Nie jesteś zalogowany.
Jak na dzień dzisiejszy to oczywiście jedziemy
-----------
Ale ja już nie prowadze (samochodu rzecz jasna ) heh
Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2007-04-18 18:13:49)
WD ale tym razem chyba nie bedzie zadnego zlotu motocyklistow mozesz liczyc jedynie na babcie w mocherach
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
WD ale tym razem chyba nie bedzie zadnego zlotu motocyklistow mozesz liczyc jedynie na babcie w mocherach
i pały w krzakach z lizaczkiem eh
W sumie to dobrze , dla WD
Ale ja już nie prowadze (samochodu rzecz jasna ) heh
Ja będę jechał
i pały w krzakach z lizaczkiem eh
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/92a4afa9ac7ae523.html][/URL]
Wersus mnie ubiegł ale co z tego.
Przedstawiam 2 oficjalną propozycję.
Co prawda zgodziliśmy się niecały rok temu gdy wracaliśmy do bielska że następny zlot powinien być dłuższy niż 3 dni i powinien się odbyć gdzieś w centrum kraju (zant zaoferował się że go przygotuje ale niestety wzięli go w kamasze ) , ale jakieś 2 miesiące temu po oglądnięciu AMV-u z Love Hiny wpadłem na inny pomysł (genialny ma się rozumieć ).Zapewne ci co oglądali tą ciekawą kreskówkę zauważyli gdzie dzieje się akcja , owszem , w gorących źródłach. Nie zrozumcie mnie źle , nie każe wam do czech się wybierać , znalazłem małą miejscowośc w polsce nazywa się "Cieplice".
A oto i mapki z dojazdami
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f62510c3c6c789b.html][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/278bd14fea8fa96e.html][/URL]
I na zachente
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0f5c7b39e2c2d40f.html][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/72fd9bf930c9da2a.html][/URL]
I przykładowe cenniki:
Za kompiułke(obansen czy jakoś tak):
L.p. ; Rodzaj zabiegu ; Cena zabiegu zł
1
Kąpiel mineralna w basenie
7,80
2
Kąpiel mineralna w wannie
7,00
3
Kąpiel kwasowęglowa
9,90
4
Kąpiel perełkowa w wannie
9,90
5
Kąpiel borowinowa w wannie
14,00
6
Okłady borowinowe całkowite
16,90
7
Okłady borowinowe częściowe
14,00
8
Okłady borowinowe na oczy
9,20
9
Tampony borowinowe na żuchwę
7,00
10
Wlewy borowinowe doodbytnicze
12,90
11
Okłady borowinowe na przyzębie
8,50
12
Inhalacje i aerozole na oczy
7,00
13
Ultradźwięki
7,40
14
Galwanizacja
7,40
15
Kąpiele czterokomorowe
10,30
16
Hydromasaż
13,80
17
Aquavibron
14,00
18
Diaterma krótkofalowa, terapuls
7,40
19
Diadynamik
7,40
20
Sollux
6,50
21
Kwarcówka
6,70
22
Lampa bioprom
6,70
23
Worki żelowe
8,20
24
Krioterapia
15,50
25
Płukanie jamy ustnej
6,50
26
Tusze (bicze szkockie, płaszcz wodny)
11,10
27
Kąpiele wirowe
7,80
28
Masaż podwodny
14,00
29
Masaż suchy
15,40
30
Parafina
12,90
31
Magnetotron
11,30
32
Interdyn
6,70
33
Jonoforeza
7,40
34
Laseroterapia
13,40
35
Gimnastyka lecznicza zbiorowa
7,00
36
Gimnastyka lecznicza indywidualna
10,60
gdzie
Za nocjeg(pole namiotowe):
Cennik campingu 2007
Osoba 10,40 zł
Dzieci do 4 lat gratis
Dzieci od 4 do 12 lat 5,20 zł
Przyczepa / duży namiot 14,00 zł
Mały namiot 10,40 zł
Samochód kempingowy 22,00 zł
Elektryczność 14,00 zł
Samochód / Motocykl 8,00 zł
Pies 5,20 zł
Opłata miejscowa za osobę
dorosłą dziennie 2,00 zł
Rabat
Od 1/5 do 15/6 i od 1/9 do 30/9: rabat 10%
Specjalna oferta dla osób 55+
W tym okresie 5% dodatkowy rabat, jesli zostaniecie minimum 7 dni w tym okresie damy dodatkowo jeszcze 10% rabatu!
