Nie jesteś zalogowany.
Po dwóch obejrzanych odcinkach - dam jeszcze szansę temu tytułowi
Kreska mi nie podchodzi , muzyka również . Cała nadzieje pozostaje w fabule
3 odcinek już jest:D:
H.264:
http://torrentportal.com/download/10542 … kv.torrent
Xvid:
http://www.mininova.org/tor/665766
Tu też jest :http://anime.fansub.tv/series.php/986/Claymore/
Po dwóch obejrzanych odcinkach - dam jeszcze szansę temu tytułowi
Kreska mi nie podchodzi , muzyka również . Cała nadzieje pozostaje w fabule
Fabuła będzie świetna , zapewniam . Choć to i tak kwestia gustu
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-19 13:10:09)
A mi jakoś kreska się bardzo podoba, i ten klimat w końcu brak tych milionów kolorów. Aizen mam pytanko są potem w claymorze jakieś bardziej efektowne walki, czy przez całą serie Clare będzie rozwalać Yomy...
Ps. MOim zdaniem jak narazie no. 1 tego sezonu
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
A mi jakoś kreska się bardzo podoba, i ten klimat w końcu brak tych milionów kolorów. Aizen mam pytanko są potem w claymorze jakieś bardziej efektowne walki, czy przez całą serie Clare będzie rozwalać Yomy...
Ps. MOim zdaniem jak narazie no. 1 tego sezonu
Są bardziej efektowne walki
W zasadzie obecne walki z youmami można traktować jako przystawkę przed głównym daniem
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-19 13:27:53)
number 2. NO 1 jest i tak Death Note
No ale wydaje mi się, że death note jest z 2006 a mi chodzi o ten sezon
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
No ja obejrzalem wlasnie 3 ep i jestem pod sporym wrazeniem. Narazie fabula nie powala ale sie rozkreca, a z tego co wiem to dopiero taki wstep do dobrej akcji.
Na najwieksza uwage zasluguje kreska i animacja - przy odcinkach 170 mb wyglada lepiej jak w niejednych 300mb. Nie ma bijacych w oczy kolorow i ogladajac sie nie meczymy. Narazie No.1 tego sezonu.
DN to sezon 2006 jednakze wczorajszy odcinek znowu byl perfekcyjny
JaDaK napisał:A mi jakoś kreska się bardzo podoba, i ten klimat w końcu brak tych milionów kolorów. Aizen mam pytanko są potem w claymorze jakieś bardziej efektowne walki, czy przez całą serie Clare będzie rozwalać Yomy...
Ps. MOim zdaniem jak narazie no. 1 tego sezonuSą bardziej efektowne walki
W zasadzie obecne walki z youmami można traktować jako przystawkę przed głównym daniem
Czyli tak jak w Bleachu tak? Początkowo zabijanie pionków, a później ostra sieczka z prawdziwymi przeciwnikami.
Aizen napisał:JaDaK napisał:A mi jakoś kreska się bardzo podoba, i ten klimat w końcu brak tych milionów kolorów. Aizen mam pytanko są potem w claymorze jakieś bardziej efektowne walki, czy przez całą serie Clare będzie rozwalać Yomy...
Ps. MOim zdaniem jak narazie no. 1 tego sezonuSą bardziej efektowne walki
W zasadzie obecne walki z youmami można traktować jako przystawkę przed głównym daniemCzyli tak jak w Bleachu tak? Początkowo zabijanie pionków, a później ostra sieczka z prawdziwymi przeciwnikami.
Skąd wiedziałeś :>?
Psychopata napisał:Aizen napisał:Są bardziej efektowne walki
W zasadzie obecne walki z youmami można traktować jako przystawkę przed głównym daniemCzyli tak jak w Bleachu tak? Początkowo zabijanie pionków, a później ostra sieczka z prawdziwymi przeciwnikami.
Brat mi coś mówił. Ja nie oglądam Bleach.
Yaqb napisał:Psychopata napisał:Czyli tak jak w Bleachu tak? Początkowo zabijanie pionków, a później ostra sieczka z prawdziwymi przeciwnikami.
Brat mi coś mówił. Ja nie oglądam Bleach.
Nie no ogólnie to w porównaniu z tym co będzie to teraz jest nuda jak nic . Next ep powinien być świetny i już dalej tylko lepiej będzie.
BTW jest skan 7 tomu po engliszu i 12 raw .
Ed:
Poszło na pw.
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-04-19 16:43:48)
Bleach jest fajnym tytułem ...ale dosyć schematycznym w porównaniu z Claymore , niestety nie pakując się w spoilery trudno mi coś konkretnego napisać więc gome
BTW jest skan 7 tomu po engliszu i 12 raw .
Ooo , poproszę o link do 7 tomu w engliszu
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-04-19 16:40:10)
mozna liczyc na PL napisy do 3 epka dzis?
Wracając do sprawy przyszłych efektownych walk , częściową odpowiedź może wam dać uważne obejrzenie openingu
Ok, napisy do 3 epa są już na ansi.
no narecha xD już myślałem że w ingliszu bede oglądał xD mam nadzieje na jakiś ładny ass do eclipsa^^
Wyszedł dzisiaj 4 odcinek
-> http://eclipse.no-sekai.de/
Ostatnio edytowany przez DaBiDo (2007-04-25 19:28:00)
no nareszcie, niemoglem sie doczekac anime jest (fajne) ale manga jest lepsza moim skromnym zdaniem czekalem na odcinek zeby zobaczyc jak im wyjdzie przebudzenie Clare i stwierdzam ze calkiem fajnie to wyglada
Zamowilem wczoraj 8 tom mangi z empiku jak zalatwie gdzies skaner to wrzuce na net ku uciesze ludu
Tak sie zastanawiam kto podziela moje zdanie ze Claymore jest jednym z najlepszych A&M jakie wyszly ostatnimi czasy ?