Nie jesteś zalogowany.
Witam
Szukałem chyba już wszędzie, ale bez skutecznie. Nigdzie nie mogę znaleźć GPS'a z mapą Japonii gdzie bym nie poszedł do sklepu komputerowego czy też nie to nie maja. W Wawie jeszcze nie szukałem, ale jakoś daleko mi do wawy.
Jak by ktoś wiedział z skąd ściągnąć albo gdzie kupić GPS'a z mapa Japonii bym był wdzięczny za pomoc?
Ps. Wybieram się do Japonii na miesiąc jak tylko uzbieram odpowiednią kwotę i musze na miejscu spory kawałek przejechać, więc przydałaby się mała elektroniczna pomoc jeśli nie to będę musiał skorzystać z papierkowej roboty(^^)
Pozdrawiam Remik
Ja bym poszukał w sklepach internetowych, ale raczej tych angielskich\amerykanckich. Poszukam i w razie czego zedytuję.
bym był niezmiernie wdzięczny za to
remo_100 jedzie do japonii ?!?
stary , tobie to dobrze
jaki tam stary nie jestem dużo starszy od ciebie (^^)
a co do wyjazdu to i owszem no i na calutki miesiąc (^^)
jaki tam stary nie jestem dużo starszy od ciebie (^^)
a co do wyjazdu to i owszem no i na calutki miesiąc (^^)
Szczęściaż!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też tak chce!! Miłej podróży
Nie mam pojęcia o GPS ale najlepiej szukać na japońskich stronach
feniks to to i ja wiem aledobrze wtedy by było czytać po japońsku a z tym mam problem
sorry że 2 razy ale niekt nie odpowiedział więc ponawiam pytanie czy ktoś wie gdzie moge znaleść GPS z mapą japonii najlepiej w polsce
może na miejscu na lotnisku będzie, to kupisz
Możesz napisać coś o swojej wyprawie
Gdzie jedziesz jak to planowałeś, czy sam czy w jakiejś grupie. Czy w celach turystycznych ile Cię to kosztuje itd.
Sam wybieram się do Japonii w przeciągu 2-3 lat z koleżanką, więc byłbym wdzięczny za trochę informacji
Planujemy jechać na własną rękę na właśnie miesiąc
Powoli odkładamy kasę, ale idzie jak po grudzie.
Na miejscu napewno kupie ale wolał bym się przygotować wcześniej i obrać jak najbardziej optymalną trase.
A co do opisu ti jade w Okolice "Fukuoki" dokładniej do "Ongi". no ale tam będę już musiał dojechać z Tokio albo z Osaki to jeszcze zależy od ceny biletu. Jeśli chodi o cene to kosztuje w granicach 3 tyś zł, ale jak sie trafi na promocje to nawet za niecałe 2 tyś zł można pojechać.
Ja oczywiście jade sam Bo nikt nie chce ze mną jechać (Może i dobrze, bo któż to wie co przyniesie los (^^)).
No i żecz jasna jade do koleżanki (^^)
Ja oczywiście jade sam Bo nikt nie chce ze mną jechać (Może i dobrze, bo któż to wie co przyniesie los (^^)).
Ja sądzę, że wielu by z Tobą chętnie pojechało... jakbyś zapłacił
3k zł za miesiac?? czy jak?
3k za bilet na samolot
aha
widzialem 14 dniowe wyprawy za 7-8k inclusive, dlatego to troche malo mi sie wydawalo
Tak dokładniej to jak powiedział Maxio. A jak ktoś chce jechać to niech jedzie ze mną, Ja stawiam (Ale wy płacicie) (^^)
A ta koleżanka to... Japoneczka
A jakże mogło by być inaczej (^^)
zapodaj fotke a tak BTW fajnie jak by wsyzscy się wybrali z ANSI
a trzeba zalatwiac sobie wize czy cus w ten deseń ?? czy poprostu masz kase siadasz w samolot i lecisz ??
[cytuj]widzialem 14 dniowe wyprawy za 7-8k inclusive, dlatego to troche malo mi sie wydawalo[/quote]
Możesz zapodać jakiś link do tej lub podobnej oferty ?? Szukałem w necie i nic nie znalazłem w takiej cenie (PLN) chyba że w oiro lub talarach