Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
kurde a co z 3xA? ja nadal jestem na 12 epku
26 nuda , typowe przeciagniecie.
27 rozkreca fabule i znowu perfekcyjne wykonanie.
Kto obejrzy, ten będzie wiedział nie?
ciekawe czy Raito naprawdę zrobi to co zapowiadali pod koniec 27 epka
Btw. Ryuk chyba w pierwszym epku mówił że człowiek który używał death note nie pójdzie do nieba ani piekła. Ciekawi mnie co z takim człowiekiem się dzieje po śmierci? Zostaje shinigami czy jak?
ciekawe czy Raito naprawdę zrobi to co zapowiadali pod koniec 27 epka
Btw. Ryuk chyba w pierwszym epku mówił że człowiek który używał death note nie pójdzie do nieba ani piekła. Ciekawi mnie co z takim człowiekiem się dzieje po śmierci? Zostaje shinigami czy jak?
Jak skończysz oglądać całą serię, przeczytaj fake ending.
Pomocy!!
Sciągnęłem 12 epków Death note ze stronki Anime-people..te z rozszerzeniem .mkv, wziąłem stamtąd tez patche
z animesub.info wziąłem napisy [ApeopleRaw] i tera za cholere mi sie nie zgadza..są kolorowe napisy ale synchro do bani, moze w nie tej kolejnosci patchowałem...napiszcie jak debilowi:P co zle zrobiłem...:D
Ostatnio edytowany przez Vilku (2007-04-20 15:57:42)
Pomocy!!
Sciągnęłem 12 epków Death note ze stronki Anime-people..te z rozszerzeniem .mkv, wziąłem stamtąd tez patche
z animesub.info wziąłem napisy [ApeopleRaw] i tera za cholere mi sie nie zgadza..są kolorowe napisy ale synchro do bani, moze w nie tej kolejnosci patchowałem...napiszcie jak debilowi:P co zle zrobiłem...:D
jak zassałeś te pliki .mkv to nic więcej już nie ściągaj i nic nie patchuj.
po fakcie
spatchowałem i tera mi suby z anime people kompletnie nie smigają
ten patch to zmienia plik .mkv czy txt?
He, he, ciekawe jak to zrobiłeś?
Primo: pliki które ściągnąłeś od Anime People, te które są w kontenerze mkv, mają już polskie subki. Nic się z nimi nie robi, oprócz oglądania oczywiście.
Duo: Patche są do rawów APeopleRaw, rawy są w avi. Jeśli takiego rawa spatchujesz, otrzymasz plik mkv z już wmuksowanymi polskimi napisami.
Tych plików mkv na pewno nie zepsułeś, pliki txt wywal, a mkv odpal w porządnej playerce, MPC np.
Ostatnio edytowany przez liia (2007-04-20 17:20:01)
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Pytanie do tych którzy czytali mange, czy dużo zostało jeszcze odcinków do końca DN?
no bo kombinowałem to sub editem odpalic...takie są efekty jak sie robi cos metodą prób i błedów hehe..trzeba wiec czasem poczytac co inni piszą
dzieki liia :*
Pytanie do tych którzy czytali mange, czy dużo zostało jeszcze odcinków do końca DN?
Podobno ma wyjść ich 37.
Zniszczmy świat, aby stworzyć go na nowo.
no bo kombinowałem to sub editem odpalic...takie są efekty jak sie robi cos metodą prób i błedów hehe..trzeba wiec czasem poczytac co inni piszą
dzieki liia :*
Przede wszystkim poczytaj sobie o kodekach, DirectVobSubie itd., tematów jest tu na pęczki, wystarczy poszukać. Unikniesz wielu prób
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Tak jak napisał Arst, ma wyjść 37. Od siebie dodam, że aktualny odcinek (27) odnosi się do 60 rozdziału w mandze, wszystkich rozdziałów jest 108, więc przed nami jeszcze prawie połowa mangi.
Jeszcze tylko 10 odcinków... 10 tygodni... Czyli ponad 2 miesiące xD
A jak tak pobawić się w liczenie, to wychodzi na to, że ostatni ep pojawi się w pierwsze dni wakacji :]
Z innej beczki - ciekawe, kiedy wydadzą w Polsce papierową wersję DN?
Ostatnio edytowany przez Nevar (2007-04-20 20:48:58)
Vilku napisał:no bo kombinowałem to sub editem odpalic...takie są efekty jak sie robi cos metodą prób i błedów hehe..trzeba wiec czasem poczytac co inni piszą
dzieki liia :*Przede wszystkim poczytaj sobie o kodekach, DirectVobSubie itd., tematów jest tu na pęczki, wystarczy poszukać. Unikniesz wielu prób
wystarczył CCC Pak ;)i MPC czyta .mkv i h264
dobrze piszesz wystarczy poszukać..
A w temacie..fajne suby
@Nevar
http://www.jpf.com.pl/
Pod koniec maja, chociaż pewnie jak zwykle będzie poślizg i wyjdzie na początku czerwca ;]
POMOCY!!!! Ściągnąłem 22 Ep od Animandy po zakończeniu normalnie chodził, przerzuciłem go na iny dysk i przy próbie otwarcia go wyskakuje taki błąd. Brak jakiegoś Kodeka Kodek potrzebny to: xvid (FourCC) Pomyślałem więc że przerzuce go z powrotem a tu zonk wyskakuje taki komunikat. Nie można skopiować Błąd danych (CRC) Już nie wiem co robić proszę o pomoc !!!!!
hmm... ściągnąłem go jeszcze raz i wszystko dobrze chodzi Wie ktoś kiedy pojawi się 28 Ep
Ostatnio edytowany przez lightning (2007-04-24 13:34:38)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6