o bardzo duzo miejsc w ladder czyli jesli jeszcze mnie nie rozumiesz to pokonanie przeciwnika wyzszego ranga podwyzsza o wiele wiecej w ladderze niz rownorzednego rywala Tobie Ale ja jounina juz i tak mam
WYNIK WALKI
krecik502 1:3 Dragant
gdzie jest s0n1c noo xD
Jakto mozliwe, ze zostal mi Haku a dla przeciwnika Shino i Haku mial 80hp oraz Demonic Ice Mirrors (czyli ze jestem nietykalny) a shino mnie zabil ;o Gdy jego najsliniejszy atak zabiera 10dmg xD No trudno przynajmniej mam juz Zabuze bo surrendera dostalem ^^
To moze zagracie dzis w koncu Son1c i khadzad. Bo khadzad chyba chetny.A tylko wasza walka hamuje rozgrywki.
Ej pomóżcie i napiszcie jak zdobyć Kakashiego! Aha i jeszcze jaka drużynę wziasc na poczatek grania??
ja nie moge nigdy s0n1ca znaleźć xD
ej, jak nie chce wam sie opisow walki dawac to chociaz teamy podawajcie ;D
Ej pomóżcie i napiszcie jak zdobyć Kakashiego! Aha i jeszcze jaka drużynę wziasc na poczatek grania??
zabic 50 sound ninja na poziomie Jounina ;] (wczesniej wykonujac quest z teamem 7) proscizna
Ostatnio edytowany przez kasagrande (2007-04-15 16:13:34)
Hahaha najpierw 2 lata szukania tych sound ninja xD Ja teraz gram jouninem i zadnego nie spotkalem a gram 3 dni chyba ^^
Ale jaka drużyna na start dobra bo ja mam -:- Naruto, Sasuke i Gaara -:-
nie ma czegoś takiego jak dobra drużyna na początek, tu nie ma słabych i dobrych postaci. Musisz sam znależć własna taktykę i ludzi do tego potrzebnych
Ale powiedz czy moj wybor dobry
Kapniesz się po kilku pierwszych walkach z równymi sobie jesli dostaniesz to znaczy że zły... tu wszystko zależy od tego czy masz taktykę dobrą (na farta z kimś w miare raczej nie wygrasz)i czy znasz swoje postaci...
Ostatnio edytowany przez Ikari Shingi kun (2007-04-15 17:17:05)
Zmieniłem na Podstawową drużynkę tzn. taka jak sie z nia zaczyna gre
@EDIT
A dacie mi może jakieś rady na początek??
Ostatnio edytowany przez Kakashi18 (2007-04-15 17:40:51)
@EDIT
A dacie mi może jakieś rady na początek??
Ucz się na własnych błędach:) i obserwuj uważnie przeciwnika.
Przeczytaj i naucz sie characters and skills bedzie ci łatwiej dopasować taktyke
A gdzie to znajde bo ja narazie ciemny i to po angielsku wogóle
@EDIT
Mam już. Ehh tyle tego
Ostatnio edytowany przez Kakashi18 (2007-04-15 18:00:07)