Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Przydałoby się dodać jakieś nowe skórki a w nich inne banerki, bo np. mnie osobiście, chociaż zaglądam tu od przypadku do przypadku, aktualne banerki zaczynają grać na nerwach
Zrób.
jak graja na nerwach to w operze masz cos takiego jak "zablokuj zawartosc" klikasz prawym na obrazek i juz ci sie nie pojawi
opera jak wiekszosc przegladarek tez ma "skorki"
odczep sie od ladnego ansi
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
A beznadziejny lay anfo Ci nie przeszkadza? :>
Obecnie jest przyjemnie ^^. Nie wyobrażam sobie stronki w innych barwach.
Jeśli jednak ktoś ma jakieś propozycje niech je przedstawi. Z chęcią zobaczyłbym skórkę jaką uważacie za lepszą.
Akurat jesli chodzi a ansi to chyba wygląd strony nie gra dużej roli, jest czytelna i to wystarczy.
Ehh... jak masz czas, to zrób i podeślij, choć nie wiem czy ktokolwiek z redakcji bedzie mial czas, by sie tym zająć. Wygląda zewnętrzny strony jest ok.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
A beznadziejny lay anfo Ci nie przeszkadza? :>
Przejrzyj sobie na anfo wątek dotyczący proponowanych zmian na stronie, to przekonasz się co na ten temat pisałem.
Obecny lay jest bardzo dobry, więc po co zmieniać ?
Ekhm... apeluję do forumowiczów, żeby nie brali zbytnio do siebie majaczenia pewnego starca i okazali dla niego nieco wyrozumiałości pewnie miał ciężki dzień.
Illparazzo - wstydź się
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Strony 1