Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
No właśnie na youtube tak bezdźwięcznie wyszło ;/. A co do tekstów to przygotowywałem go do tego. I dzięki za to że zechciało ci się pisać
Ostatnio edytowany przez Tantir (2007-04-16 00:06:13)
Jak na pierwszy raz nie poszło wcale tak źle.... niektórzy krytykują.. a sami spróbujcie coś takiego zrobić... jak wam to za pierwszy razem lepiej wyjdzie to "cangartz" ale szczerze w to wątpie.. to nie są profesjonaliści.. to zwykli ludzie sie zebrali i zrobili...
Posłuchajcie;
- dodajcie muze
- wiecej emocji
- zmiencie osobe ktora podklada glos do naruto bo on jakos tka nie pasuje....
i jak na paczatek to wystarczy i bedzie sie dalo jakos obejrzec.. :D:D
Nie oglądałem całego, a tylko pobieżnie przeglądnąłem ten dubbing i pomijając zgrywanie głosu z tym co widzimy to i tak najlepiej nie wyszło.
1. Jedne postacie mają bardzo głośny dźwięk, a inne strasznie cichy przez co trzeba manipulować gałką przy głośnikach XD (ale to pewnie wina sprzętu).
2. Emocje... u pewnych osób nie było ich w ogóle.
3. Była taka jedna scena, w której Naruto wołał "SASUKE!!!!!!!!!!!" - on wtedy naprawdę głośno to krzyknął, a osoba podkładając głos pod niego wrzasnęła zdecydowanie za cicho, bardziej to brzmiało jakby wołała kogoś z pokoju obok.
4. Głos Naruto, Tsunade, Konohamaru i jego koleżanka i Sasuke - nie pasują - raczej trzeba dać im inne role.
5. Ktoś to już pisał - czasem nie ma dźwięku kroków itp.
6. Gratulacje dla Kyuubiego - jakoś mi to spasowało, choć byłoby lepiej jeszcze odrobinkę obniżyć i podgłośnić jego głos.
Więcej ciężko ocenić, szczególnie przez Twoje uwagi na początku. chyba będzie trzeba epek obejrzeć, gdy już wszystko będzie cycuś glancuś
Proponuję pobawić się z programem AV Voice Changer Software 5.5 Diamond Edition
Jeśli faktycznie będziecie chcieli, żeby dziewczyna dubbingowała Naruto, ten program załatwi sprawę i nie będzie trzeba specjalnie tonować głosu A może jakiś facet będzie dubbował kobiecy głos? xD Ten program właśnie zmienia "płeć" mówiącego
PS. przypomniało mi się, że testując ten program zmieniło mi na podobny głos do dziewczyny podkładającej kwestie Sakury
Heh, robicie mi wodę z mózgu. Na wszystkich forach wszystkim najbardziej podoba się tsunade, a wam nie Ale cóż, zobaczymy co da się zrobić. Będziemy się starać aby w 3 epku nie było już błędów.
Co do parodii - nie jestem dyktatorem, a prawie nikt z podkładających nie chce się za to brać ;/, Ba, oglądający też nie chcą , więc póki co nie będziemy się za to brać, ale spróbuje ich jeszcze przekonać
NO I CO Z TYM YOUTUBE ?????????????????
No przecie już jest, link na 3 czy 4 stronie O.o'
wlasnie co z YOUTUBE ??
Ostatnio edytowany przez Dragant (2007-04-17 17:09:16)
Heh, robicie mi wodę z mózgu. Na wszystkich forach wszystkim najbardziej podoba się tsunade, a wam nie Ale cóż, zobaczymy co da się zrobić. Będziemy się starać aby w 3 epku nie było już błędów.
Co do parodii - nie jestem dyktatorem, a prawie nikt z podkładających nie chce się za to brać ;/, Ba, oglądający też nie chcą , więc póki co nie będziemy się za to brać, ale spróbuje ich jeszcze przekonać
1) Hej, Tsunade jest przecież w porządku Kto pisał, że tak nie jest?
2) Jeśli rzeczywiście weźmiecie sobie do serca wszystkie porady z forum, to 3 ep będzie można zobaczyć bez patrzenia na pasek przewijania
3) Parodia to zły pomysł, jest już ich trochę, a grupy, które je zrobiły znają się na rzeczy i wychodzi im to wystarczająco zabawnie, więc raczej nie potrzeba im konkurencji
Poza tym... Podobno z założenia ten dub miał być zabawny, ale skoro taki nie był, to co tutaj mówić o robieniu parodii...
PS. http://www.youtube.com/watch?v=8bJBSDOjRHw - ślepi jesteście?
4. Głos Naruto, Tsunade, Konohamaru i jego koleżanka i Sasuke - nie pasują - raczej trzeba dać im inne role.
tu, tak pisze.
http://webankieta.pl/ankiety/w37xrfdu3qw
Aderes ankety, w której ocenicie jakoś podkładanych głosów. Może tak pójdzie szybciej
Ostatnio edytowany przez Tantir (2007-04-18 07:50:21)
Określę to jednym emotsem
Ostatnio edytowany przez Rammstein (2007-04-18 11:57:57)
A mi właśnie chodzi o to abyś napisał co ci się nie podoba, żebyśmy to mogli poprawić.
Jak prace nad 3 odcinkiem? ;]
Odnośnie wypowiedzi " ", myślę, że 95% rzeczy, które się nie udały, zostały już "wytknięte". Dalsze będziemy "wytykać" przy następnym odcinku (i to tylko po to, żeby kolejne były coraz lepsze).
mi by raczej pasowało jak by wywalić dubbing i ktoś by robił za lektora (musiałby oddawać emocje i w ogóle):P wtedy było by uzasadnione wyciszanie, a i później jak by nic nie mówili to by się podgłośniło tak jak to jest zrobione w filmach z lektorami (chodzi mi ogólnie) w TV w sumie przykładem może być anime Vampire Hunter D: Żądza Krwi tam jest lektor i głosy postaci są raz wyciszane żeby było słychać lektora a jak nic nie mówią to dźwięk jest pogłośniony. Tak od siebie . A co do Fandub'a to czekam aż ktoś wrzuci na youtube (pewnie się przestraszę )
Ostatnio edytowany przez ShAd0w (2007-05-04 23:29:14)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5