Nie jesteś zalogowany.
Właśnie przeglądam allegro i co widze? Ergo Proxy![yahoo]
Wywalam to z dysku. Ale szkoda, że dopiero zamówienia zbierają.
PS Mam nadzieję, że sobie w kulki nie lecą.[baka]
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2007-04-18 18:14:47)
wole poczekac na LIME, tyle kasy (ok. 300 zl) za pare plyt, NIGDY!!!
ps. to dziwne, ze wrzucili az 6 odcinkow na pierwsza plyte, R1 i R2 ma tylko 3
edit: albo sciagne sobie obrazy
Ostatnio edytowany przez shinma (2007-04-18 18:19:26)
No wiesz. Rób co chcesz ze swoją przestrzenią na dysku.
Jeśli wierzyć, że podana cena i ilość będzie stał to cała seria powinna kosztować 160 zł. Może i troche słono, ale jak na orginałki to można by się nad tym zastanowić. Ja w każdym razie troche zaczekam.
AG wrzuca 6 ep na płytkę. Tak było z Grenadierem i Kapłankami.
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2007-04-18 18:26:23)
EP od AG będzie raczej kosztować 30zł a nie 40zł.
A sam zamierzam ją sobie kupić.
Fajnie - jeszcze nie zacząłem oglądać serii... czeka(łe)m na ukończenie przez SHS, jednak zdecyduje się na to wydanie DVD
EP od AG będzie raczej kosztować 30zł a nie 40zł.
A skąd ty to wiesz? Ergo Proxy nie jest tytułem skierowanym do masowego odbiorcy, więc nie zdziwię się jakby podkręcili trochę cenę. A serię na bank kupował będę:D.
kamehameha napisał:EP od AG będzie raczej kosztować 30zł a nie 40zł.
A skąd ty to wiesz? Ergo Proxy nie jest tytułem skierowanym do masowego odbiorcy, więc nie zdziwię się jakby podkręcili trochę cenę. A serię na bank kupował będę:D.
Nie wiem, przypuszczam i mam taką nadzieje.
Dlaczego na stronie A-G nie ma żadnej wzmianki o tym?
no nareszcie jakas dobra seria:D
Dlaczego na stronie A-G nie ma żadnej wzmianki o tym?
Bo to ma być niespodzianka;D A kolesie, którzy wstawili Ergo na allegro są, że tak powiem, pewni, więc raczej nie wykręcają wałka, bo mają dośc duże wtyki u dystrybutorów;D
Warto zacząć zbierać na to kasę:]
Maniack napisał:Dlaczego na stronie A-G nie ma żadnej wzmianki o tym?
Bo to ma być niespodzianka;D A kolesie, którzy wstawili Ergo na allegro są, że tak powiem, pewni, więc raczej nie wykręcają wałka, bo mają dośc duże wtyki u dystrybutorów;D
Warto zacząć zbierać na to kasę:]
Coś na forum plotki krążą: forum A-G
No dobra... A-G mogło by przynajmniej dać oficjalnego newsa o tym że wydaja, takie "niespodzianki" raczej nie wychodzą... zresztą każdy widzi, przecieki, oj przecieki
A czy warto na to kasę zbierać? Jak dla mnie tak, już dawno miałem ściągnąć sobie EP, ale jakoś nigdy nie wychodziło, a teraz mam szanse mieć to w orginalnym wydaniu, więc...
wole poczekac na LIME, tyle kasy (ok. 300 zl) za pare plyt, NIGDY!!!
ps. to dziwne, ze wrzucili az 6 odcinkow na pierwsza plyte, R1 i R2 ma tylko 3
Wydanie 6 odcinkowe - 40 zł czyli wychodzi taka sama cena jak za GITS'a: 20 zł za 3 odcinki.
Czyli powiedzmy całość będzie kosztować coś w granicach 160 zł - czy to dużo? Raczej nie , w końcu GITS tez jest w tych samych granicach cenowych (no ale policzmy 1 sezon, 2 sezon, 1 film kinowy - drugiego jak narazie na rynku nie ma... troche pieniążków wychodzi )
Poza tym mam wątpiliwości czy to wydanie będzie ładne, 6 odcinków na 1 DVD, hmmm... pożyjemy zobaczymy
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-04-18 23:11:46)
Nie wytrzymałem i kupiłem. Zobaczymy czy będę tej decyzji potem żałował. Jestem dobrej myśli
A zauważyliście że na prezentowanej okładce nie ma loga AG, ani wogóle żadnego loga, czy polskiego napisu.
Ciekawe jak to będzie wyglądać.
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2007-04-19 08:18:21)
na aukcji jest napisane: "ZDJĘCIE PRZYKŁADOWE "
No tak. Masz rację.
Jak na orginal to bardzo nie wiele. Ja swego czasu sprowadzałem z Chin dvd a anime i sztuka kosztowała od 80 do 120 zl czyli za seryjke lekko 6 stów.
anime jest super, a osobiście wole oryginały. są nie powtarzalne i dobrze się prezentują na półce. Poza tym kupując oryginalne dvd z anime napędzamy rynek co przyczyni się do zwiększenia ilości dostępnych tytułów i lepszych cen. Wiadomo nie każdego będzie stać. Nie wszyscy z nas pracują czy dostają kasę od starych. Ale im trudniej nam coś zdobyć, tym większą to ma dla nas wartość. A o to chodzi kolekcjonując cokolwiek.
A zauważyliście że na prezentowanej okładce nie ma loga AG, ani wogóle żadnego loga, czy polskiego napisu.
Ciekawe jak to będzie wyglądać.
Ale jest logo Vision, a to znaczy, że A-G
Sory za podwójnego posta, ale poczytajcie sobie dość ciekawy temat na anfo:
anfo - Kwestia Ergo Proxy
A żeby było ciekawiej to jeszcze skieruje was na forum A-G:
Anime - Gate
Właściwie o co mi chodziło... no więc miałem obawy, że na 1 płytkę pakują 6 odcinków - tylko, że to płytka dwuwarstwowa to się trochę uspokoiłem co do jakości wydania... ale jak przeczytałem ten temat na anfo to jestem przerażony. Tak kiepskiego wydania DVD nigdy moje oczy nie widziały, takie badziewie to nawet strach kupować Jestem przerażony, naprawdę... a co do Ergo Proxy to poczekam na opinie tych którzy to kupili.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-04-23 22:16:24)
Sory za podwójnego posta, ale poczytajcie sobie dość ciekawy temat na anfo:
anfo - Kwestia Ergo ProxyA żeby było ciekawiej to jeszcze skieruje was na forum A-G:
Anime - GateWłaściwie o co mi chodziło... no więc miałem obawy, że na 1 płytkę pakują 6 odcinków - tylko, że to płytka dwuwarstwowa to się trochę uspokoiłem co do jakości wydania... ale jak przeczytałem ten temat na anfo to jestem przerażony. Tak kiepskiego wydania DVD nigdy moje oczy nie widziały, takie badziewie to nawet strach kupować Jestem przerażony, naprawdę... a co do Ergo Proxy to poczekam na opinie tych którzy to kupili.
też czekam, ale jestem prawie pewien, że też skopią.
też czekam, ale jestem prawie pewien, że też skopią.
Też nie posiadam wielkiej wiary co do tego, że ich wydanie będzie ładne (czyt. spełniało wymagania DVD w tym moje).
Ostatnio edytowany przez Maniack (2007-04-23 23:58:13)