Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Wiem, wiem, troche zapozniony jestem, ale ktos juz to widzial na kompie?? Czy do kina mam isc w ciemno?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Ja to juz widzialem i mnie sie ten film podobal. Jesli lubisz filmy z gadunku fantasy to mozesz isc do kina. Jak by u mnie w kinie to jeszcze grali to sam bym pewnie poszedl
NIe ogladalem, szczerze mowiac to dopiero mnie poinformowales o tym, wiec dzieki za info. Widzialem film Ziemiomorzez z 2004 - byl fajny (krotko mowiac ), dlatego mysle, ze to tez bedzie niczego sobie, choc to chyba jest animacja, prawda?
NIe ogladalem, szczerze mowiac to dopiero mnie poinformowales o tym, wiec dzieki za info. Widzialem film Ziemiomorzez z 2004 - byl fajny (krotko mowiac ), dlatego mysle, ze to tez bedzie niczego sobie, choc to chyba jest animacja, prawda?
Zajrzyj do tego wątku
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Musialem to przespac
Strony 1