Nie jesteś zalogowany.
Ekhm... nie wiem jak zacząć(zawsze mam z tym problem) więc zacznę bez stosownego wstępu, który powinien się tu znaleźć.
Link do AnimeNfo
Link do trailera
Link do dyskusji na narutomanii
Jak można zaobserwować w pierwszej sekundzie, Naruto stoi naprzeciwko 9 -u czarnych postaci otoczonych fioletową aurą, nie trudno się domyśleć, kto to może być. Kreska i animacja na trailerze nie wygląda źle(bo to prawda. prawda?). Zapowiada się pierwszy film kinowy, który będzie tak dobry jak anime, a nie kiczowaty jak fillery. Fascynujący jest tez motyw śmierci Naruto, jak myślicie czy to będzie prawdziwy i ostateczny koniec naszego lisiego przyjaciela, czy może pojawi się jakiś wspaniały czarodziej i, co jest bardzo prawdopodobne, wskrzesi Naruciaka? A Wy, co o tym sądzicie?
PS. Sorki za wszystkie błędy językowe, jakie wkradły się w moja wypowiedź, no i... mam nadzieje, że niema jeszcze tematu o tym filmie.
21 KWIETNIA? O.O
To znaczy że to teraz weszło czy wejdzie za rok? O.O'
To wyglada jak by ten film mial byc zakonczeniem serii. Jak Naruto by zginal. :>
Eee... a na aniDB nic na ten temat nie ma? Dziwne... tak samo na ANN
Wow... die naruto die
Raczej Naruto tam nie zginie, a w grobie pewnie nie ma ciała, bo jak widać Naruto wpadł w jakąś otchłań i pewnie w filmie będzie się on z niej wydostawał i możliwe jest to, że będzie to zakończenie sagi z Akatsuki, bo na śmierć Naruto to chyba nie ma żadnych szans.
a może w grobie leży jeden z "bunshin" ? ^^
mysle ze to raczej ten kwiecien ?
Raczej Naruto tam nie zginie, a w grobie pewnie nie ma ciała, bo jak widać Naruto wpadł w jakąś otchłań i pewnie w filmie będzie się on z niej wydostawał i możliwe jest to, że będzie to zakończenie sagi z Akatsuki, bo na śmierć Naruto to chyba nie ma żadnych szans.
Tak wpadł, ale opaska na czoło pewnie wpadła razem z nim, a jak można zaobserwować pod koniec znajduje się ona na jego nagrobku. Byłoby trochę dziwne gdyby Naruto wpadł do tej otchłani, a jego opaseczka pozostała, no, ale wszystko się może zdarzyć.
Ostatnio edytowany przez Amilith (2007-04-20 19:19:16)
juz sie nie moge doczekac..... :D:D:D:D:D a Naruciak nie moze zginac.. jak zginie to pojade do tych co rysuja i powytykam im pare rzeczy..
hmmm, czy opaska(ochraniacz) spadł z nim... no nie wiem, jak widziałem do dostał w ryja a ochraniacz zleciał i uniósł się w powietrze tylko tyle a później na grobie, więc sam nie wiem... ale osobiście wolałbym by Naruto wyciągnął kopyta:P
zmądrzej albo zdechnij blondynku z morderczym rasenganem!!
No tylko naruto nie zginie na 100% (przynjmiej ten prawidzy) proste jak trzymają się mangi to nie mogą zrobić takie posunięcia i na dodatek w filmie...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
wiec to napewno nie bedzie w tym roku bo manga ktora wyszla dotej pory starczy do robienia anime jeszcze conajmniej do stycznia a nie zanosi sie aby ja skonczyli , dodam ze raruto w niej ciagle zyje
skad wiesz czy on umarl ? tego nie wiesz . to moze jest tzw "chwyt reklamowy" zeby ludzie zobaczyli ! ^_^ a jak trzeba sobie radzic i mi pasuje nawet teraz przeciez patrzac na 10 odcinek idziemy w kierunku filmu. pozatym na Anfo podaja 2007 . wiec.
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-04-20 19:44:08)
Tak czy siak, nawet jeśli chodzi o ten 21 kwietnia to i tak hardsub wyjdzie za pół roku.
pozatym przypatrzmy sie odcinkowi 10
SPOILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
jezeli ktos nie ogladal shippu 10 epa to nie powinnien dalej patrzec
przeciez jak widzialem zdjecia z filmu i okladki gazet
http://i120.photobucket.com/albums/o170 … C01002.jpg
http://i120.photobucket.com/albums/o170 … C01007.jpg
tutaj widzimy Nejiego Lee itd itp a w 10 odcinku oni wyruszaja mu pomoc wiec to w tym roku bedzie na 100% ^_^
Jak dla mnie świetnie się zapowiada !
Jeśli będzie teraz to jak on będzie powiązany z obecna serią Naruto.
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2007-04-20 19:56:22)
ehh sorki że nie w temacie ale tam jest napis "Naruto_Movie_4_Trailer__Kidd_" a 3 był ?? ja widziałem i słyszałem tylko o dwóch częściach[wstyd][wstyd][wstyd]
Ostatnio edytowany przez szefu (2007-04-20 19:55:56)