Nie jesteś zalogowany.
Witam!
Po zeszłorocznym zlocie AnimeManiaków w Łagowie przyszedł czas na kolejny. Jako, że wakacje tuż tuż, zdałoby się zainteresować tym tematem. Miejsce tegorocznego ustalaliśmy już w zeszłym roku. Chcieliśmy, aby kolejny zlot odbył się w centrum Polski, ponieważ wiele osób nie przyjechało, bo miało za daleko. Wybór padł na Zalew Sulejowski. Termin jest jeszcze nieustalony i ośrodek też (jeszcze[madrala]).
Przeglądając ceny w jednym z ośrodków sprawa wygląda tak:
[cytuj]-DOMEK 3 OSOBOWY 120,00 zł/DOBĘ
-USTAWIENIE NAMIOTU 3-4 OSÓB. LUB PRZYCZEPY 10,00 zł/DOBĘ
OPŁATA POBYTOWA
- OSOBA DOROSŁA 10,00 zł/DOBĘ
- OSOBA UCZĄCA SIĘ 5,00 zł/DOBĘ
OPŁATA MIEJSCOWA
-OSOBA DOROSŁA 1,00 zł/DOBĘ
-OSOBA UCZĄCA SIĘ 0,20 zł/DOBĘ
[/quote]
Pełny cennik TU.
Ceny jak na mój gust nie są wygórowane(nie dotyczy to dotyczy to domków[fuj])
W maju będzie wiadomo więcej, bo mamy w okolicy wtyczkę[ukryty].
BTW. Dla osób które nie wiedzą gdzie to jest:
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e68af7a7de59d2a0.html][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cfe85454290e5293.html][/URL]
To tyle jak narazie. Jak będą konkretne plany to je tutaj zamieszczę:).
Miłego wypadu życzęmnie na bank nie będzie
Ostatnio edytowany przez MuGen (2007-04-17 20:32:21)
Nie wiem , ale mam nadzieję że w tym roku też uda mi się pojechać .
W sumie centralna Polska to najlepszy wybór.
Wszyscy któży byli na zlocie anime w łagowie (^^)
nom, może i ja wpadnę:) tylko czy mi rodzice dadzą samochód:D
Boże, rok temu był w Łagowie, a mnie nie było, a mieszkam zaledwie 15km od tej miejscowości ;/
a czy ktoś ewentualnie pisze się na domek? XD
ostatnim razem stwierdziłam, że jestem zdecydowanie za stara na karimatę XD
Jeśli nie będę w Anglii, to wpadnę na bank.
"Skazany na zajebistość"
Boże, rok temu był w Łagowie, a mnie nie było, a mieszkam zaledwie 15km od tej miejscowości ;/
wiesz ale zależy jeszcze którym łagowie bo w polsce jest ich sześć my byliśmy koło Świebodzina
Jeśli nie będę w Anglii, to wpadnę na bank.
no ja też ale ja wybieram się znacznie dalej (Japonia)
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2007-04-17 20:54:42)
Fajnie jest w Sulejowie Trzeba monitorować temat Chociaż pewnie miałbym bliżej, gdyby sie odbywał zjazd gdzieś w okolicach Edynburga, ale może się coś wymyśli (zależy też, kiedy się odbędzie).
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-04-17 20:51:45)
Na razie najbardziej mi i Wersusowi pasujący termin to koniec czerwca - początek sierpnia. Ja 6 sierpnia zaczynam praktyki, ale na nie to ja mogę dojeżdżać nawet rowerem
Dokładny termin i długość zjazdu to jak na razie sprawa otwarta i do uzgodnienia
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2007-04-17 21:05:52)
Fajnie jest w Sulejowie Trzeba monitorować temat Chociaż pewnie miałbym bliżej, gdyby sie odbywał zjazd gdzieś w okolicach Edynburga, ale może się coś wymyśli (zależy też, kiedy się odbędzie).
Jak przyjedziesz to masz u mnie piwo za tłumaczenie obu serie GITS-a. Były by dwa ( po jednym za każdą ) , ale żeś napisy skasował z ansi więc kara musi być .
jak to będzie w weekend to na bank wpadnę ;D, no chyba ze padnie to na 78 lipca ;D
FranzKafka napisał:Boże, rok temu był w Łagowie, a mnie nie było, a mieszkam zaledwie 15km od tej miejscowości ;/
wiesz ale zależy jeszcze którym łagowie bo w polsce jest ich sześć my byliśmy koło Świebodzina
Nom i ja właśnie mieszkam w Świebodzinie Ale nmie okazja minęła =/
Teraz jest w centrum kraju to wszyscy maja jednakowo daleko.
W sensie, że ja z Pabianic miałbym taką samą drogę do Sulejowa, jak ktoś ze Szczecina, dajmy na to?
@Dżibril - trzymam za słowo Dobrze, że chociaż jedno
lipa3000 napisał:Teraz jest w centrum kraju to wszyscy maja jednakowo daleko.
W sensie, że ja z Pabianic miałbym taką samą drogę do Sulejowa, jak ktoś ze Szczecina, dajmy na to?
W sensie takim, że Ci co mieszkają w Poznaniu czy Zielonej Górze teraz mają tak samo daleko jak Ci z Polski centralnej na poprzedni zjazd . To się nazywa sprawiedliwość dziejowa[hehe]
A na poważnie to trzeba się zastanowić kto chce koniecznie domki, ustalić termin i (w przypadku domków) dać mi znać w jakiej liczbie będą potrzebne, bo trzeba będzie je w miarę niedługo zaklepać. Ja na długim weekendzie pojeżdżę i poszukam jak najlepszego ośrodka czyli cisza, spokój i do tego wszelkie wygody
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2007-04-17 21:47:28)
Jako, że zeszły zlot miło wspominam to na ten pewno też wpadnę, wszystko zależy od terminu
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
zobaczymy kiedy to bedzie, mam nadzieje, że nie będe juz w armii
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
U mnie wszystko zależy od rodziców :/