Nie jesteś zalogowany.
Tu jest Naruto movie 3:p
Ostatnio edytowany przez m(e)st (2007-04-20 19:58:36)
Podobno teraz jak czytam posty z innego forum to bedzie 4 Sierpnia zapowiadany film.
Jakby się nad tym zastanowić, to tam pojawiały się cyferki 4.8, a 21 kwietnia raczej co innego się ma odbyć.
Ej no, 21 kwietnia.
"In theaters 21st of April!"
A to 8.4 to może release dvd?
8.4 oznacza, że film pojawi się w kinach 4 sierpnia, wyczytałem gdzieś że prawdopodobnie 21 kwietnia to data innego wydarzenia (tak jak przypuszcza ~Szual).
Ed: Po dokładniejszym przyjrzeniu się widzę tam 9 członków Akatsuki , a nie tak jak myślałem że jest ich 10
Ostatnio edytowany przez Wasiu (2007-04-20 21:05:09)
Tu jest Naruto movie 3:p
dzięki , kurde sam mogłem sprawdzić na tej stronie ale nie pomyślałem sorki za kłopot[wstyd]
Żaden kłopot
~m(e)st pytanko a z tej stronki da sie sciagnac torenta? bo chyba nie albo ja jestem slepy..... :D:D:D:D co jest bardzi mozliwe.. podalicie mi link z kad moge zassac torrenta.. plz
Czy tam nie stoi Orichimaru ?? Przynajmniej taki podobny
~m(e)st pytanko a z tej stronki da sie sciagnac torenta? bo chyba nie albo ja jestem slepy..... :D:D:D:D co jest bardzi mozliwe.. podalicie mi link z kad moge zassac torrenta.. plz
Z Anfo się nie da:P
http://straylife.xt.pl. Wydaliśmy polskie promo Shippuuden The Movie (premiera odbędzie się 8 sierpnia 2007r. - sory za błąd - napisaliśmy że jutro:D:D:D:D.
http://straylife.xt.pl. Wydaliśmy polskie promo Shippuuden The Movie (premiera odbędzie się 8 sierpnia 2007r. - sory za błąd - napisaliśmy że jutro:D:D:D:D.
Tak było w angielskim przekładzie XD Ale, tak 4 sierpnia, to prawdziwa data. 21 kwietnia to coś innego.
Nie mniej jednak, te promo zostało wydane tak pół żartem, pół serio.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2007-04-20 22:45:32)
Hatake,votd ale mieliście roboty...:D
Czy tam nie stoi Orichimaru ?? Przynajmniej taki podobny
Gdzie Orochimaru? Oo Jeżeli chodzi o tego przy grobie to jest to Neji.
Hatake jakie pol zartem pol serio ? movie bedzie . a to ze uzyli chwytu "naruto final breath " to nie oznacza
ze to jest pol zartem pol serio. xD przeciez wiadomo ze nie zdechnie (chociasz mogliby czemu ? przeciez wiele anime skonczylo sie duzo duzo wczesniej przed manga np Air Gear) wiec zobaczymy jak to bedzie ^_^
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-04-21 10:54:46)
ten kto czytal ostatnie chaptery mangi pewnie sie domysla kto lezy w tym grobie i raczej nie jest to naruto
Przecież film nie musi być powiązany fabularnie z serią. Teraz możemy sobie tylko gdybać.
sadze ze to byla by za duza strata xD why ? Naruto w Japan slawny .