Nie udzielamy rabatu na prąd, opłata miejscowa i domki.
gdzie
(może gratisy się wam przydadzą do podjęcia jedynej słusznej decyzji )
Zdaję sobie oczywiście sprawę z tego GDZIE to się znajduje ( no , ok środek to to nie jest) ale pamiętajcie że to tylko kolejna oferta , mam osobiście nadzieje że będzie ich więcej
Dziękuję za uwagę.
Atem
Atem production 2007 ^
to ja jednak wole ta lokalizacje niedaleko Piotrkowa tryb.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ja osobiście też wolałbym Sulejów (poważnie, tam jest fajnie i luzacko , no ale ja nie mam pewności, że będę mógł się w ogóle zjawić.
heh jakoś mnie to nie dziwi
Kuszące... Jak sobie przypomnę te wszystkie akcje z anime w gorących źródłach to "wrrrrr". Szczególnie w Ai Yori Aoshi , ale nie o tym ten temat .
Jedno jest pewne: sporo by to wszystko kosztowało .
Może jak będziemy mieć 55+ latek to się wybierzemy, bo i jeszcze zniżkę dostaniemy .
Wersus niegłupi pomysł ja tam bym jechał na zlot ale odległość może stanowić problem mały;) no i czy będę miał transport bo z tym też ciężko może być z Cz-wy to niemały kawałek
Jeżeli chodzi o uzdrowisko w Cieplicach, to szczerze mówiąc nie polecam. Wcale nie jest w nim tak pięknie jak opisują broszury - jeżeli chodzi o świadczone tam usługi kompielowe.
Natomiast jeżeli chodzi o okolice to rzeczywiście jest pięknie, jest też co pooglądać w samej Jeleniej Górze. A ceny noclegów są w miarę przystępne. Uważam to miejsce za dość ciekawe.
Jakbyśmy jechali na 2 samochody to byłoby miejsce:), a dodatku mamy po drodze. Ale to jeszcze za świeże żeby cokolwiek konkretniejszego mówić.
Kuszące... Jak sobie przypomnę te wszystkie akcje z anime w gorących źródłach to "wrrrrr". Szczególnie w Ai Yori Aoshi , ale nie o tym ten temat .
Jak ja sobie fumoffu przypomnę, to szczerze odradzam.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Nie wiem czy oferują kąpiele w gorących źródłach (typu japońskiego). Co do samej miejscowości to średnio podoba mi się ten pomysł. W sezonie będą tam pewnie tłumy i nie będzie gdzie palca wetknąć. Ja osobiście preferował bym jakieś jeziorko + cisze i spokój. Łagów byłby w tamtym roku idealny gdyby nie ci harleyowcy
Co do zniżek to są akurat wtedy kiedy większość ma szkołę/sesję więc raczej byśmy się nie załapali. Jak chcecie, ale ja nie jestem za jakąś obleganą miejscowością wypoczynkową.
Heh sprawdziłem połączenie z Piotrkowa 388 km i prawie 8 godzin w pociągu. i jedyne połączenie tak dogodne czasowo jest o 1:09
No, ale jak mnie przegłosujecie to chyba nie będę miał wyboru
Dla zachęty innych.
Skoro ekipa z Bielska i reszta była wstanie przyjechać w zeszłym roku do Łagowa niezły kawał drogi to myśle że Wy też możecie poniżej zarys/zakres przebytej drogi obejmujący cały kraj.
Miomo to że jechaliśmy w WIELKIM SAMOCHODZIE (Sejczento ) w pięciu z bagażami i namiotami , to BYŁO WARTO (gdyby nie mandat i .... heh )
Teraz jest organizowany w centrum PL więc prosze nie pisać że ktoś ma zadaleko
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/230903c6cd528f6f.html][/URL]
Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2007-04-19 07:39:33)
Trochę dziwnie Ci to wyszło. Bo to powinien być okrąg o promieniu, o długości waszej trasy. Sprawdzałem w ISISDraw (jest to jedyny trochę bardziej zaawansowany program graficzny jaki mam zainstalowany) i po umieszczeniu centrum takiego okręgu na Zalewie Sulejowskim w środku znalazła się cała Polska z wyjątkiem zachodniego wybrzeża (bardzo wąski pasek )
Ilustracji nie przedstawię bo niestety ISIS nie został stworzony do edycji bitmap i przy próbie przekopiowania efektu pracy wszystko w piękny sposób zniekształcił
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2007-04-19 09:11:56)
no dobro skoro srodek Polski jest najbardziej wygodny to moze powiemy cos o terminach?
Właśnie. Tylko od tego zależy mój przyjazd.
"Skazany na zajebistość"